Re: Nogomet
shirajzl je napisao/la:
A što bi rekli, odavno se zna da je jedini kriterij odabira domaćinstava novac koji su kandidati spremni uplatiti na račune glavešina. Ti izbori su po apsurdnosti ušli u kategoriju izbora za Miss i Eurosonga.
zidan kaze da je srecan sto ce konacno i zemlje koje nisu bogate da dobiju organizaciju svetskog prvenstva (katar) obraz je obraz ali 12kk eura je ipak 12kk eura
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
shirajzl je napisao/la:
Da, možda je i bolje da nema političke rasprave jer na ovom forumu očito nije moguća ni normalna rasprava o nogometu, a kamoli nečem osjetljivijem.
Znači rasprava je nemoguća ako se itko usudi reći nešto kontra mišljenja velikih nogometni stručnjaka shirajzla i _Oz koji su odlučili da je Dinamo loše igrao, i kod kojih je ustaljeno mišljenje da nisi pravi za komentiranje nogometa ako ne gledaš Magazin Lige prvaka i ako nemaš namjeru da im podilaziš rješavajući njihov test podobnosti?
Bilo kako bilo, Dinamo je i dalje na vrhu HNL tablice, i dalje ima 7 bodova u Euro Ligi. I nakon što pomete Paok s 3-4 komada, kad se jutro nakon polumamuran ulogiram na forum, vjerojatno ću naći komentara kako je samo sreća bila u pitanju. Ali kako sam već i komentirao, to ne umanjuje Dinamove uspjehe, dapače
Za bolji ugođaj komentiranja teme, evo alternativne "himne" Dinama
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
shirajzl je napisao/la:
Neću se spuštat na tvoju razinu vrijeđanja. Zatvorimo ovo poglavlje.
Ja nisam vrijeđao, a ako je ne samo u prošlom postu nego i opčenito u ovom topiku vrijeđanje, ako ništa drugo, nisam prvi počeo (osim ako provokacija nije i samo spominjanje Dinamovih uspjeha )
Odgovarati na navode koje smatram netočnima (kvaliteta igre neke momčadi), ne nasjedati na bedastoće (libero) ili komentirati po meni neprimjereno elitističko razmišljanje (Magazin LP ii sl) ne smatram vrijeđanjem.
Možda si shvatio grešku pa je ovo odustajanje bez priznanja greške, možda nisi. No meni nije presudno, možemo letitgoat što se mene tiče. I ideš u kategoriju onih s kojima se ne mogu zafrkavati na odr.razini bez da se krene cmizdriti (Matias, T'Grel i sl)
Eventualne odgovore molim slati u za to primjeren topik.
i da ne budem offtopic: Baroni: Neka pati koga smeta!
Vjerujem da ako Dinamo bude prvak europe, da će Baroni napraviti obradu svoje pjesme i njima u čast kao što su napravili Janici, rukometašima i ostalima
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...moj klub ima koristi od Dinama, pa neposredno i ja... ...pa ovaj... to je jedino ozitivno u svemu ovom...
Obratite pozornost na navedeni obrambeni dvojac kod Fulhamovog izjednačujućeg gola...
Taj Squillaci je uspio u nepunih pola sezone u Arsenalovom dresu skupit takav broj katastrofalnih kikseva da se čovjek pita je li vrijeme da Wenger (ili netko od njegovih skauteva) ode na liječnički pregled pod sumnjom na Alzheimera.
Pogledajte samo način na koji se kao muha bez glave zaletio prema suigraču (koji je bio na lopti), OZLIJEDIO GA (Koscielni tri tjedna out zbog potresa mozga, makar nije neka šteta za ekipu ) i de facto stvorio Fulhamu šansu za gol iz ničega. Pre-faking-strašno!
BTW, pogledajte i Nasrijeve golove. Zatim se prisjetite da taj dečko NIJE bio u Domenechovom sastavu u Južnoj Africi. Mislim da je danas sretan zbog toga.
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
PrincMatias je napisao/la:
Gdje je prije igrao Squillaci? U Monacu?
U Sevilli.
I kako komentirate da FC Liverpool već 20 godina ne može osvojiti Premiership? Ove godine su duboko u ˝zlatnoj sredini˝ sredini.
Stvarno ne znam šta reć na to. Ove godine su loši između ostaloga zato jer im je stanje u klubu katastrofalno (tako ti je to kad prodaš klub Amerima koje ne zanima nogomet), ali ni priješnjih sezona, kad su bili stvarno jaki, nisu imali konstantu.
Ali su se zato nabrali trofeja u zadnjih 10 godina. Imaju Kup UEFA, FA Cup, i najvažnije, Ligu Prvaka. Kup sistem im je očito odgovarao.
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
Pa imali su prije svega jaku obranu i nisu morali napadati rezultat u knock-out fazi kupova, plus motivacija kad igraš sa Arsenalom, ManU-om, o tekmi s Milanom nakon 0:3 neću ni govorit. Kad treba doma se otvorit protiv Hull-a i sličnih onda ne ide. Mislim da bi se Modrić dobro uklopio u Livverpool. Njemu bi dao slobodu a Gerrarda vratio više nazad. Dovukao bih također nekog pokretnijeg napadača...
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Pa imali su prije svega jaku obranu i nisu morali napadati rezultat u knock-out fazi kupova, plus motivacija kad igraš sa Arsenalom, ManU-om, o tekmi s Milanom nakon 0:3 neću ni govorit. Kad treba doma se otvorit protiv Hull-a i sličnih onda ne ide. Mislim da bi se Modrić dobro uklopio u Livverpool. Njemu bi dao slobodu a Gerrarda vratio više nazad. Dovukao bih također nekog pokretnijeg napadača...
Hm, ja mislim da Liverpool ima dovoljno dobru pojedinačnu kvalitetu za borbu za bilo koji trofej. Njima samo treba dobar trener i stabilna situacija (atmosfera) u klubu. Uzmi samo u obzir šta su sve osvojili pod palicom onog čobana Beniteza...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.