|
Sada je: sri 02 ruj, 2026 6:28 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Božić je blizu....
budi nostalgiju.... najbolja božićna reklama IKADA
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 14 stu, 2010 7:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ne nasjedam Coca-Cola propagandama... ...ma to nebi kupio... ni za lipu...
...kako crna tekućina s mjehuričima može biti imalo prirodna... ?
| pon 15 stu, 2010 1:45 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
S druge strane, ja ne nasjedam na onu "ovo je prirodno" propagandu koja je X puta opasnija od bilo kakve Coca-cola propagande. Ako hoćeš prirodan sok, cijedi si doma limun ili naranču... Sve kupovno je zlo, osim možda Pago sokova, ali ni za njih nisam siguran. Praznici nam stižu... Praznici nam stižu... (Uvijek Coca-colaaa)... 
|
| pon 15 stu, 2010 1:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 j**o vas konzumerizam
Baš lijepo... eto što radi zapadnjački propagandni program stvarajući moderno potrošačko društvo pahuljica i Oz postaju slike Djeda Mraza s kokakolom, mimi cijelu reklamu... i još se i počinje vjerovati u zablude da je kola zdravija od prirodnih sokova Toliko su vas zatupili masovnim reklamiranjem i kole i mraza i općenito konzumerizmom da neki od vas ni ne kuže da su vas navukli tako daleko da im dobrovoljno dalje radite reklamu i održavate takvo stanje... No da... za mene sve to oko slavlja povezanog sa zimskim solsticijem počinje tek od Nikolinja na dalje... stvarno ne kužim koja je fora (osim ove navedene gore, potrošačke) to forsati sve ranije i ranije...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 15 stu, 2010 2:37 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: j**o vas konzumerizam
Cvicek je napisao/la: pahuljica i Oz postaju slike Djeda Mraza s kokakolom, mimi cijelu reklamu... i još se i počinje vjerovati u zablude da je kola zdravija od prirodnih sokova Čitam svoj prethodni post već sedmi put za redom, i još uvijek ne vidim gdje sam takvo što rekao. Cvicek je napisao/la: Toliko su vas zatupili masovnim reklamiranjem i kole i mraza i općenito konzumerizmom da neki od vas ni ne kuže da su vas navukli tako daleko da im dobrovoljno dalje radite reklamu i održavate takvo stanje... Kaže pripadnik grupe ljudi koja održava duhansku industriju (ubojicu djece) pri vrhu globalne piramide moći. Cvicek je napisao/la: stvarno ne kužim koja je fora (osim ove navedene gore, potrošačke) to forsati sve ranije i ranije... 
|
| pon 15 stu, 2010 2:48 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
cvicek, moje djedica ne reklamira coca-colu 
| pon 15 stu, 2010 3:39 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Ne znam što su ljudi toliko nabrušeni na Coca-Colu...Naravno da si prekomjernim konzumiranjem takvih stvari narušavaš zdravlje, ali u umjerenim količinama Coca-Cola je sasvim dobro piće (ne mislim "dobro" u smislu zdravo, već fino za popit). Ista stvar vrijedi za junk food. Kad nekim ljudima spomeneš da jedeš u McDonaldsu, odmah te pokapaju, bez obzira što tamo jedeš 1-2 mjesečno. Forsiranje Božića, kao što je Oz dočarao, je čisto obrtanje profita. Ništa više, ništa manje. Nekima su okićene ulice u studenom zakon, a druge živciraju božične pjesme čak i na Badnjak.  Moram reći da sam primjetio da puno tih "Božićomrzaca" pripada u skupinu ljudi koji u tom trenutku nemaju curu/dečka. 
|
| pon 15 stu, 2010 4:47 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Cvicek je napisao/la: pahuljica i Oz postaju slike Djeda Mraza s kokakolom, mimi cijelu reklamu... i još se i počinje vjerovati u zablude da je kola zdravija od prirodnih sokova Mene više nervira to što se propagira to što je Božić veselo doba godine, iako se mjesec i pol unaprijed šopamo time, tak da nam je do aktualnog tzv. Božića već puna kesa svega i sve bi najradije poslali u mp3. Cvicek je napisao/la: No da... za mene sve to oko slavlja povezanog sa zimskim solsticijem počinje tek od Nikolinja na dalje... stvarno ne kužim koja je fora (osim ove navedene gore, potrošačke) to forsati sve ranije i ranije... A ipak 'slaviš'?
|
| pon 15 stu, 2010 4:50 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Evo i mene da kažem da volim Božić, iako nisam vjernik (da, slavim ga najviše iz tradicije), i volim sve u vezi Božića. I volim Coca Colu, i jest u McDonaldsu, i okićene izloge...
Jel ima tko šta protiv? Ak i ima, zaboli me
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 15 stu, 2010 6:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Miki je napisao/la: A ipak 'slaviš'? Ne 'slavim' katoličku a u principu ni konzumeričku komponentu, ali nemam ništa protiv dobro se najesti i napiti i družiti s ljudima  Slavio bih i Ramazan i Hanuku ako to znači da se dobro jede i pije 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 15 stu, 2010 7:31 pm |
|
 |
|
bubica
|
Cvicek je napisao/la: Miki je napisao/la: A ipak 'slaviš'? Ne 'slavim' katoličku a u principu ni konzumeričku komponentu, ali nemam ništa protiv dobro se najesti i napiti i družiti s ljudima  Dakle, u tvom slučaju, jedenje i pijenje NIJE konzumiranje? 
|
| pon 15 stu, 2010 8:25 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ajde da se ne prepucavate lijepo prvo pogledajte ovo:
A kao drugo... Cviček, a kaj danas nije komercijalizirano? Po čemu bi onda Božić bio išta drugačiji?
| pon 15 stu, 2010 9:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
_Oz je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Miki je napisao/la: A ipak 'slaviš'? Ne 'slavim' katoličku a u principu ni konzumeričku komponentu, ali nemam ništa protiv dobro se najesti i napiti i družiti s ljudima  Dakle, u tvom slučaju, jedenje i pijenje NIJE konzumiranje?  Ti to ozbiljno ozbiljno? Zar zaista nisi shvatio ili samo podj***vaš? 
|
| pon 15 stu, 2010 9:34 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Cvicek je napisao/la: Miki je napisao/la: Slavio bih i Ramazan i Hanuku ako to znači da se dobro jede i pije  Pa zašto ne slaviš Saturnalije? Inače, mislim kako ono što mi označavamo izrazom ,,blagdan" svugdje na svijetu i u svim religijama znači da se dobro jede i pije (doduše, percepcija ,,dobrog" može varirati od naroda do naroda). Nego, kako misliš da bi slavio Ramazan?  Misliš, dobro bi jeo za vrijeme iftarâ? Ili si mislio na Bajram? Naime, nisam baš shvatila da bi postio. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 15 stu, 2010 10:34 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Koliko ja znan u ramazanu se posti i to naveliko ..nista se vece ne ide ..pa ono mislin da si falija usporedbu cvicek 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 15 stu, 2010 10:39 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|