| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
 Slovenska zafrkantska sinhronizacija - Pijanske steze
Bok, udrugo!
Tko barem malo razumije slovenski, si je dobrodošao pogledati 12-minutnu zafrkantsku sinkronizaciju Zvjezdanih staza (čuti ćete i moj milozvučni glasić  i to kod dva lika  )
Sinkronizacija se zove "Pijanske steze":
http://www.zshare.net/video/steze_izklop-com-wmv.html
A valjda ćete se barem malo nasmijuljiti. 
| sri 22 stu, 2006 5:13 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
evo pogledah i iz onih 60-tak % kaj sam razumio cini mi se jako dobro... još da imam titlove  (zezam se)
Tehnicki je to, bar meni laiku, bilo to odlicno napravljeno. Nigdje ni jednog suma. Imam samo dvije zamjereke: izbor pozadinske glazbe na nekim mjestima nije pasao... nije bas doprinosio atmosferi; i na nekim mjestima se tekst ne poklapa sa ustima (ali to i nije toliki bad)
Nadam se da ce toga biti jos jer vidim da bu to dobro
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 22 stu, 2006 12:56 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Hvala Chaky! Baš mi je drago da smo "prošli".
Nemam pojma da li ćemo još kaj takvoga napraviti, još čekamo feedback od rulje. Snimanje je zabavno, zezancija i tak (znate i sami), ali miksanje je *ebada sve u šesnajst i užasno dosadan posao (znate i sami  ).
| sri 22 stu, 2006 2:11 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
nisam sve skužio, ali dobro je. A zvuk je odličan, kvalitetan neki mikrofon, super se čuje, nema onog šuma kao da puše vjetar 
| sri 22 stu, 2006 2:33 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Mikrofoni su bili od playstationa, za karaoke (Singstar).
Preporučujemo upotrebu u ovakve svrhe! 
| sri 22 stu, 2006 3:10 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ovo je predobro!!!! ...vrištal sam od smijeha!! ...Slovenski mi nije baš problem... bil sam ve 2 put v Sloveniji ove godine... ...ali odlino je napravljeno... šaljem svim svojim frendovima...
| sri 22 stu, 2006 3:14 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Joj, jako mi je drago, super ste!
Na jednom slovenskom forumu su nam totalno popljuvali sinkronizaciju što mi nakon tolikog uloženog truda jako teško pada  Da bar normalno kažu "ne sviđa mi se" i bok... ili da normalno iskritiziraju a ne totalna pljuvačina. I to većinom zbog toga jer je slovenska (Slovenci se inače jako pale na "balkanski" humor). Tolko o patriotizmu.
Pa se stalno vraćam tu kod vas na barem malo ego-boosta. 
| sri 22 stu, 2006 3:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...onda nisu pravi trekiji... jer ovo kaj ste napravili je fakat za valjet se od smijeha... ...prosljedio sam već ekipi... sad čekam reakcije... ...nek super ste to napravili... zbilja je funny... ...hoćemo još!!!!
| sri 22 stu, 2006 3:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Imam iste zamjerke kao Chaky. Samo naprijed ljudi dobro vam je krenulo...
| sri 22 stu, 2006 4:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
tehnicki ok
...osjecam ulozeni trud, a to mi se svida
no rec cu vam zasto se to nekima ne svida... fali dinamike!
kako bi jedan moj poznanik rekao...
omjer bzina kroz vrijeme je los... ljudima postane dosadno jer se fore ne nizaju dovoljno brzo...
radnju treba ubrzat -a to se moze malo boljom montazom (mislim sad je kasno, ali ko god da je montirao ovo moze jos jednom to malo pogledat i probat skratit svaki kadar -za pocetak)
(ne kazem da smo mi nes bolji... cisto sad kad gledam vidim cisce neke stvari)
dobra ideja, volim kad ima neku zaokruzenu pricu 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 22 stu, 2006 9:35 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
E, o tome ja govorim - konstruktivna kritika je uvijek super dobrodošla, da znamo za ubuduće gdje se moramo popraviti.  Ovu stvar nećemo popravljati, jer se fakat moj dragi namučio sa miksanjem i efektima i sve mu je već išlo na k. Još pogotovo moja malenkost sa dosađivanjem "jel već gotovo? kad bude? daj da čujem."
Žene-žene...
Je, istina, forice fakat idu presporo ali je istina i ono kaj kaže Mr.bobo - primjećujem da općenito rulji koja ne poznaje Star Trek sinkronizacija nije niti malo smiješna (da ne kažem "glupa" ](./images/smilies/eusa_wall.gif) ).
| čet 23 stu, 2006 4:06 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
jel polanirte uskoro kakav novi uradak
| čet 23 stu, 2006 9:34 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
Nemamo niš zasada u planu, ali ako se - da oprostite - "sprdnemo"  , možemo brzo sakupit ekipu. Vjerojatno ćemo još sačekati da se ova stvar raširi, ipak je još relativno friška.
| čet 23 stu, 2006 12:34 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
srteno li vam bilo
| čet 23 stu, 2006 3:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Borg.Queen je napisao/la: Nemamo niš zasada u planu, ali ako se - da oprostite - "sprdnemo"  , možemo brzo sakupit ekipu. Vjerojatno ćemo još sačekati da se ova stvar raširi, ipak je još relativno friška.
...znaći , možemo posuditi link i raspršiti ga?? ...samo reci...
| čet 23 stu, 2006 4:18 pm |
|
 |
|