Sada je: ned 09 kol, 2026 12:00 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
 Fringe 
Autor/ica Poruka
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Post Re: Fringe
Ova bolivia i walternate su teski negativci cini mi se nepopravljivi , gledan sad trecu sezonu i walternate u biti surađije sa shapeshifterima koji su odgovorni za masu ubojstava u nasem svemiru a bolivija tek s mrvu grizodusja ubija gluhog covika i surađuje s likovima koji nerazmisljaju puno o tome triba li nekog ubit ili ne ... doduse walternate je dehumanizira nas svemir pa ono misle valjda , bolje oni nego mi ..ipak zajebani su negativci i pomalo ko losija strana naseg svemira .. no ipak ne previse jer koliko vidin drustvo im je normalno samo vlast im je radikalna ..i organi vlasti ..jer inace bi i walternet i bad-olivia imali vise moralnog grizodusja nad ljudima u nasoj stvarnosti 8)

čet 13 sij, 2011 9:35 pm
Founder

Koje si vrste?: er
Može li Fringe konkurirati ikako X-filesima?

sub 15 sij, 2011 2:16 pm
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
PrincMatias je napisao/la:
Može li Fringe konkurirati ikako X-filesima?

meni osobno je Fringe drazi.
objektivno mi je tesko govoriti...

ali sniman je malo modernije sto mi pase, a s druge strane ima Waltera u sredistu serije koji u Filesima naprosto ne postoji. moze se reci da su oni imali neku drugu dusu, ili sto li vec, ali meni je Walter daleko bolja dusa serije od bilo cega sto smo u filesima imali prilike vidjeti.

sub 15 sij, 2011 4:12 pm
Profil ICQ Web stranica
Make it so
Make it so

Fringe - Paralelni svitovi i prica pomalo opustena zbog waltera ..otmica paralelnog petera bishopa i vise manje tajanstveni observeri

X-Files - Po meni razlicit od fringea ..u biti vise se radi o teorijama zavjere gledane kroz oci otmice mulderove sestre sa sumornijon i ozbiljnijom atnosferom ..u biti mislin da su dosje x i fringe skroz razlicite serije :mrgreen:

Razlike su sitne u nekin stvarima ali su bitne ..jer dosje x je totalno druga prica , ko je gleda znat ce zasto :sesir2:

ned 16 sij, 2011 2:18 am
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Ma Fringe je nekako fantasticniji. Razumite ca hocu rec, mislin, ni ja ne razumin ca hocu rec... ali razumite ca hocu rec. :scratch:

ned 16 sij, 2011 3:27 am
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Mali osvrt na fringe nakon odgledanih svih epizoda do sada 8)

Mislin da nigdi nisan vidija savrseno koristenje paralelnog svemira i ovog naseg svemira i sinkronizirano izijenjivanje radnje po epizodama 8)

Prvo walter je zapravo bolji nakon bivanja u mentalnoj ustanovi posta dok onaj drugi walter se nekako prema nasem svemiru ponasa ko prema potrosnoj robi ..cak mislin da mi je nevjerojatno kako neko ko tuguje za sinom i ko bi valjda triba bit moralna vertikala jednog svita na neki nacin ..moze hladnokrvno odlucit ubit oliviju ili upravljat nad mijenjolicima ubojicama koji su po ponasanju slicniji jem hadarima ili terminatorima nego ljudima s bilo koje strane ova dva svemira ..onda i olivija , nevidin da je nasa olivija bila puno drugacija kad je imala memorije one druge olivije ali opet ona druga olivija u dok je bila u nasen svemiru ubija ljude i mijenjolike koji su i pokazali ljudske slabosti ..ko da ide ubit kokos za rucak ..bez puno kajanja :|

Znaci olivija alternate je odjednom u nasen svemiru losa ..ono zanimljivo mi je prica sa ancientima koja stvarno podsjeca na stargate ali i ko su u toj prici observeri (meni osobno najgenijalniji dija fringe-a) i imaju li oni kakve veze s tin ancient prvin ljudima ..fringe definitivno spada u serije cije nastavke zeljno iscekujen a prvi novi je za par dana :sesir2:

uto 18 sij, 2011 3:52 pm
the Red Viper

meni je bas fora bila ta nekakva ideja koja se provlacila kroz ovu trecu sezonu oko Olivije (jedne i druge)

da u stvari vidis kako prakticki isti ljudi kad ih se uvjeri u nesto (nas svemir protiv alternativnog: samo jedan moze opstati, pitanje zivota i smrti) oni se bez puno problema prepustaju radikalnim metodama.

