|
Sada je: sri 16 ruj, 2026 12:17 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Generalna trkeljana o M/Ž odnosima...
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: NO MA'AM traži the best TITS on net!
shirajzl je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Ok, dečki, pitanje, molim vas. Jel vama zbiiiiiilja ta cura na zadnjoj slici privlačna?  Cure često zaboravljaju da dečki imaju dvije vrste kriterija: a) cura koja je zgodna i čini se normalnom i pametnom, dobrim materijalom za vezu, tj. druženje, razgovor...pa onda i sex. b) "uffffffffff jeoooteeee", tj. cura koja izgleda jeftino i ima savršene atribute, cura koju bi s guštom iskoristio i odbacio. A ona ne bi imala ništa protiv. Iako se mogu donekle složit, bar po ideji da sve cure nisu istog tipa, ja ipak pazim što jebem.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 26 sij, 2011 6:07 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
The Boz je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Ok, dečki, pitanje, molim vas. Jel vama zbiiiiiilja ta cura na zadnjoj slici privlačna?  Cure često zaboravljaju da dečki imaju dvije vrste kriterija: a) cura koja je zgodna i čini se normalnom i pametnom, dobrim materijalom za vezu, tj. druženje, razgovor...pa onda i sex. b) "uffffffffff jeoooteeee", tj. cura koja izgleda jeftino i ima savršene atribute, cura koju bi s guštom iskoristio i odbacio. A ona ne bi imala ništa protiv. Iako se mogu donekle složit, bar po ideji da sve cure nisu istog tipa, ja ipak pazim što jebem. Svatko normalan pazi, ali u načelu stoji ovo što sam gore napisao.
|
| sri 26 sij, 2011 7:16 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ok ok, još samo jedno pitanje. Jel a) nužno isključuje b)?  (sov, pliz nemoj brisat postove, sam ih prebaci negdje  )
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 26 sij, 2011 10:02 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ok ok, još samo jedno pitanje. Jel a) nužno isključuje b)? Definiraj to malo bolje Mir'Na Riker je napisao/la: (sov, pliz nemoj brisat postove, sam ih prebaci negdje  ) Brišem samo neukusne postove poput onog Mikijevog
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 26 sij, 2011 10:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ok ok, još samo jedno pitanje. Jel a) nužno isključuje b)?  (sov, pliz nemoj brisat postove, sam ih prebaci negdje  ) U većini slučajeva, da, za zadani tip muškarca tip b isključuje a. Tip a tek rijetko isključuje b.
|
| sri 26 sij, 2011 10:19 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Jer, meni a) zvuči suhoparno, ko ugovor. Ono, ok, ti nisi ružna za pogledat, dobar materijal za vezu, solidno, sve super. I onda fantazira o b). Bezveze. Ček, Boz, znači a) ne mora isključivati b), ali b) isključuje a)? Ja sam zbunjena u ovim svim isključivanjima. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 26 sij, 2011 10:23 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
The Boz je napisao/la: U većini slučajeva, da, za zadani tip muškarca tip b isključuje a. Tip a tek rijetko isključuje b. Ovo nisam ni ja razumio. Mir'Na Riker je napisao/la: Jer, meni a) zvuči suhoparno, ko ugovor. Ono, ok, ti nisi ružna za pogledat, dobar materijal za vezu, solidno, sve super. I onda fantazira o b). Bezveze. Ne, dečki koji su, za moj pojam, normalni u glavi, traže tip a). Ako dođu do takve cure, neće fantazirati o b). S druge strane, ako se tijekom potrage za a) pojavi neka b), neće oklijevati i omastiti brk usput. Nakon toga nastavlja se potraga za a). Dakle, to je u tom slučaju bilo čisto zadovoljavanje fizioloških potreba.
|
| sri 26 sij, 2011 10:40 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ahaaaaa. Ok ok, kužim. Ako smijem romantičarski interpretirati Boza, on tvrdi da kad nađeš a), ona postane tvoja b) dok svejedno ima odlike a) iako ju ne bi iskoristio i odbacio kao b), ali svejedno pruža b)-fantaziju. Slažem se.  Drugo pitanje, zašto se dečki koji "omaste brk" smatraju frajerima, a žene droljama? (I Boz, ne zanima me ona tvoja o bravama i ključevima.  ) Sam vi mene zaustavite ak postavljam previše pitanja. Prezabavno mi je. 
