Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Re: Nogomet
E Cviček Cviček... Nisi čak ni na Wikipediju pogledao za libera i ofsajd
Što se Hajduka tiče, no comment, ko im kriv što im već godinama komedijaši vode klub.
Svaki klub, da bio uspješan, mora na čelu imati jednog Mamića. Rijeka je nekoliko sezona imala svojeg (Roberta Ježića, jednog od deset najbogatijih Hrvata) i tada je ostvarivala za naše "provincijske" pojmove ogromne rezultate (dva uzastopna osvojena kupa i top3 ligaška plasmana), međutim odlaskom Ježića otišle su i pare (ne samo njegove, već i sponzorske), pa nama malenim provincijalcima preostaje samo da se veselimo otkidanju bodova drugima ("Izgubija si prvenstvo na Kantridi, vrati se na početak" ), te da se smijemo Hajdukovim euro blamažama.
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
OGamer je napisao/la:
ja smem da se kladim u oba jaja da 99% ljudi na forumu i ne zna sta je ofsajd i zasta se sudi... naravno bez da gleda u pomocna sredstva
Cviček je direktno ptovrdio svojim postom da ne razlikuje pasivni i aktivni ofsajd, a kamoli što je libero.
Zaista ne razumijem kakve veze ima neuspjeh Rijeke i Našica s općenitim poznavanjem nogometa. "Uvjeti" koje smo Oz i ja postavili izgledaju "preseravački", kako je to Cviček suptilno objasnio, ali oni su samo proizašli iz jednog apsurdnog posta za osobu koja za sebe tvrdi da poznaje nogomet:
Cvicek je napisao/la:
ali ukupan dojam nakon obije utakmice je da nas Vilareal nije nadigrao, sveukupno smo bili jednaki, ako ne i bolji
Isto tako, ja sam Hajdukovac, ali nisam jalan na Dinamo, dapače. Njihov uspjeh u Europi podiže koeficijent i ostalim klubovima omogućuje lakši put do europskih uspjeha. Činjenica da je Dinamo sinoć potučen kao neka amaterska ekipa (kao Hajduk dvaput protiv Zenita) nema veze s jalom, već realnošću.
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
_Oz je napisao/la:
E Cviček Cviček... Nisi čak ni na Wikipediju pogledao za libera i ofsajd
shirajzl je napisao/la:
Cviček je direktno ptovrdio svojim postom da ne razlikuje pasivni i aktivni ofsajd, a kamoli što je libero.
Tko želi, uvijek može pročitati moj prvi post pa vidjeti šta jesam ili nisam izjavio , potvrdio sam da ne nasjedam na takve gluposti ko neki desetgodišnjak Ovako sa wiki i sl nema smisla trekeljati, ali _Oz na nekoj od budućih kava može očekivati blic test njegovog znanja o nogometu, pa bolje da se on ode pripremati na wikipediju
@Shirajzl, 3 od 4 poluvremena Dinamo je imao odličnu igru, ravnopravno se je borio sa Vilarealom. Da li je bio i bolji to se da raspravljati, ali lošiji nije bio. To što su podcjenili Dinamo i što je za prvu tekmu igrala "druga postava Vilareala", ne umanjuje Dinamovu zasluženu pobjedu. Dinamo je odigrao jednu od najboljih utakmica u zadnjih 10 godina i zasluženo pobjedio. Pitanje je da li bi bilo išta drugačije i da nije bilo podcjenjivanja i izostanka nekih Vilarealovih igrača...
Prvo poluvrijeme jučerašnje tekme Dinamo je silovito startao, i Vilareal nije imao pravi odgovor na njihovu igru. S psihološke strane je također bio jači, Vilarealovi navijači su postajali sve nervozniji, počeli se buniti sucu, dobijati opomene i žute kartone i da nije bilo onog nesretnog kaćenja Kelave (ili da nije bilo onog promašaja zicera ) pitanje je kakav bi dalje utakmica imala tijek... Čak i nakon pogotka, ostatak poluvremena se Dinamo sasvim solidno držao, makar više nije pokazivao dominaciju kao na početku susreta.
Potop je bio zadnje poluvrijeme, i to stoji. Ali jedno poluvremene ne može umanjiti činjenicu kakva je igra (i rezultat) bio prva 3.
Neka pati koga smeta
DINAMO!
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
šteta što dinamo nije izvukao barem bod...no ipak villareal je puno jača momčad od dinama i rezultat je možemo reći više manje realan....šteta i za hajduk
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Cvicek je napisao/la:
Jalne riječke & našićke
...zašto mu ne ukineš narančastu boju jer guši raspravu... ?
...btw... što kažene na Quatar i Russiju ko mjesta održavanje nogmetnih spektakala... ?
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
A što bi rekli, odavno se zna da je jedini kriterij odabira domaćinstava novac koji su kandidati spremni uplatiti na račune glavešina. Ti izbori su po apsurdnosti ušli u kategoriju izbora za Miss i Eurosonga.
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
What širajzl said. Jedna Južnoafrička Republika definitivno nije bila spremna za organizaciju SP-a, a baš me zanima hoće li Brazil 2014. bit išta bolji. Ali još je veća sprdačina izbor za Euro. Sorry, ali Poljska i Ukrajina?
Iskreno, ni najmanje ne sumnjam da je mito i samo mito bio razlog njihovog dobivanja prvenstva, jer tko bi normalan dao organizaciju jednoj zemlji sa tako nestabilnom političkom klimom kakva je u Ukrajini (navodne izborne prijevare, stalni prosvjedi, gotovo su na rubu građanskog rata)...
No budimo realni, koliko god sam prije par godina bio "napaljen" na tu ideju da Euro bude kod nas (Rijeka i Osijek bi bili dobili divne stadione, a Ruglomir i Poljud bi se bili obnovili), ne vidim tko bi lud NAMA dao takvo što...
Što se ovog zadnjeg izbora tiče, mislim da je Engleska po defaultu UVIJEK najbolji izbor. Svu infrastrukturu već imaju, a što se stadiona tiče, sam London bi mogao ugostit sve tekme - Wembley, Emirates (Arsenal), Olimpijski Stadion (u izgradnji), Stamford Bridge (Chelsea), White Hart Lane (Tottenham), Boleyn Ground (West Ham), Twickenham stadium (koji je inače samo za rugby i prima oko 80 000 ljudi), a da ne spominjem Liverpool (Anfield, Goodisson Park), Manchester (Old Trafford, City of Manchester stadium), Birmingham (Villa Park, Coventryjeva Ricoh Arena, St. Andrew's Stadium), itd...
Međutim, Rusija nikad do sad nije imala SP i mislim da je red da se jednom i kod njih održi.
Evo njihove prezentacije (meni to izgleda sjajno):
Ma Rusija je velika zemlja s uspješnim igračima i klubovima, po mom mišljenju ok je da su oni dobili (iako je naravno riječ o mitu). Da se nadovežem na Oz-a, čitao sam neki članak da skoro cijela druga engleska liga (English Championship) ima stadione koji zadovoljavaju uvjete FIFA-e za svjetska prvenstva. Da ne spominjemo prvoligaške koje je Oz nabrajao.
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...meni je baš cool... što stu te dvije zemlje dobile prvenstva... Russi teže savršenstvu... i bit će super igrati tamo... imaju i ok momčad tako da će biti plutajuća bomba prvenstva...
Qater ima ogromni financijski kapital koji će uložit u to... sve do te mjere da će stadioni biti klimatizirani...
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.