slicno, mozda jos izrazenije, vidi se i kod Walternatea. i premda je on mozda u pocetku u "rat" protiv naseg svijeta krenuo radi otmice svoga sina, njegova motivacija danas otisla je i dalje. on vidi nas svojet kao neupitnu prijetnju i spreman je uciniti sve, pa i zrtvovati svoga sina oko kojeg je sve i pocelo, da bi se rijesio te prijetnje jednom zauvijek.

uto 18 sij, 2011 4:37 pm
Profil ICQ Web stranica
Make it so
Make it so

Stoji sve to ..ali genij walternate je dovoljno pametan da vidi da je olivija ista ko i njegova olivija i da su svi likovi iz alternativnog svemira slicno ko oni ..cak tu moze i vidit da mozda i nema skrivenih namjera ..uostalom za razliku od alternativnog broyelsa on nije nit pokusa trazit alternativu i neko drugo rijesenje osim unistavanja naseg njemu alternativnog svemira :|

uto 18 sij, 2011 4:43 pm
the Red Viper

da, ali nije poanta na pojedinacnim ljudima.

upravo u tome i je caka, jer tebi je dovoljan jedan vođa koji ce uvjeriti citavu naciju da je neprijatelj zao, podmukao i da te spreman unistiti. i nacija ce ga slijediti. Olivija iz alternativnog svemira vjeruje da mora spasiti svoj svijet i spremna je ubiti na osnovu tog uvjerenja.

a Walternate ima razloga vjerovati da je nas svemir spreman na agresiju protiv njegovog: "prvi kontakt" nije prosao najsretnije za njega, a nakon toga su se njegovi problemi samo nastavili nagomilavati.

uto 18 sij, 2011 4:50 pm
Profil ICQ Web stranica
Make it so
Make it so

Zadnja je epizoda odlicna ..peter ubija mjenjolike nebi li sazna istinu o svojoj povezanosti sa strojen kojeg je u istoj epizodi skoro aktivira , massive dynamics saznaje kako je knjige o prvim ljudima dok je bija ziv trazija i william bell 8)
Super ..stvarno me zanima ko su ti prvi ljudi i zasto je potriban peter da bi se aktivira stroj ..fringe kako epizode idu je stvarno sve bolji i bolji :thumbs2:

ned 30 sij, 2011 12:54 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Pa Peter je potreban zato jer ima Ancient activation gen, a stroj su izradili Ancienti, tako da... :mrgreen:

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

pon 31 sij, 2011 8:35 am
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Lol da ..sad samo da iskopaju i stargate :zubo:

pon 31 sij, 2011 2:30 pm
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Dobro je da Fringe zadržava ovu povećanu gledanost od promjene termina na petak. Tako da četvrta sezona ne bi trebala biti upitna.

Inače, dobre dvije zadnje epke.

I da, sanjao sam nedavno da sam bio na snimanju (valjda) ostatka sezone Fringea. :zubo:

sri 02 vel, 2011 12:32 am
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Spojler :mrgreen:

Zadnja epizoda fringe-a ko obicno zanimljiva ..otvoria se procijep između svijetova i u nasoj realnosti ..i walter je suocen sa odlukom da koristi amber a to ga pomalo strasi jer shvaca da je isto mora ucinit i onaj walter ..kojeg on dozivljava ko nekakvu losiju verziju sebe

Cini mi se da njemu tesko pada zapravo to sta je ucinija jer je on u biti za sve odgovoran
Smisno je na pocetku kad pokusava spojit oliviu i peter-a palacinkama :mrgreen:
Nije uspija ali kroz epizodu su oni ipak nekako dosli na tu razinu da mogu ici dalje ..cak i u emotivnim odnosima ..mislin da ima to i veze s pricom o babi i didi koji su izgubili jedno drugog u razlicitim svemirima ali s obzirom da je u jednom umrla baba a u drugom dida ..a oni su zbog pukotina u svemiru ..mogli vidit jedno drugo kad su bili u emotivnom stanju ..uvjereni kako se radi o duhovima ..kad je peter objasnjava u cem je bit i kad je baba shvatila da taj njen suprug nije njen nego neko drugi ..i da je plod njihova zivota svugdi oko njih i da triba pustit ..onda je valjda olivia kad je to slusala ..odlucila ipak pokusat nesto s peterom ..tako nekako je i u epizodi opisano

Kraj je dobar ..kad alternativna ekipa ima dojavu o proboju svemira a ono kad dođu na lice mista ..niceg nema

Mislin da ce se ovo sa trudnocom alternate olivie i sa ponovnin boljin odnosima nase olivie i petera ..sve zakomplicirat , serija za sad ide dobro ali volija bi da ako se i zakomplicira sve ..to previse ne razvlaci jer ce ubit seriju :(

Spojleri su zbog rowene ..da nebi procitala sta ce se zbit :zubo:

ned 20 vel, 2011 3:00 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Nimoy se vraća u Fringe

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

sub 26 vel, 2011 10:48 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: