|
Sada je: čet 16 tra, 2026 1:37 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Istrakon 2010
Dejanira [Bot] je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: i Maša se skidala...
Bokte, ko da sam striptiz tamo izvodila digla sam majicu da se uslika ono sto mi je daso šarao po stomaku  Joj, Maša se skidala... di sam ja tad bio? Šteta što to nisam vidio... siguran sam da bi mi to uljepšalo dan.  I ne samo dan. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 03 tra, 2010 11:31 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: i Maša se skidala...
Bokte, ko da sam striptiz tamo izvodila digla sam majicu da se uslika ono sto mi je daso šarao po stomaku  A to nije bio striptiz?  Šteta... 478Ma kakav striptiz... Nije bilo štange T'Grel je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: i Maša se skidala...
Bokte, ko da sam striptiz tamo izvodila digla sam majicu da se uslika ono sto mi je daso šarao po stomaku  Joj, Maša se skidala... di sam ja tad bio? Šteta što to nisam vidio... siguran sam da bi mi to uljepšalo dan.  I ne samo dan.  O isusa ti boga, nisam se skidala... Podigla sam majicu, vidio mi se stomak... Big deal  Daj nek neko please briše sve ovo i moderira sovov post, samo mi treba da mi stari pročita kak se skidam po konovima 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 04 tra, 2010 1:13 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: O isusa ti boga, nisam se skidala... Podigla sam majicu, vidio mi se stomak... Big deal  Daj nek neko please briše sve ovo i moderira sovov post, samo mi treba da mi stari pročita kak se skidam po konovima  Uh, uh, teške riječi na današnji dan... da sam znao ne bi ništa komentirao. Što se mene tiče, nek se brišu svi ti postovi. Ali nisam očekivo da ćeš se tolko ljutit. Da sam znao, ne bi ništa ni pisao.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 04 tra, 2010 1:17 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
E vec sam zivcana, i onda jos dođem tu i jos mi vise dignete tlak... Ne, ne zelim da se pise po forumu da sam se skidala okolo... jer to NISAM radila 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 04 tra, 2010 1:19 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ok. Ja to nisam prvi spomenuo, a tko je, njega krivi. I slobodno šta se mene tiče, mogu se ti postovi pobrisat, nije bed.
Pa nije valjda da si na današnji dan živčana... nemoj bit ljuta, obrisat ćemo te postove.
|
| ned 04 tra, 2010 1:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
LOL @Dejaniro, a šta glede ovog kvota: Dejanira [Bot] je napisao/la: _Oz je napisao/la: Međutim, moram demantirat onaj dio...
Da, da... Demantirajmo Dejaniri cijeli report dragi forumasi, ne obazirite se na ove demantore  demantiratelje  LOL, a sigurno postoji neka rijec za one koji demantiraju  al je se ja sad ne mogu sjetit  uglavnom, znate na sta mislim 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 04 tra, 2010 1:29 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
da, cvicek, aj mi sad jos i ti idi na zivce ma zanemarite me, živčana sam zadnjih par dana ko... ko... a ne znam, nešto živčano Mislim, ne bi inace uopce reagirala na ovo, al sad mi je bas diglo tlak  nda, zanemarite ali skidala se NISAM 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 04 tra, 2010 1:35 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: :lolsmjeh: da, cvicek, aj mi sad jos i ti idi na zivce ma zanemarite me, živčana sam zadnjih par dana ko... ko... a ne znam, nešto živčano Mislim, ne bi inace uopce reagirala na ovo, al sad mi je bas diglo tlak  nda, zanemarite ali skidala se NISAM  Ma kako bi te zanemarili ili ljutili se na tebe... to nikako... na tebe se ne možemo nikad ljutit.  Sve ok!
|
| ned 04 tra, 2010 2:44 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 04 tra, 2010 5:09 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ma nije bed  Jos pokusavam shvatit zast sam uopce popi*dila na to Nda, izludile me kružnice, trokuti i pravci 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 06 tra, 2010 9:59 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ma nije bed  Jos pokusavam shvatit zast sam uopce popi*dila na to Nda, izludile me kružnice, trokuti i pravci  Uvijek sam govorio da previše matematike škodi. 
|
| uto 06 tra, 2010 1:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Uvijek sam govorio da previše matematike škodi.  ...da, vidi što je uradilo tebi... Dejanira je napisao/la: ali skidala se NISAM  ...a to se fantazija nekoliko njih pokopila koji su te zamišljali kako se skidaš... pa su skoro fantazije pretvorili u stvarnost...
| pon 27 pro, 2010 5:03 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Program za ožujak 2011
Ant je napisao/la: e, ja bih ti mogao imati jedan pansfovski on screen. ako bi te zanimalo za ovaj cetvrtak, posto vidim da nema nis pametno. samo sto ja ne mogu doci prije kojih devet, devet i trideset.  btw, tko ide na istrakon uopce? kakve su vjesti oko smjestaja i slicno? (ako nadlezni smatraju prikladnim ova pitanja mogu i splitati u topic o istrakonu, ja nisam dovoljno pametan kamo da ih smjestim  ) Ja ću navjerojatnije ić na Istrakon, a za smještaj ću se lako snać
Već znate da mi nije problem čak ni u hodniku spavat Glavno da sam na konvenciji
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 28 vel, 2011 11:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
a nije te strah zime? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 28 vel, 2011 11:18 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ant je napisao/la: a nije te strah zime?  Jest da mi zima ide na živce u zadnje vrijeme, al prilagodit ću se, a i valjda će popustit malo dotad Uostalom, otkad je to hladno u hodniku?

|
| pon 28 vel, 2011 11:22 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|