|
Sada je: sub 18 tra, 2026 8:12 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
UEFA Champions League, season 2011/12
| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: UEFA Champions League, season 2010/11
Cviček  Molim te, jadno je...dobro znaš da to nije imalo veze s gramatikom i pravopisom, već tvojim neznanjem u koje si se tako sočno upecao. Nije bilo riječ o nekom mladom, talentiranom igraču koji se tek probija, već o iskusnom internacionalcu kojeg ne možeš ne znati ako pratiš nogomet...Nda...ne da mi se opet u stara natezanja... Uzvrat će biti zanimljiv. Navijao sam za Spurse zbog naših i zato što me Talijani baš nerviraju. Kad je Milan krenuo agresivnije, totalno su ownali Spurse i samo (ne)srećom nisu došli do gola. Onda je sijevnila jedna kontra gdje je na vidjelo došla brzina Lennona i sporost Milanove obrane... Ali, naravno da je sve otvoreno u uzvratu...Ono što mi se sviđa je da Milan mora ganjati rez pa bi moralo biti zanimljivo. 
|
| sri 16 vel, 2011 11:01 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: nego talijanski koji mi je iz tko zna kojih razloga najodbojniji među velikim ligama. Šta ti uopće znaš o talijanskom nogometu? BTW, Van Persie & Aršavin FTW! Recept za prolaz - na Nou Campu stisnut Barcu s tri napadača! To je zadnje što će Guardiola očekivat. 
|
| sri 16 vel, 2011 11:41 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Nitko sretniji od mene da Barcelona ispadne (Realovac speaking  ), ali čisto sumnjam. U svakom slučaju, jedva čekam. Zbog ovakvih se duela voli nogomet. 
|
| sri 16 vel, 2011 11:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
shirajzl je napisao/la: Nitko sretniji od mene da Barcelona ispadne (Realovac speaking  ), ali čisto sumnjam. Arsenalova jedina šansa je danas ležala u Barceloninom podcjenjivanju i iskoristili su je. Objektivno, Barcelona je barem 40% jača od Arsenala, ako ne igrački (ne računajući Messija), onda sigurno karakterom. Kao i danas, jedina Arsenalova šansa za pozitivan ishod uzvrata je u podcjenjivanju. Igrači Barce, a ni Guardiola, sigurno nisu previše uznemireni ovime i vjerojatno si kontaju "dosta nam je 1:0, a uvalit ćemo im ionako barem tri..." Ima načina da se ta bahatost kazni, no nažalost, nemam povjerenja u Wengerovu momčad. To je ekipa koja je u stanju u zadnjih 20 minuta prosut 4:0 protiv bezvezne ekipe... BTW, ono što sam rekao o tri napadača... Jest bila zafrkancija, ali ima u tome istine. Krene li Wenger s nekakvom defanzivom, već je u startu izgubio. Prošle godine su krenuli defanzivno, zabili slučajan gol, a nisu uspjeli sačuvat vodstvo ni pet minuta ako se dobro sjećam. Krene li Barca na nož (a hoće), treba im pokazat zube. U protivnom, ne gine 5:0.
|
| sri 16 vel, 2011 11:57 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
Platio bih da vidim Ozovu facu kad u uzvratu u prvoj postavi istrči Bendtner. 
|
| sri 16 vel, 2011 11:58 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dobra tekma. Odličan rezultat za uzbudljiv uzvrat na Camp Nou. No i ja više šansi dajem Barceloni. Ali Barci će faliti Pique. No do uzvrata ima vremena, pa su moguće i neke ozljede tako da je to bezveze predviđati.
Drugi gol Arsenala je bila stvarno odlično odrađena kontra i akcija. Prvi, iako efektan i svaka dala Van Persiju, no greška je Valdesova bila... Sve u svemu odlična tekma, valjda će i uzvrat biti takav.