|
| sri 26 sij, 2011 10:51 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Drugo pitanje, zašto se dečki koji "omaste brk" smatraju frajerima, a žene droljama? O tom pitanju sam pričao s puno cura i nikad nismo došli do odgovora. Društveni fenomen. Mir'Na Riker je napisao/la: Sam vi mene zaustavite ak postavljam previše pitanja. Prezabavno mi je.  Samo daj, možda nešto naučiš, iako se tu nema puno za učiti. Muško razmišljanje je dosta jednostavno u mnogim stvarim. Ko binarni sustav, da-ne, 1 ili 0. P.S. Oz se ne javlja u ovoj temi. Razlog za to podložan interpretaciji. 
|
| sri 26 sij, 2011 10:55 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
shirajzl je napisao/la: Muško razmišljanje je dosta jednostavno u mnogim stvarim. Ko binarni sustav, da-ne, 1 ili 0. Ne znam jel bih vas žalila ili vam zavidila. I ovaaaj, Oz nema pristup kompu. Da, tako je. Da. Ne bih mu ja nikada zabranila da se izjasni. Ne ne. 
|
| sri 26 sij, 2011 10:59 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
Mir'Na Riker je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Muško razmišljanje je dosta jednostavno u mnogim stvarim. Ko binarni sustav, da-ne, 1 ili 0. Ne znam jel bih vas žalila ili vam zavidila. Recimo to ovako; što sam stariji, to sam sretniji što sam muško. Kad gledam sa strane neke ženske zavrzlame, prepirke i općenito način na koji ženska prijateljstva funkcioniraju, često budem "  zašto?  pa nema potrebe  "
|
| sri 26 sij, 2011 11:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ahaaaaa. Ok ok, kužim. Ako smijem romantičarski interpretirati Boza, on tvrdi da kad nađeš a), ona postane tvoja b) dok svejedno ima odlike a) iako ju ne bi iskoristio i odbacio kao b), ali svejedno pruža b)-fantaziju. Slažem se.  Drugo pitanje, zašto se dečki koji "omaste brk" smatraju frajerima, a žene droljama? (I Boz, ne zanima me ona tvoja o bravama i ključevima.  ) Sam vi mene zaustavite ak postavljam previše pitanja. Prezabavno mi je.  Yay! Someone understands me! Ovo za smatranje nisam skužio, usprkos onom detaljnom opisu koji koristi brave i ključeve. Imam par "playa" frendova, par "playa" frendica, tretiram ih jednako... osim jednog frenda, jer je idiot. Al zanimljivo mi je da se mnogi oni međusobno znaju, ali "playa" frend i "playa" frendica NIKAD nisu bili skupa, ni u kojoj kombinaciji. Intarstin.
|
| sri 26 sij, 2011 11:32 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
shirajzl je napisao/la: Kad gledam sa strane neke ženske zavrzlame, prepirke i općenito način na koji ženska prijateljstva funkcioniraju, često budem "  zašto?  pa nema potrebe  " Lol, uvijek ima potrebe. 
|
| sri 26 sij, 2011 11:52 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tako je, shirajzl je vrlo dobro objasnio tu razliku između tipa a i tipa b, samo nažalost nije baš kod svih muškaraca da ako nađu tip a, ne iskorištavaju pritom i tip b. Ne znam, al po meni takva shema jednostavno nema smisla, a i nije ok. Naravno, ako je duga potraga za tim a tipom, dobro je da u međuvremenu uleti tip b Što se tiče žena koje iskorištavaju tip b, i toga da su dečki koji spavaju s više cura frajeri, a cure koje spavaju s više dečkiju drolje, i po meni je to paradoksalno. I smatram da bi se takvi muškarci trebali deklarirat ko kurviši, a ne ko frajeri. Doduše, to zavisi i od broja partnerica/partnera s kojim se spava. Ako je jednoznamenkast broj u pitanju, onda je to još ok.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 27 sij, 2011 12:18 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
A da uvedemo tip C? 

|
| čet 27 sij, 2011 12:22 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|