Sada je: uto 15 ruj, 2026 6:33 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 1734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 116  Sljedeća
 Nogomet 
Autor/ica Poruka
Kingslayer
Kingslayer

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Post Re: Nogomet
http://www.index.hr/sport/clanak/susak-zelim-stvoriti-nove-tudore-i-biscane/535928.aspx

Barem ćemo dobit nove Tudore... možda budu bolji od ovih. :thumbs2:

sri 02 vel, 2011 1:17 am
Profil Web stranica
PARTIJA

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Citat:
Kad već spominjemo Ronalda, od travnja 2010. godine igrač koji je Real koštao 95 milijuna eura donio je prihod od 120 milijuna eura na prodaji 1,2 milijuna dresova sa svojim imenom samo u Madridu (ponavljamo: samo u Madridu, bez ostatka Španjolske i svijeta).

:omgy: :shocked: :omgy: :shocked:

Izvor: http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkAylVkZyyoEBsdeUn&tmpl=coranto_eng_news

sub 05 vel, 2011 4:54 pm
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
OK, jel samo meni ta računica onako... ne baš na mjestu? :scratch:

1,2 milijuna dresova = 120 milijuna eura? Hoće reći da jedan dres košta 100 eura? Gdje to? :zubo:

Nadalje, koliko klub ima stvarne koristi i prihoda od tih 120 milijuna, sumnjam da imaju i 50%. Sigurno i sam Ronaldo dobiva neki postotak od tih dresova. A sumnjam da se i adidas ili nike (čije dresove već nose 8-[ ) odriče svog dijela kolača... I još milijun stvari, porezi ovo ono...

Mislim, brojke jesu impresivne, ali ne toliko koliko ih žele prikazati impresivnima.

I igrači su daleko preplaćeni i ti transferi i odštete više nemaju smisla.

sub 05 vel, 2011 5:08 pm
Profil Web stranica
PARTIJA

T'Rapavi je napisao/la:
OK, jel samo meni ta računica onako... ne baš na mjestu? :scratch:

1,2 milijuna dresova = 120 milijuna eura? Hoće reći da jedan dres košta 100 eura? Gdje to? :zubo:

Cijena zna biti čak i veća neposredno nakon obavljenog transfera takve mega-zvijezde. Naravno da kasnije padne, ali se na kraju ipak može doći do te brojke, mislim.

T'Rapavi je napisao/la:
Nadalje, koliko klub ima stvarne koristi i prihoda od tih 120 milijuna, sumnjam da imaju i 50%. Sigurno i sam Ronaldo dobiva neki postotak od tih dresova. A sumnjam da se i adidas ili nike (čije dresove već nose 8-[ ) odriče svog dijela kolača... I još milijun stvari, porezi ovo ono...

Naravno, ali i dalje ostaje poanta da je to sve samo biznis i ništa više. Svaki put kad se netko naživcira zbog nogometne utakmice, može se slobodno smatrati idiotom. Myself included. :zubo:

T'Rapavi je napisao/la:
I igrači su daleko preplaćeni i ti transferi i odštete više nemaju smisla.

Odavno su prestale imati smisla, ali nogomet evidentno ima nešto što privlači ljude i to će moćnici iskorištavati dokle god bude išlo. :neznam:

sub 05 vel, 2011 5:17 pm
bubica
bubica

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Sjeća li se tko Junichija Inamotoa? Bio je velika zvijezda u Japanu, zatim ga je kupio Arsenal, no nije se baš naigrao. Arsenalovi navijači su ga prozvali "T-shirt boy" jer se vjerovalo da je kupljen samo da bi se zaradilo prodajom dreseva u Japanu. :zubo:

Inače, Arsenal protiv Newcastlea u gostima nakon 1. poluvremena već ima 4:0, uz dva gola Robina Van Persija (zamalo je bio i hat-trick).

Zbilja fenomenalno, s obzirom na sve njegove probleme s ozljedama. Šteta što se Eduardo nije uspio vratit na taj način, no njegov problem je bio više psihološki (eh, i mnogo veći od njega nisu izdržali pritisak igranja u velikom klubu, u najjačoj i najskupljoj ligi svijeta, npr. Forlan u ManU-u).

EDIT: 69' - Laurent Koscielny demonstrira nadobudnim mladim stoperima kako propisno zaustaviti protivničkog napadača u 16-ercu. Prvo ga je odostraga udario nogom po nozi, pa kad ovaj nije pao, povukao ga je za ruku. Naravno, još uvijek mu nije jasno zašto je sudac dosudio penal. :lolsmjeh:

EDIT#2 83' - Koscielny skrivio još jedan penal. Sada je 3-4 i čini se da je preokret izvjestan. Fascinantno.