|
| čet 17 vel, 2011 12:04 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ček, Pique sad hoda sa Šakirom?
|
| čet 17 vel, 2011 12:04 am |
|
 |
|
bubica
|
Miki je napisao/la: Ček, Pique sad hoda sa Šakirom?  Jbte, al je Šakiri narasto nos! 
|
| čet 17 vel, 2011 12:06 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Van perise je zabija super gol Ja iman dojam da je villa prerano izvađen i da barcelona iz nekog razloga ko da nije znala kapitalizirat svoje drzanje lopte i ipak nesto bolju igru ..dok je arsenal dva puta bljesnija i zasluseno dobija utakmicu ..svejedno mislin da ce barca proc jer arsenal jednostavno u obrani nije bas nesto jak ..a barca doma je strasna ekipa 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 17 vel, 2011 12:07 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ma ja bi samo da Tottenham prođe dalje. Dost mi je Čelzija, Mančestera i Arsenala. A i Liverpoola, premda su oni sada daleko od eurovrha. Kad se Bale treba vratit u momčad? Malo da storpedira s boka, kao što je uništio Inter. 
|
| čet 17 vel, 2011 12:09 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_Oz je napisao/la: Cvicek je napisao/la: nego talijanski koji mi je iz tko zna kojih razloga najodbojniji među velikim ligama. Šta ti uopće znaš o talijanskom nogometu? Što ti znaš o kontroli impulsa kad vidiš da je netko napravio neku pravopisnu pogrešku? shirajzl je napisao/la: Cviček  Molim te, jadno je...dobro znaš da to nije imalo veze s gramatikom i pravopisom, već tvojim neznanjem u koje si se tako sočno upecao. Znam na što ti misliš, no iz moje perspektive se Oz "upecao", točno sam pretpostavio da će reagirati tako kako je reagirao ako krivo islovkam riječ  (istina je i da mi se nije dalo tražiti pa sam napisao po sluhu  ) Hm da, ne da se ni meni pretjerano tvoje komentirati a stalno se komentiramo A sad ili ignoriraj ili baci neku kratku polukomičnu dosjetku na sve to... pa idemo dalje Da nas Oz ne moderira  Ontopic: Drago mi je da je Arsenal pobjedio Barcelonu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 17 vel, 2011 12:12 am |
|
 |
|
PARTIJA
|
Cvicek je napisao/la: Znam na što ti misliš, no iz moje perspektive se Oz "upecao", točno sam pretpostavio da će reagirati tako kako je reagirao ako krivo islovkam riječ  (istina je i da mi se nije dalo tražiti pa sam napisao po sluhu  ) Hm da, ne da se ni meni pretjerano tvoje komentirati a stalno se komentiramo  Jadniji pokušaj iskupljenja za vlastiti fail i izravnu potvrdu svega onog što smo "onda" Oz i ja tvrdili nisam već dugo vidio. Nitko ne komentira kako je Shakhtar nakrumpirao pobjedu protiv Rome.  Sreća za njih da je na klupi Rome čovjek kojeg je pregazilo vrijeme u nogometnom smislu.
|
| čet 17 vel, 2011 12:16 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I šta bi ja sad trebao tebi dokazivati što jesam ili nisam mislio, ili tražiti da pogledaš zadnju stranicu i vidiš da samo zezao Oza oko pravopisa i sl. i nigdje ali baš nigdje nisam tvrdio da se kužim u talijanski nogomet. Uopće nisi zabavan. Da, tako je sve što si do sada rekao, i sve što ćeš ubuduće reći. Zadovoljan? Mr.Perfect 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 17 vel, 2011 12:22 am |
|
 |
|
PARTIJA
|
Cvicek je napisao/la: I šta bi ja sad trebao tebi dokazivati što jesam ili nisam mislio, ili tražiti da pogledaš zadnju stranicu i vidiš da samo zezao Oza oko pravopisa i sl. i nigdje ali baš nigdje nisam tvrdio da se kužim u talijanski nogomet. Uopće nisi zabavan. Da, tako je sve što si do sada rekao, i sve što ćeš ubuduće reći. Zadovoljan? Mr.Perfect  Ja nigdje nisam rekao da je sve što ja kažem o nogometu točno. Dapače, daleko od toga. Samo sam rekao da ti nemaš blage veze. on topic : čitao sam iz nekoliko izvora o Ćorluki, ali informacije o ozbiljnosti ozljede su oprečne.  Jel zna itko neku provjerenu informaciju?
|
| čet 17 vel, 2011 12:25 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
shirajzl je napisao/la: Nitko ne komentira kako je Shakhtar nakrumpirao pobjedu protiv Rome.  Sreća za njih da je na klupi Rome čovjek kojeg je pregazilo vrijeme u nogometnom smislu. Mogu samo komentirati budalu koja je plaćena da prati i komentira tu jednu jedinu utakmicu napravi takav fail u uključivanju da kaže kako je 2:2, a ne 1:3 za Shakhtar.  Glas, dikciju i ostalo neću komentirati... 

|
| čet 17 vel, 2011 12:30 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|