| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: kućni ljubimci
Miki je napisao/la: Šta, da ju lopatom zveknem posred trbuha i problem riješen? Kao i malu miciku, njenu kćerkicu koja će isto štancat nagodinu? ma da ju sam nekako središ (steliriziraš) 
| pon 08 stu, 2010 8:24 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Da, a sterilizacija košta koliko?
|
| pon 08 stu, 2010 8:29 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Miki je napisao/la: Da, a sterilizacija košta koliko? nađi upute na netu 
| pon 08 stu, 2010 8:29 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Citat: Veterinari specijalisti ginekolozi svakako preporučuju kastraciju kujice i mačke prije prvog tjeranja. Ništa. Nakon tri okota, i četvrtim na putu, ništa od toga.
|
| pon 08 stu, 2010 8:32 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
pahuljica je napisao/la: ma da ju sam nekako središ (steliriziraš)  Ček ček ček...da ju SAM (as in Miki himself) sredi ili da ju SAMO sredi? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 08 stu, 2010 8:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Miki je napisao/la: Ništa. Nakon tri okota, i četvrtim na putu, ništa od toga. ...a da se riješiš mačića prvi dan kad se okote...?
| pon 08 stu, 2010 9:19 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Mir'Na Riker je napisao/la: pahuljica je napisao/la: ma da ju sam nekako središ (steliriziraš)  Ček ček ček...da ju SAM (as in Miki himself) sredi ili da ju SAMO sredi?  da to, SAM  ali izgleda da niš od toga 
| pon 08 stu, 2010 9:20 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Mr.bobo je napisao/la: Miki je napisao/la: Ništa. Nakon tri okota, i četvrtim na putu, ništa od toga. ...a da se riješiš mačića prvi dan kad se okote...? A kad se mačka zavuče nekud pa mjesec dana ne znam gdje su.
|
| uto 09 stu, 2010 12:02 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Tak se moja okotila kod susjeda... i donesla dva zgođušna...mačića koji su već gledali i godali...
...a sad da ih vidiš odma bi si ih doma uzel...
...samo kaj neznaju pozirat baš... ...ili se varam...
| uto 09 stu, 2010 1:26 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...eto mama ih vagala danas... ...ovaj žuti čupavi ima 4.6kg... ...crna ima 4kg... ...a još jedna crno smeđa... 3.8Kg...
...ako znate da netko treba mačke za dijetnu mačju hranu... javite se...
...pa neki peseki nisu toliko teški...
| uto 23 stu, 2010 3:40 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Mr. bobo...  ŠTO da napravi s mačićima prvi dan?! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 23 stu, 2010 4:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Točkica je napisao/la: Mr. bobo...  ŠTO da napravi s mačićima prvi dan?!  ...don't ask me... I'm not cat killer...
| uto 23 stu, 2010 9:06 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mimi Sky je napisao/la: Aragorna? fora ime za hrčkicu...
je li bar malo sliči na Aragorna? Ima crnu glavu? I rep. Nisam ja davala ime. Da je po mojem zvala bi se Antigona.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 25 pro, 2010 10:26 pm |
|
 |
|
fluffy
|
 Re: Nontopic pričaonica
bunnyema je napisao/la: pahuljica je napisao/la: ...srećom mrkve se uvijek nađu za zeku  Awww.. zeka te odmah voli  koliko mrkvi na dan mu daš?
| sri 02 ožu, 2011 10:42 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
 Re: Nontopic pričaonica
svaka tri dana dobije jednu malenu mrkvicu.. ne smije zekica puno mrkve.. P.S. it's a girl..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| sri 02 ožu, 2011 10:44 pm |
|
 |
|