|
Sada je: pet 31 srp, 2026 12:12 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: HRT je otkupio Universe
T'Rapavi je napisao/la: Zašto tako ekspresno prikazuju nove serije?  Bit će da su ih jeftino dobili. 
| uto 26 lis, 2010 11:49 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Spet je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Zašto tako ekspresno prikazuju nove serije?  Bit će da su ih jeftino dobili.  Nemam OBN, no vidio sam na netu kako su i dotični počeli prikazivati SG:U. Tako je lako moguće da je riječ o nekom širem aranžmanu kod kupnje serija i filmova, između više TV postaja u "regiji".
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 26 lis, 2010 12:30 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
sad šaltam programe, i naletim na SGU na hrt 1... i gledam niš mi nije bilo jasno, i dođem amo, i gle topic lol
al fakat :S iskreno me čak i čudi šta je trt kupio sgu
al to da tamo rade moroni nije niš novo, a i vremena emitiranja su standardna 13:30h i 00:25h
btw. jel tko vidio prijevod imena? "Zvjezdana vrata: Svemir"
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| pet 29 lis, 2010 1:05 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Tom prijevodu fali...? 

|
| pet 29 lis, 2010 1:06 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Tom prijevodu valjda fali što je na hrvatskom a ne na superubercool engleskom...  Ko i šta ljudima "firewall" zvuči cool a "vatrozid" ne, samo zato jer nisu navikli... Pretpostavljam 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 29 lis, 2010 1:10 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
a malo triperski djeluje... a pogotovo ovaj dio Universe = Svemir misilm ok prevodit, al ne mora se sve prevest doslovno, pogledaj samo filmove kako prevedu nekada
|
| pet 29 lis, 2010 1:15 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Neki puta se ljudi bune na doslovni prijevod, neki puta na kreativni... nikad na zalenu granu  Meni je ovakav prijevod sasvim u redu.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 29 lis, 2010 1:20 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Neki puta se ljudi bune na doslovni prijevod, neki puta na kreativni... nikad na zalenu granu  Meni je ovakav prijevod sasvim u redu. ...no onda mene tu za svaku dlaku cimate... ...a isti sam ko oni...
...i to što prikazuju Universe je totalno debilno... ...da sad idem to gledat bez SG1 i SGA... serija bi mi bila idiotska... ...no sad kad je tu cijela pozadina priče... malo se drugačije gleda...
| pet 29 lis, 2010 1:32 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nakon što završi emitiranje 1. sezone Stargate: Universea, od 24. studenog na HRT-u kreće 3. sezona Eureke.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 10 stu, 2010 9:07 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Miroslav je napisao/la: Nakon što završi emitiranje 1. sezone Stargate: Universea, od 24. studenog na HRT-u kreće 3. sezona Eureke. Uuuuu, to bi trebao pratiti. 

|
| sri 10 stu, 2010 12:34 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Miroslav je napisao/la: Nakon što završi emitiranje 1. sezone Stargate: Universea, od 24. studenog na HRT-u kreće 3. sezona Eureke. umjesto da nastave sa 2. sezonom Universa oni idu emitirat 3. sezonu neke sasvim druge serije
Uglavnom HRT = EPIC FAIL
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 10 stu, 2010 3:31 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
LOL, kako da ne, otkupit ce sezonu koja jos nije prikazana u SAD-u i SG:U drugi dio druge sezone ce se premijerno prikazivati na HRT-u. 

|
| sri 10 stu, 2010 3:35 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
T'Rapavi je napisao/la: LOL, kako da ne, otkupit ce sezonu koja jos nije prikazana u SAD-u i SG:U drugi dio druge sezone ce se premijerno prikazivati na HRT-u. Ok, na koju foru onda neki pričaju da su gledali drugu sezonu ili bar dio iste
A i sjeti se šta su sa Galacticom napravili
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 10 stu, 2010 3:37 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Pa prikazuje se druga sezona, nisu ni do polovice dosli, nakon koje slijedi pauza, vjerujem...

|
| sri 10 stu, 2010 3:38 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
|
| sri 10 stu, 2010 4:21 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|