Sada je: sub 18 tra, 2026 8:05 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 176 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća
 UEFA Champions League, season 2011/12 
Autor/ica Poruka
PARTIJA

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Post Re: UEFA Champions League, season 2010/11
@Oz: Slažem se, vratit će se Liverpool u vrh, ali u ovom trenutku nisu na nivou...Rijetko koja zvijezda bi u ovom trenutku iz nekog velikog kluba prešla u Liverpool, u tom je poanta...u ovom trenutku...

@Ogamer: Nisam rekao da Kranjčar jest ili nije primadona, samo sam rekao da nema šanse da bi on išao u Dortmund.
To što si ti opisao je savršenstvo, ali na takve stvari se palimo mi navijači, zbog takvih stvari pratimo nogomet. Ali, mi ovdje ne pričamo o tome kako mi navijači razmišljamo, nego kako igrači gledaju na sve. Naravno da vole odane navijače, ali siguran sam da im to nije na vrhu prioriteta pri odabiru klubova.

ned 24 lis, 2010 1:05 am
Kingslayer
Kingslayer

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Tako je, pogledajte samo Rooneya, rekli mu navijači (lijepo ga zamolili :mrgreen: ) da ostane i čovjek ostao... novci nisu bili u pitanju. :zubo:

ned 24 lis, 2010 1:07 am
Profil Web stranica
bubica
bubica

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Tvrđava koju je Mourinho dvije godine gradio u Interu, polako ali sigurno se urušava. Pitam se gdje je Morattiju bila pamet kad je dao pare za Liverpoolov otpadak Beniteza...

Čovjek ima na raspolaganju praktički identičnu postavu koja je prošle sezone bila nedodirljiva, a ne može s njom ništa...

EDIT: Maicon je odigrao najlošiju utakmicu otkad znam za njega.

uto 02 stu, 2010 11:31 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Tottenham - Inter 3:1

Onaj lik koji je dao zadnji gol je nenormalan =D> :thumbs2:
Volim takve igrače koji "preskoče" obranu i sami sebi dodaju loptu :mrgreen:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 02 stu, 2010 11:37 pm
PARTIJA

_Oz je napisao/la:

EDIT: Maicon je odigrao najlošiju utakmicu otkad znam za njega.

Vjerojatno je mali doprinos dao i Bale koji je igrao u maniri nogometnih legendi. :P Nezaustavljiv, nevjerojatno.

uto 02 stu, 2010 11:41 pm
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Ovaj Bale je čudo! Reko bi da može orbitirat oko Maicona dok ovaj šprinta... :zubo:

uto 02 stu, 2010 11:53 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...i miss it !!!!!!
:joj: :joj: :joj: :joj: :joj:

...stupido bobo...

sri 03 stu, 2010 12:00 am
Profil ICQ Web stranica
Make it so
Make it so

T'Rapavi je napisao/la:
Ovaj Bale je čudo! Reko bi da može orbitirat oko Maicona dok ovaj šprinta... :zubo:

Bale je odlican :sesir2: ... ekipa je igrala odlicno a inter je razbijen ..super mi ej onaj potez modrica za prvi gol ..inace kranjcar mora sta prije iz tog kluba ..propast ce tamo ..uopce neigra

Kopenhagen i Benfica su me iznenadili ..kopenhagen remijem a benfica sa pobijedom nad lyonom ..werder je osa na kvasinu

sri 03 stu, 2010 12:19 am
Über Trekkie
Über Trekkie

bejl je u prvoj utakmici dao 3 gola i bio najveca opasnost po inter... za drugu utakmicu su unapred rekli da znaju da im od njega preti najveca opasnost... u drugoj utakmici je nap[ravio blizance maikonu... zakljucak:
hvala na svemu rafo interistima dosta... covek koji dozvoli da ga jedan isti igrac razbije 2x u dve nedelje ne da nema kapaciteta da vodi klub kakav je inter vec mi se u neku ruku jedu govna kad vidim ko je sve osvajao ligu sampiona... da sam na mestu maikona ispljuvao bih ga strasno i izasao na pola utakmice.
ne umanjujem i bejlov ucinak niti hocu da minimalizujem njegov ucinak ali jednostavno inter nije klub koji moze da razbije jedan fudbaler... kad samo vidim onog debelog spanca kako gleda u nebo i ocekuje cudo creva mi se prevrcu... ama bas nikakvu promenu u odbrani nisam video za 180 minuta ove dve utakmice... maikon postavljen visoko skoro na centru, iza njega niko, a pozadi duva cim bejl primi loptu... katastrofa.
rafa jedna velika nula, ogromna nula... kako nisam hteo da verujem da je toliko los kako su liverpulcani pricali dosta sam ga branio u prethodnom periodu ali od sinoc sam siguran da je totalni promasaj za onakvu ekipu intera.

