|
Sada je: pet 28 kol, 2026 11:46 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitajte The Boza, Boz odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Pitajte The Boza, Boz odgovara
T'Grel je napisao/la: Publika nije primjereno reagirala. Svi su oni pametni kad ne predaju... ali da se stave u moju poziciju bili bi drugačiji. Predavanje se treba napisat... prvenstveno treba htjet to napravit i uopće upotpunit udružni program. Pa ispredavat ljudima da to nije tak baš dosadno... ali drugi nemaju pojma kako se to radi pa eto, kritiziraju. Kažem, ja sam zadovoljan svojim predavanjem. Ako netko nije, neka napravi bolje pa neka ga ispredaje. Ako je predavanje dobro, publika neće imati potrebu ispravljati predavača. Uz to, dobar predavač zna kako se nositi s reakcijom publike i samom interakcijom tijekom predavanja. Ne predaješ fikusima. 
|
| pet 26 stu, 2010 3:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Also, nisi ga napisao. To si sam istaknuo.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 26 stu, 2010 3:30 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
The Boz je napisao/la: Also, nisi ga napisao. To si sam istaknuo. Ne, predavanje sam sam napisao ali popratni tekst nisam. To je razlika.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 26 stu, 2010 4:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Dobro, gle, ak si ti zadovoljan s tim poslom, svaka čast.
|
| pet 26 stu, 2010 4:26 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
The Boz je napisao/la: Dobro, gle, ak si ti zadovoljan s tim poslom, svaka čast. Ako gledamo da je sve u stavu onda da svaka čast, ako se gleda i nešto drugo onda je uspjeh nešto što nažalost možemo samo priželjkivat.
| pet 26 stu, 2010 4:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Evo, za Novu da malo okrenemo stvari, i da ja vas pitam: Gdje ste bili za Novu? Što ste radili? Kako je bilo?
|
| ned 02 sij, 2011 4:57 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ja sam bila kod kuće i rješavala diferencijalne jednadžbe bilo bolje nego onaj neki fensi SF doček prošle godine a di si ti bio i šta si ti radio?
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 09 sij, 2011 2:06 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Bio sam u kafiću s curom i prijateljima. Bilo je solidno, ni loše ni predobro.  Potpisao bih da mi uvijek tako bude. Što voliš od alkohola?
|
| ned 09 sij, 2011 2:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ja sam kod frenda na Jarunu proveo doček. Nas ~10, hrpa hrane i pića, sve zanimljivi ljudi itd. Fasciniralo me to što je ekipa kao takva bila otvorena za priču o vrlo intimnim temama. Ukupna ocjena... recimo 8.5/10. Ne toliko zakon kao prošle godine, jednako kao pretprošle, milijardu puta bolje od dočeka 2008. Od alkohola... hmm... Ovisi o prigodi, društvu itd. Dobro bijelo vino, stock/kola, južnjačka/sprite, kurva (vodka:kola 1:1, limun), svi likeri ikad igdje, piva kad paše piva... Od svega po malo. Zadnje mi je na pamet palo napraviti doma liker od bijelog vina. Biti će zanimljiv eksperiment.
|
| ned 09 sij, 2011 2:18 am |
|
 |
|
PARTIJA
|
Kurva? Vodka:kola?  Zanimljivo. Nikad probao.
|
| ned 09 sij, 2011 2:20 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Vodka se gotovo uopće ne osjeti, zato se zove kurva. Misliš da piješ sok, a kad ono...
|
| ned 09 sij, 2011 2:25 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
eeee nisam ti rekla, kupila sam si Martinove Dream songs i još ih nisam pročitala ne pitam ništa, samo se hvalim 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 18 sij, 2011 3:39 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Dejanira je napisao/la: eeee nisam ti rekla, kupila sam si Martinove Dream songs i još ih nisam pročitala ne pitam ništa, samo se hvalim PM crko? 
|
| uto 18 sij, 2011 3:45 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
PM ne nabija postcount Ma kužiš ono, da sam poslala na pm, onda bi to vidio samo boz, ovako vide svi i svi su mi zavidni  well... skoro svi... well... oni koji vole Martina... well... jedno tri forumaša I evo, postavit ću i pitanje ovaj put... Naj lik iz filma/stripa The League of Extraordinary Gentlemen? Mislim, pretpostavljam da si gledao/čitao... 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 18 sij, 2011 3:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Zakon! Bilježim se sa štovanjem kad si gotova  Ja još nisam Fevre Dream pročitao, sakat sam.
|
| uto 18 sij, 2011 3:55 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|