EDIT#3 87' 4:4 :lolsmjeh:

sub 05 vel, 2011 6:49 pm
Profil Web stranica
PARTIJA

Perfektna demonstracija "zašto Arsenal neće još dugo ništa osvojiti". :zubo: 4-4 :lolsmjeh:

EDIT: Kranjčar 2-1, 90' Dobio je nevjerojatnih 12 minuta (u 78' zamijenio Palaciosa) i još jednom spasio Redknappovu guzicu.

sub 05 vel, 2011 6:53 pm
bubica
bubica

shirajzl je napisao/la:
Perfektna demonstracija "zašto Arsenal neće još dugo ništa osvojiti". :zubo: 4-4 :lolsmjeh:

Ma hoće, Carling cup! :zubo:

Umalo su sad primili i peti. Šteta, školski primjer kako izvrstan napad i vezni red ne znače mnogo pored obrane koja je na nivou HNL-a.

sub 05 vel, 2011 6:55 pm
Profil Web stranica
PARTIJA

Platio bih da vidim Wengerovu facu kad sad uđe u svlačionicu. :zubo:

sub 05 vel, 2011 6:58 pm
bubica
bubica

shirajzl je napisao/la:
Platio bih da vidim Wengerovu facu kad sad uđe u svlačionicu. :zubo:

Čovjek u zimskom prijelaznom roku nije doveo ni jednog novog stopera... Tragedija. Nasri, Van Persie, Fabregas, Walcott, svi su u čudesnoj formi. Nije fer prema njima.

Inače, Kranjčar zabio gol za pobjedu Tottenhama i spasio mi listić.

Igrao sam:
Newcastle - Arsenal - 1x (2,31) - 4:4
Wolverhampton Man.Utd - 2 (1,40) - u 18:30
Tottenham - Bolton - 1 (1,55) - 2:1
Man.City - WBA - 1 (1,40) - 3:0
Everton - Blackpool - 1 (1,45) - 5:3
Barcelona - At.Madrid 1 (1,15) - u 22:00 (bilo bi genijalno da me Barca zaje* :zubo: )

sub 05 vel, 2011 7:05 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Atl madrid je valjda jedini klub koji je barcu zna dobivat na njezinom terenu dvi godine zaredon ako se dobro sican ..cak mislin da u doba dok je igra torres u madridu ..barca ih nije nijednom dobila :-k

sub 05 vel, 2011 8:15 pm
bubica
bubica

70' - Manchester United gubi od Wolverhamptona (POSLIJEDNJEPLASIRANOG!!) 2:1 :scratch:

Šta se ovo danas događa, pobogu? :?

sub 05 vel, 2011 9:11 pm
Profil Web stranica
PARTIJA

Namještaju Englezi. :zubo:

sub 05 vel, 2011 9:14 pm
bubica
bubica

shirajzl je napisao/la:
Namještaju Englezi. :zubo:

Baš sam s jednim frendom komentirao kako ovo podsjeća na onu sezonu kad je Varteks imao nakon 8 ili 9 kola 0 bodova, pa je prekinuo niz pobjedom nad Dinamom koji je bio daleko na vrhu :zubo:

Fakat je neobično da jedan ManU prekida niz neporaženosti protiv "fenjeraša", i to baš kad meni treba njihova pobjeda.

Pitam se šalju mi više sile poruku "okani se klađenja" :joj:

sub 05 vel, 2011 9:18 pm
Profil Web stranica
PARTIJA

Klađenje je kurva, mislim da si to i sam dosad shvatio.
U zadnjih godinu dana kladim se u prosjeku jednom mjesečno i to rekreacijski listić 5-10 kn.
Za konkretne dobitke potrebno je uložiti nekoliko sati dnevno u proučavanje parova, ekipa, igrača itd., ulagati velike novce na malo parova i, na kraju krajeva, imati sreće.

sub 05 vel, 2011 9:34 pm
bubica
bubica

shirajzl je napisao/la:
Klađenje je kurva, mislim da si to i sam dosad shvatio.
U zadnjih godinu dana kladim se u prosjeku jednom mjesečno i to rekreacijski listić 5-10 kn.
Za konkretne dobitke potrebno je uložiti nekoliko sati dnevno u proučavanje parova, ekipa, igrača itd., ulagati velike novce na malo parova i, na kraju krajeva, imati sreće.

Naravno. Osim toga, profesionalci se najčešće klade na hendikepe, zbrojeve golova, itd.

Znam ljude koji uplate po četiri listića odjednom, maksimalno tri para na svakome i ukupni koef. 5. Stave 500 Kn na svaki (ukupni ulog 2000 Kn), i ako im prođe samo jedan od ta četiri, zaradili su čistih 500 Kn.

sub 05 vel, 2011 11:19 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 116  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: