|
Sada je: pet 21 kol, 2026 12:49 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: ...prelazak na digitalni signal
Ma vrlo vjerojatno je samo problem sa odašiljačem. Provjeri kod susjeda il nešto...
|
| sub 19 lip, 2010 1:11 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Jep, odašiljač. Sad sve normalno radi.
A kod susjeda, nemam pojma kak je kod njih. Znam da jedni imaju Maxtv, ostali ili nemaju pojma šta je to digitalni signal, ili ne komuniciram s njima.
|
| ned 20 lip, 2010 5:41 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma ja izgleda moram kupit neko pojačalo... ...cc 200kn... još iskeširati... da bi mi radilo...
...danas opet kiša... i signal banana... nebreš niš gledat...
| uto 22 lip, 2010 2:23 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Baš sam malo prčkao po TV tuneru i gledao kakvih još programa ima... (da, ne šta li sve ne smislim samo da radim pauzu  ) Fora je što sad ima još nekih HR programa za koje nikada nisam ni čuo - kapital, jabuka i sl... Ali ono što me zaokupilo je da sam naišao i na HD test signal od HTVa i Nove.... ali se brejka... radi po sekundu dvije, pa se slika razlomi i smrzne na par sekundi i tako u krug Jel i kod vas koji TV gledate preko kompa imate problema sa HD signalom, ili je to stvar u mojoj prastaroj TV kartici (svoju novu dobru sam zamjenio s frendom jer nije podržavala 64bitne windowse  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 27 lis, 2010 8:28 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Jabuka TV ti je Apple TV...  Hehe, ma to ti je OTV kažu. A ovaj HD HRT testni radi kod buraza na TV-u bez problema.

|
| sri 27 lis, 2010 8:39 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Zar ima i Apple TV? Kod mene na kompu radi HDHRT Promo najnormalnije.  Nisam znala da postoji HDNova. Zakaj je ne vidim? A od svih programa najviše mi šteka HRT2. Kad mi se neboder nakečio ispred. 
| sri 27 lis, 2010 10:49 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kad sam prvi dan skenirao kanale, nisam našao neke programe. Probaj skenirati opet, možda nađeš... ali niej da imaš nešto za vidjeti. HRT pušta video, dok Nova tv samo test signal sa poredanim bojama i onaj iritantni zvuk...
Brijem da je kod mene problem kartica ili drajveri.... instalirao sam nove drivere i sad se slika ne lomi, samo trzne svaki sekundu-dvije pa i dalje nije gledljivo...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 27 lis, 2010 11:43 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Jedna antena mi šteka. Jučer na ttxu piše da je HRT prešao sa MUX A na MUX B ili obratno...ne sjećam se... Uglavnom, na jednom teveu - čitaj anteni - mi ne lovi taj jedan MUX. Lovi mi programe HRT 3 i 4, RTL2 i Domatv, programe koji još nisu startali. A pisalo na ttxu da si prebacim MUX... A kak se to radi? Drugi tv lovi sve MUXove i ne trebam ništa namještati. Kak je moguće da se oba MUXa love?
|
| sri 29 pro, 2010 10:19 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
khm, a što je to uopće MUX 
| sri 29 pro, 2010 10:32 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Multipleks. GLupav naziv. Uglavnom, kak je na analognom bilo da imaš jedan program na jednom kanalu, ovdje imaš više programa na jednom kanalu, koji se zove MUX. A ja ne znam kak se prešaltavaju ti MUXovi. 
|
| čet 30 pro, 2010 12:16 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Hm, ja baš išo pogledat, automatsko traženje mi bez problema našlo sve kanale, bez obzira na kojem su muxu... 
|
| čet 30 pro, 2010 12:21 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Meni je sve ok na jednom teveu, al na ovom drugom mi je samo odjednom nestao prvi, drugi rtl i nova. Ostali mi Kapital, i ovi koji ne rade. Antene nisu iste, i ne mogu (ili bolje reći ne da mi se zaebavat) prespajati jednu antenu na dva tevea jer se radi o udaljenosti od desetak metara.
|
| čet 30 pro, 2010 12:24 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Miki, nisam ni ja znao što treba, a hvala Bogu nigdje nisu objasnili KAKO se to prebacuje...pa sam upotrijebio narodni lijek - reset prijemnika. Kad sam ga ponovno upalio, sam je automatische sve našao.
|
| čet 30 pro, 2010 1:25 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ako pod resetom misliš 'vraćanje tvorničkih postavki', onda sam to napravio više puta. Našao sam i sobnu antenu al je preslaba. Motao simo, motao tamo. Tražio popis odašiljača, okretao antenu prema Zagrebu, Moslavačkoj gori, sjevaru, jugu, istoku, zapadu. Na kraju popizdio i razbio dva crijepa i izbio s antenom izvan tavana.  Kad ću imat dnevnog svjetla moram složit crijep. Al zasad je ok.
|
| čet 30 pro, 2010 10:26 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
Ma bez veze je ta digitalna. Zna se dosta dogoditi da nema signala.
|
| pet 31 pro, 2010 9:47 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|