| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Galaxy, Andromeda i engleski...(ex star ships comparison)
Nightshoot je napisao/la: ne, treba mi okvir...a sliku ciu naci negdje...neki pooster
zamjeni sliku Voyagera Andromedom
(ako nista drugo, mora se priznati da ona izgleda bolje od ikojeg broda iz treka)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 04 stu, 2006 12:05 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: Nightshoot je napisao/la: ne, treba mi okvir...a sliku ciu naci negdje...neki pooster zamjeni sliku Voyagera Andromedom  (ako nista drugo, mora se priznati da ona izgleda bolje od ikojeg broda iz treka)
tsk tsk... nema ljepseg od galaxya... pogotovo kad ga gledas izbliza
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 04 stu, 2006 12:29 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Chaky je napisao/la: tsk tsk... nema ljepseg od galaxya... pogotovo kad ga gledas izbliza
ignorance; a blessing or a curse, who's to say?
|
| sub 04 stu, 2006 12:34 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Chaky je napisao/la: Ant je napisao/la: Nightshoot je napisao/la: ne, treba mi okvir...a sliku ciu naci negdje...neki pooster zamjeni sliku Voyagera Andromedom  (ako nista drugo, mora se priznati da ona izgleda bolje od ikojeg broda iz treka) tsk tsk... nema ljepseg od galaxya... pogotovo kad ga gledas izbliza
Ako je ant mislio na ship's avatar...nema tog galaxia koje je ljepsi od nje
| sub 04 stu, 2006 12:55 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: Chaky je napisao/la: tsk tsk... nema ljepseg od galaxya... pogotovo kad ga gledas izbliza ignorance; a blessing or a curse, who's to say?
kak sad ignorance?
pa znam ja kak izgleda Andromeda... ako si mislio na to
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 04 stu, 2006 2:51 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Chaky je napisao/la: kak sad ignorance?
Not acknowledgeing the Truth despite knowing the facts is worse than not knowing the facts in the first place.
nesto me uhvatilo pravilno pisanje na engleskom, pocinjem se brinut za svoje mentalno zdravlje
|
| sub 04 stu, 2006 4:09 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Ant je napisao/la: Not acknowledgeing the Truth despite knowing the facts is worse than not knowing the facts in the first place. nesto me uhvatilo pravilno pisanje na engleskom, pocinjem se brinut za svoje mentalno zdravlje
I svejedno nisi tocno napisao (acknowledging). 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 04 stu, 2006 11:21 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
Gul Remal je napisao/la: Ant je napisao/la: Not acknowledgeing the Truth despite knowing the facts is worse than not knowing the facts in the first place. nesto me uhvatilo pravilno pisanje na engleskom, pocinjem se brinut za svoje mentalno zdravlje I svejedno nisi tocno napisao (acknowledging). 
bas sam htio to napisati...
| sub 04 stu, 2006 12:35 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Joj nemoj samo o andromedi.....
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| ned 12 stu, 2006 6:47 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
General Chang je napisao/la: Joj nemoj samo o andromedi.....
wtf?
| ned 12 stu, 2006 7:26 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
General Chang je napisao/la: Joj nemoj samo o andromedi.....
doci ce i druge serije na red, ali sad je tu Andromeda.
kuzim da vama ona mozda i nije nesto narocito, ali meni se sviđa, i imam svoje razloge zasto je tako.
|
| ned 12 stu, 2006 10:27 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Nightshoot je napisao/la: General Chang je napisao/la: Joj nemoj samo o andromedi..... wtf?
pa ne svidja se covjeku andromeda
ni meni... nekako mi je previse djecija... ali to sam samo ja

|
| pon 13 stu, 2006 2:28 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Zato treba gledati samo Trek. Kakva Andromeda, BS Galactica....Quantum Leap i sl.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 13 stu, 2006 2:59 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pon 13 stu, 2006 10:49 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
ja cu pogledat sve....
Poslje andromede, na redu mi je SG-SG1
| pon 13 stu, 2006 11:37 am |
|