|
Sada je: sub 19 ruj, 2026 2:50 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Vicevi
@ Wildchild... samo zato što je nešto odvratno, ne znači nužno da je i smiješno. 
| sub 18 pro, 2010 8:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Stvarno, taj vic je fakat odvratan... preodvratan Ajd pliz drugi put šalji nešto na što te prasne smijeh, a ne mučnina.... (malo offtopičarim, al morao sam napisati  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 18 pro, 2010 9:12 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Meni je vic brutala, unatoč tomu što mi baš je došlo na riganje kad sam zamislio sliku u glavi (a tome je još i mamurluk zaslužan)
Al ovaj sa Sanaderom i zimskim gumama je jednostavno genijalan
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 18 pro, 2010 9:15 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and teleport 
| sub 18 pro, 2010 9:48 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Odvratan ili ne, meni je smiješan. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 18 pro, 2010 10:02 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
A ovaj ste valjda čuli već... Nakon ispadanja Dinama i Hajduka, Sanader je jedini hrvatski predstavnik koji ima šanse prezimit u Europi... 

|
| sub 18 pro, 2010 10:25 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
T'Rapavi je napisao/la: A ovaj ste valjda čuli već... Nakon ispadanja Dinama i Hajduka, Sanader je jedini hrvatski predstavnik koji ima šanse prezimit u Europi...  taj već odavno na face-u 
| sub 18 pro, 2010 10:26 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Wildchild je napisao/la: Odvratan ili ne, meni je smiješan.  Definiraj smiješno, jer to očito nije pojam jednak mišljenju većine na ovom forumu. 
| ned 19 pro, 2010 11:29 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ajmo zanemariti taj 'incident' koji me kad vidim nove komentare samo podsjeti na taj "vic"  Nadalje, samo postove s vicevima, molim, po mogućnosti smiješnim 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 19 pro, 2010 12:22 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Spet je napisao/la: Wildchild je napisao/la: Odvratan ili ne, meni je smiješan.  Definiraj smiješno, jer to očito nije pojam jednak mišljenju većine na ovom forumu.  Joj, ne znam definirati smiješno, to ovisi od osobe do osobe... Evo još jedan... Na povratku sa prvog izlaska, mladić skreće s puta i zaustavlja auto u šumi. Lagano se počinju ljubiti i mladić se sve više uzbuđuje i polako stavlja ruku pod djevojčinu haljinu. Odjednom, ona ga zaustavlja i kaže: "Nemoj, još uvijek sam nevina i nisam još spremna." Mladić: "Dobro, neću, ali previše sam se napalio, pa jel' bi me mogla makar rukom zadovoljiti?" Djevojka: "Nisam ni to još nikad radila, ne znam ja kako se to radi." Mladić: "Znaš kako je to kad uzmeš bocu Coca-Cole i treseš dok ne počne špricati? E, pa ovo ti je isto." I djevojka pristane, mladić se skine, ona se prihvati posla i sve ide dobro, kad odjednom mladić se počne bacati i urlikati. Djevojka: "Što je bilo?" Mladić: "MAKNI PALAC!"
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 19 pro, 2010 2:46 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
DJEČIJI BISERI - najnovije izdanje
Više volim maminu sestru nego svoju. Mamina sestra mi je teta, a moja mi nije ništa!
Moja mama ima bebu u trbuhu , ali ne znam kako ju je progutala.
Na mame se ne galami, one su korisne.
Kada se dvoje zaljubljenih prvi put poljubi, odmah se sruše i ne ustaju najmanje sat vremena, a i više.
Poluotok je otok koji još nije dokraja napravljen.
Baka je debela zato što je puna ljubavi.
Što je čovjek stariji, njegovi zubi su sve skuplji.
Djevojčice ne mogu stoječki piškiti zato što nemaju za šta da se drže.
Kada baku bole zubi, ona njih jednostavno ostavi u čaši.
Jednom sam bila tako bolesna i imala sam 40 kila temperature. Ja nemam više baku, nju su posadili na groblju.
