|
Sada je: uto 01 ruj, 2026 5:48 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Omiljeni citati
N4W8&J€M W45 NA Q00RA27, ¥380 W4M 84W6H M4W73R
- Zdravko Mamić -
|
| ned 13 vel, 2011 12:59 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Lampyris je napisao/la: “The most excellent jihad (struggle) is that for the conquest of self”. prorok Muhamed Lajkam. Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit. - Peter Ustinov
| ned 13 vel, 2011 5:22 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
"Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent. Is he able, but not willing? Then he is malevolent. Is he both able and willing? Then whence cometh evil? Is he neither able nor willing? Then why call him God?"
- Epicurius (341-270 BC)
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 13 vel, 2011 5:30 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
,,A što se mene tiče, posve jasno vidim da me um - Bogu neka je hvala - nije razboru priveo: još sam spreman za donkihotske pothvate!" Nikos Kazantzakis: ,,Grk Zorba" 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 04 svi, 2011 5:53 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
"If you could reason with religious people, there would be no religious people." -- Gregory House, MD 
|
| sri 04 svi, 2011 6:12 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
"Tko štedi šibu, mrzi na sina svog, a tko ga ljubi, na vrijeme ga opominje." (Mudre izreke, 13:24) 
|
| ned 05 lip, 2011 5:08 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Koga ti to lupaš? "Sve ima svoje vrijeme." Propovjednik, 3.
| ned 05 lip, 2011 5:23 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
Ničega se ne treba bojati, već samo razumijeti. Vrijeme je da više počnemo razumijevati kako bi se manje bojali. Marie Curie
Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje, ono je najplemenitije; odgoj, on je najlakši; iskustvo, ono je najneugodnije! Konfucije
When Souls Really Touch, it is forever. Then space and time disappear, and all that remains is the consciousness that we are not alone in life." - Joan Chittister
Možete vidjeti je li čovjek pametan po njegovim odgovorima, a je li mudar vidjet ćete po njegovim pitanjima. Naguib Mahfouz
Veliki umovi raspravljaju o idejama. Srednji umovi raspravljaju o događajima. Sitni umovi raspravljaju o ljudima. Eleanor Rooselvelt
Znanost bez religije je šepava, a religija bez znanosti slijepa. Albert Einstein
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| ned 05 lip, 2011 5:39 pm |
|
 |
|
bubica
|
Spet je napisao/la: Koga ti to lupaš? Pa sina razmetnog. Citat: "Sve ima svoje vrijeme." Propovjednik, 3. Uhm, znači, Stari zavjet više nije kanon?  Citat: Veliki umovi raspravljaju o idejama. Srednji umovi raspravljaju o događajima. Sitni umovi raspravljaju o ljudima. Eleanor Rooselvelt "Nabijem Eleanor Rooselvelt na k***" -- Ja
|
| ned 05 lip, 2011 5:50 pm |
|
 |
|
Number One
|
_Oz je napisao/la: Uhm, znači, Stari zavjet više nije kanon?  Ne znam što to pod tim misliš, ali sam zbunjena... 
| ned 05 lip, 2011 5:54 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 03 srp, 2011 6:33 pm |
|
 |
|
bubica
|
Steven King je debil - _Oz
|
| ned 03 srp, 2011 6:37 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_Oz je napisao/la: "Nabijem Eleanor Rooselvelt na k***" -- Ja Ponavljaš se, dušo.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 03 srp, 2011 6:38 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mir'Na Riker je napisao/la: _Oz je napisao/la: "Nabijem Eleanor Rooselvelt na k***" -- Ja Ponavljaš se, dušo. Repetitio est mater studiorum-- narodna 
|
| ned 03 srp, 2011 6:44 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Seraphina je napisao/la: Veliki umovi raspravljaju o idejama. Srednji umovi raspravljaju o događajima. Sitni umovi raspravljaju o ljudima. Eleanor Rooselvelt Hmmm...ako ću gledat po sebi onda bi ja bio hibrid ovoga, jer volim o svemu raspravljat...što bi značilo da bi ja bio mastermind Seraphina je napisao/la: Znanost bez religije je šepava, a religija bez znanosti slijepa. Albert Einstein Nebi se složio. Po meni je religija nepotrebna
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 03 srp, 2011 6:53 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|