| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: kućni ljubimci
...mužjaci... zovi ih bobo i tgrel... da se fajtaju cijelo vrijeme...
...btw. ja sam šareni...
| uto 19 lis, 2010 11:47 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
a kad ih ne smijem stavit u isti terarij... pa se neće fajtat svaka tarantula mora bit u svom terariju... smiju bit zajedno samo za vrijeme parenja al ak su mužjaci, obavezno će se zvat bobo i t'grel iako se ja nadam da će bit ženke  ljepše su  i mirnije 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 19 lis, 2010 11:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nedo ti bog... mužjaka i da bude ko T'Grel...
| sri 20 lis, 2010 3:15 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Fala na zadnje tri stranice. Već znam da ću večeras sanjati paukove. Jesam li spomenuo da sam arahnofoban?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 20 lis, 2010 3:37 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
The Boz je napisao/la: Fala na zadnje tri stranice. Već znam da ću večeras sanjati paukove. Jesam li spomenuo da sam arahnofoban? ups ali... ali... moraš se samo malo više družit s njima i ja sam ih se jako bojala... al ono, kad shvatiš da su u terariju i da ne mogu izać... postanu ti baš nekak drage mislim, mene je prije bilo strah onog običnog kućnog nogatog pauka a vidi me sad... gnjavim brata da kupimo još koju 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 20 lis, 2010 4:17 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Bit će mi zabavno kad idući put banem do tebe, u svakom slučaju.
|
| sri 20 lis, 2010 10:30 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Prekrit ću ih nečim da ih ne vidiš 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 20 lis, 2010 10:46 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Aww, to je tako lijepo od tebe.  I ako ti je lakše, nisam sanjao paukove.
|
| sri 20 lis, 2010 10:54 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Dejanira je napisao/la: Prekrit ću ih nečim da ih ne vidiš  ...prekri mu rađe oči da ne vidi što hoda o njemu...
| sri 20 lis, 2010 12:23 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Moram updejtat svoj status. Pa ovako. Anaksimandar je uginuo 6.8. i kupili su mi novog hrčka, Ambrozija. No za dva tjedna se uspostavilo da je Ambrozije ženka i rodila je šest malih slatkih hrčkića. I otad se zove Helena. Nije pojela nijednog. Nisam ih mogla sve zadržati pa sam ih četvero dala na udomljavanje. Dvoje sam zadržala, Gabrielu (koja se zvala Alia ali su je zvali Alija Izetbegović pa sam ju preimenovala) i Aragornu.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 31 lis, 2010 9:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...awwwwww.... pictures please...
...ti fakat voliš hrčke...
...mogla bi ih množiti i prodavati onima koji imaju zmije... pa ono malo da i profitiraš... ok to je malo okrutno ...ali ... zakon jačega... + cash tebi...
| pon 01 stu, 2010 1:41 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Aragorna? fora ime za hrčkicu...
je li bar malo sliči na Aragorna?
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 01 stu, 2010 2:53 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Moja mačka se opet tjera.  A već ima 4 od ljetos. I još 4 od proljetos. Ekšli, još su dva ostala. I još jedan od lani. Pa steriliziraj je Miki! Aha, daj pare. Awwww... neće je sterilizirat. Baš si pravi ljubitelj životinja.
|
| pon 08 stu, 2010 8:14 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ma sam to sredi 
| pon 08 stu, 2010 8:14 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Šta, da ju lopatom zveknem posred trbuha i problem riješen? Kao i malu miciku, njenu kćerkicu koja će isto štancat nagodinu?
|
| pon 08 stu, 2010 8:21 pm |
|
 |
|