Moraju li mame također jesti travu da bi im iz grudi teklo mlijeko?
Na Marsu ima života. Ali to je samo hipotenuza.
Izraelci su napravili zlatno tele jer nisu imali dovoljno zlata za zlatnu kravu.
Švicarske krave koriste se pretežno za pravljenje čokolade.
Stanovnici Sardinije zovu se Sardine.
Da bi se bila dobra, medicinska sestra mora biti potpuno sterilna.
Doktori kažu da su smrtonosne bolesti najgore.
Kad se moj mlađi brat rodio morali su ga staviti u akumulator.
Leptir je insekt iz porodice helikoptera.
Najkorisnija životinja je svinja. Od nje možemo upotrijebiti sve, meso od napred i pozadi, kožu za cipele, čekinje za četke i ime za psovanje!
Zoološki vrt je super stvar. Tamo možemo viditi i životinje koje ne postoje.
Nisam kršten, ali sam zato cijepljen.
Životno osiguranje je novac koji dobije onaj koji preživi smrtni slučaj.
Razlika između sela i grada je ta što je trava na selu iz jednog dijela, a u gradu je isprekidana.
Ne znam koliko imam godina, to se stalno mjenja.
Veoma sam se uplašio kad se mama razboljela. Pomislio sam da će nam tata kuhati.
Svi psi vole vodu. Neki čak toliko da u njoj i žive. To su morski psi.
Akvarij je malo stakleno more gdje žive domaće ribe.
Alimentacija je plaća za djecu kada im se tata odseli.
Usvajanje je mnogo bolja mogućnost od rađanja. Tako roditelji mogu sami da izaberu dijete i ne moraju prihvatiti baš onoga koga su dobili.
Papa živi u Vakumu.
Sve ribe nose jaja, a ruske čak i kavijar.
Krave ne smiju brzo trčati da ne bi prolile mlijeko.
Kod nas, muškarci mogu da se ožene samo sa jednom ženom. To se zove monotonija.
Ne razumijem zašto se mama toliko ljuti što smo razbili vazu. Ionako je bila stara i kineska, a ne naša!
Moja sestra je opet položila razred sa odličnim uspjehom, sve same petice. Ona to meni namjerno radi!
Baka nam je otišla na onaj svijet. Sad i mi imamo nekog u inostranstvu!
| uto 21 pro, 2010 10:25 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Evo jedne bolne činjenice
*Zene stavljaju piecing u usi, nos, bradavice, jezik i na klitioris, radjaju djecu, ponekad carskim rezom, stavljaju silikone u sve djelove tjela, depiliraju dlake na nogama, ispod pazduha, briju stidne dlake. Odstranjuju ih vrucim voskom, cupaju obrve, tetovitaju se, rade lifting, smanjuju si zeludac, vade si rebra, operiraju si grudi i sve djelove tijela i...
ONDA SE NE DAJU JE*** U GUZU, JER IH TO BOLI !!! ???*
| sri 12 sij, 2011 11:46 am |
|
 |
|
Number One
|
Potrebno je 7 sekundi da hrana dođe od usta do trbuha.
Ljudska kosa može izdržati težinu od 3 kg.
Dužina muškog penisa je 3x dužina njegovog palca.
Ljudska kost je tvrda kao beton.
Žensko srce kuca brže od muškog.
Žene trepću 2x više od muškarca.
Koristimo 300 mišića samo da bi održali ravnotežu kad stojimo.
Žena je pročitala tekst. Muškarac još uvijek mjeri svoj palac.
| sri 02 vel, 2011 6:39 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
|
| sri 02 vel, 2011 9:09 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Evo jedan s drugog foruma:
Listen gerl, watch ya mouth... Sijede u avionu Škot, Francuz i Afganistanac. Dolazi stjuardesa i pita ih šta će pit. Škot odmah reče: Ja ću jedan škotski viski. Francuz: Ja ću jedno francusko vino. A Afganistanac će: Meni ništa, sad ću ić vozit.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 07 vel, 2011 4:33 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|