murinjo vrati se :(

"Morao sam da dođem, te ljude i klub nosim u srcu. Šteta što je sutra bitna utakmica pa ne mogu duže da ostanem. Hvala im, ovo je dokaz da sam ovde uradio neke bitne stvari", rekao je Murinjo.

Negde u to vreme, Inter nije ličio na sebe, hiljadama kilometara daleko.

http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view&current=IMG_1855_resize.jpg

sri 03 stu, 2010 10:35 pm
Make it so
Make it so

Gareth bale je igracina :mrgreen:

Inace dudu je opet zabija gol arsenalu ..ocito mu ide kontra bivseg kluba :mrgreen:

sri 03 stu, 2010 10:44 pm
bubica
bubica

captain je napisao/la:
Inace dudu je opet zabija gol arsenalu ..ocito mu ide kontra bivseg kluba :mrgreen:

Zamo što je zadnji put bilo beznačajno, a ovaj put je to gol za 2:1. Za gol je najzaslužniji Srna koji je ukrao loptu Clichyju i asistirao.

Inače, tatica Wenger opet eksperimentira s dječicom, pa je tako danas ubacio 19-godišnjeg Craiga Eastmonda (ne, ni ja ne znam tko je taj) koji je uspio debitirati na europskoj sceni golom... Samo u vlastitoj mreži. :roll:

Taj stari senilni prdonja naprosto više ne uči ni na vlastitim greškama. Zadnji put kada je tako eksperimentirao u Ligi Prvaka (u POLUFINALU 2009. protiv Man Utd.-a), Kierran Gibbs (tada isto 19) je skrivio gol zbog kojeg su de facto ispali. :joj:

sri 03 stu, 2010 10:58 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Pa wenger zna radit s mladima ali ipak iman dojam ponekad da iako ima igru koja je lipa ..nema rezultat bas zbog tih eksperimentiranja u kljucnim utakmicama ..naravno s mladima ..i dobre stvari ako se pretjera s njima mogu ispast lose :|

Inace milan ..pored svih robinha ..ibrahimovica i pat-a ..stari pippo inzagi ih izvuce :zubo:
Edit - ipak se real na kraju izvuka :zubo:

A marseille je dobija 7-0 :shock:

sri 03 stu, 2010 11:42 pm
PARTIJA

captain je napisao/la:

Tako bi bilo da Dinamo ili Hajduk uđu u Ligu Prvaka...Znaš ono, tempira se forma na pretkola, malo lakši ždrijeb i evo ih u skupinama...I onda potop.

sri 03 stu, 2010 11:46 pm
bubica
bubica

Koliko jedan klub može profitirati od Mourinhovog pobjedničkog mentaliteta, pa to je fascinantno.

Mislim da je Real Madrid već ove sezone uz Barcelonu i Chelsea glavni kandidat za naslov. Iduće sezone će bit zastrašujuće moćni.

sri 03 stu, 2010 11:51 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

shirajzl je napisao/la:
captain je napisao/la:

Tako bi bilo da Dinamo ili Hajduk uđu u Ligu Prvaka...Znaš ono, tempira se forma na pretkola, malo lakši ždrijeb i evo ih u skupinama...I onda potop.

Istina :(

Nije mi jasan jose mourinho ..u smislu sta on toliko ima u sebi da preporodi svaki klub u koji dođe ..ono bas svi njegovi klubovi igraju lipo i efikasno ..a nije jedini trener sa puno znanja i umijeca ..i sa pobjednickim mentalitetom :mrgreen:

čet 04 stu, 2010 12:27 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 176 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: