| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Pritužbe
| pet 17 pro, 2010 9:16 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bobo sta ti je u zadnje vrime ..svađas se sa svima , nikako da se u icemu uozbiljis a bome mogu rec da si prije bija bolji forumas 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 17 pro, 2010 9:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...s kim se ja svađam...? ...ako nekome idem na živce... IGNORE me... a ne me pokušati ispravljati...
| pet 17 pro, 2010 9:21 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Nemam s tim problema. Ako Mirna smatra da ne želi gledat moje postove, molim, neka me stavi na igonore i super. Neću ja nikoga molit.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 17 pro, 2010 9:28 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Joj, u tome je poanta. Ja vas ne želim stavljat na ignore.  Ali jednostavno se previše prepucavate.  Ja želim da svi budemo složni i sretni i divni i krasni. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 17 pro, 2010 9:30 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Joj, u tome je poanta. Ja vas ne želim stavljat na ignore.  Da... baš nije ok stavljat udružne frendove na ignore... Mir'Na Riker je napisao/la: Ali jednostavno se previše prepucavate.  Evo, više nećemo. Ja obećajem sa svoje strane. Bobo? Mir'Na Riker je napisao/la: Ja želim da svi budemo složni i sretni i divni i krasni.  Naravno. Meni je žao da se ovako krasna dama ljuti na mene iz bilo kojeg razloga.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 17 pro, 2010 9:34 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 17 pro, 2010 9:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ko se bije taj se voli >>
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| pet 17 pro, 2010 10:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Evo, više nećemo. Ja obećajem sa svoje strane. Bobo?
...lol... mogu odoljeti dan dva... ali teško više od toga... ...pa ovaj pa fun dio foruma poput kutaka... služi za zabavu... ...ako se dvoje žele malo nadmudrivati di je problem...? ...nadmudrivanje s T'Grelom je nadasve inspirativno i zanimljivo... ...i većim djelom smiješno... i sad bi kao trebao prestat...  ...malo se trola... a ko da smo jedini... počisti se ak treba...
...ako nekom ide na živce... ok... IGNORE
...I Mirna si pročitala topic o Dinamu... ili si ga ''preskočila''... ...tako da please...
| sub 18 pro, 2010 12:52 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.bobo je napisao/la: ...nadmudrivanje s T'Grelom je nadasve inspirativno i zanimljivo... ...i većim djelom smiješno... Bez uvrede, ali mislim da govorim u ime većine forumaša ako kažem da vaše "nadmudrivanje" nije ni najmanje inspirativno, nimalo zanimljivo, a odavno je prestalo bit smiješno i sada je samo - jadno. 
|
| sub 18 pro, 2010 1:09 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...what's fun for me, does not necessarily mean that it will be interesting to you... or others... ...I do not expect to you understand my twisted sense of fun...
| sub 18 pro, 2010 1:47 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ovako, bobi zabranit Archera i Bakulu u avataru i potpisu... i to je lijek za bobu. Da. To. 

|
| sub 18 pro, 2010 3:20 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| sub 18 pro, 2010 10:33 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja bi rađe bobi zabranio ovaj njegov smajlić u potpisu
EDIT: Imam pritužbu na korisnika Ogamera. Dotični ne poštuje pravilo ove teme viewtopic.php?f=28&t=3091&p=248914#p248914
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 19 pro, 2010 7:31 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
I ja isto imam pritužbu na OGamera. Osim što nije dao konstruktivni komentar u posljednjih... nikad (  ), njegovi postovi su velikom većinom spam i offtopic a svode se na vrijeđanje ostalih članova foruma. A sad očekujem jedan njegov zao komentar na račun mene i Sova. Ajde da te čujemo. 
| sri 22 pro, 2010 6:12 pm |
|
 |
|