| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: SEZONA 4. - komentari
baltar bi po nekoj logici trebao umrijeti u prvoj tj. u miniseriji već ali ga caprica zaštiti te nekim čudom preživi... 
| čet 30 ruj, 2010 6:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
pahuljica je napisao/la: baltar bi po nekoj logici trebao umrijeti u prvoj tj. u miniseriji Šteta što nije Al je nevjerojatno kak se taj lik stalno izvlači, a iritira sve žive oko sebe
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 30 ruj, 2010 6:43 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Sovereign X je napisao/la: pahuljica je napisao/la: baltar bi po nekoj logici trebao umrijeti u prvoj tj. u miniseriji Šteta što nije Al je nevjerojatno kak se taj lik stalno izvlači, a iritira sve žive oko sebe meni je čak postao zabavan kasnije ali ipak bih ga voljela rađe vidjeti mrtvog (u seriji naravno) 
| čet 30 ruj, 2010 6:49 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
pahuljica je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: pahuljica je napisao/la: baltar bi po nekoj logici trebao umrijeti u prvoj tj. u miniseriji Šteta što nije Al je nevjerojatno kak se taj lik stalno izvlači, a iritira sve žive oko sebe meni je čak postao zabavan kasnije ali ipak bih ga voljela rađe vidjeti mrtvog (u seriji naravno)  Odnosno ne vidjeti ga uopće Meh...da sam ja scenarist, nebi on ni prvu epizodu preživio
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 30 ruj, 2010 6:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
baltar gine u prvoj epizodi i ta se scena nekoliko puta ponavlja tokom serije... baltar koji se pojavljuje nadalje je neki "drugi" baltar.
@bobi silno gresis, serija je odlicna.
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| čet 30 ruj, 2010 6:56 pm |
|
 |
|
Overlord
|
OGamer je napisao/la: baltar gine u prvoj epizodi i ta se scena nekoliko puta ponavlja tokom serije... baltar koji se pojavljuje nadalje je neki "drugi" baltar. Hoćeš reć cylonac Baltar
BTW ovi su se napokon pobunili protiv Starbuckice koja ih očito vodi u klopku pod izlikom da traži Zemlju

|
| čet 30 ruj, 2010 6:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
OGamer je napisao/la: @bobi silno gresis, serija je odlicna. ...joj daj, i Djevojčica iz budučnost je zanimljivija od ovog...
...trebaš ti malo više toga pogledati... 
...a ne vjerujem da je Baltar cylonac... ...Starbuck je sišla s uma...
...a nadam se da će dati više detalja oko rata cylonaca...
| pet 01 lis, 2010 10:57 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ja ću danas prvi put pogledati pa vam javim dojmove... ako išta skužim... 
| pet 01 lis, 2010 1:07 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Nana visitor je bila danas Inace skuzija san ..bogovi kobola su u biti grcki bogovi i imaju ista imena pa je zato koristeno ime zeus i slicno ..jbg stvarno triban gledat iz pocetka A predsjednica mi se sad cini nekako bolje nego zadnji put ..samo jel sam to samo ja ili su mi sajlonci onako bolji nego ovi tuto kompleto ljudi ..nekako mi ona 6-ica simpaticna I ovi ljudoliki sajlonci su nekakva polustvorenja jer ako se mogu razmnozavat s ljudima ..imaju i ljudski genom i u mnogocemui se razlikuju od robota cylon-a ..uglavnom vise su mi kul I tako najgori je onaj lik sta je gostova u ent-u  ... bojin se da san se i za ovo zakacija 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 01 lis, 2010 2:14 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ovaj... ova emily što je umrla je to major Kira?  jako mi sliči na nju... i sad... nek mi netko objasni koji su koji? jel tu ima uopće humana ili su svi sajlonci? i o kakvim modelima pričaju? i kojoj vojsci pripadaju? što su sajlonci? jel ima klonova? jel to isto? što je bila ona plava što su je upucali, a što ona smeđa s kratkom kosom? a što je bila ona kosooka? zašto je onaj lik išo pipat kompjuter pa nije stigo?  jel sajlonci imaju veće coolerskije brodove? i šta je baltar neki svećenik/predsjednik? tko je onaj lik kod kojeg je došla predsjednica na kraju? i jel se oni svi nalaze na nekim brodovima, jel? nema nikog tko je na nekom planetu? i šta je ona ženska u onoj tekućini na brodu?  zašto su i tko propucali onom liku nogu na početku? i šta ti neki rade na tom brodu? i što je ona Kara? eto ako mi netko može to odgovorit... 
| pet 01 lis, 2010 2:18 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ako ja dobro razumin stvari ..nekoc davno su se roboti koje su stvorili ljudi pobunili i krenili u rat s ljudima ..nakon cega je potpisano primirje i jedni su se odvojili od drugih ..za to vrime sajlonci su u zelji da evoluiraju poceli eksperimentirat sa spajanjem ljudskog i tehnoloskog ..da bi onda dobili određeni broj modela cylona koji su gotovo 80% ljudi uz razliku da je svaki model brojcano velik ..naprimjer imas osmicu ali tih osmica ima vise i nisu iste osobnosti skroz ..a onda postoji i brod za uskrsnuce koji u slucaju da jedan od modela umre ..njegov um salje u drugo tijelo ..osim ako brod nije predaleko Uglavnom prvi model je odgovoran za ponovno izbijanje rata saylonaca i ljudi ..a kasnije i na neki nacin valjda za izbijanje rata među cyloncima ..uglavnom ljudi su stvorili robote cylonce da bi onda roboti cylonci stvorili ljude cylonce ili cylonce koji su skoro ka ljudi Roboti oce unistit ljude da bi napravili ljude Jel san dobro skuzija  ?
|
| pet 01 lis, 2010 2:38 pm |
|
 |
|
Number One
|
captain je napisao/la: Ako ja dobro razumin stvari ..nekoc davno su se roboti koje su stvorili ljudi pobunili i krenili u rat s ljudima ..nakon cega je potpisano primirje i jedni su se odvojili od drugih ..za to vrime sajlonci su u zelji da evoluiraju poceli eksperimentirat sa spajanjem ljudskog i tehnoloskog ..da bi onda dobili određeni broj modela cylona koji su gotovo 80% ljudi uz razliku da je svaki model brojcano velik ..naprimjer imas osmicu ali tih osmica ima vise i nisu iste osobnosti skroz ..a onda postoji i brod za uskrsnuce koji u slucaju da jedan od modela umre ..njegov um salje u drugo tijelo ..osim ako brod nije predaleko Uglavnom prvi model je odgovoran za ponovno izbijanje rata saylonaca i ljudi ..a kasnije i na neki nacin valjda za izbijanje rata među cyloncima ..uglavnom ljudi su stvorili robote cylonce da bi onda roboti cylonci stvorili ljude cylonce ili cylonce koji su skoro ka ljudi Roboti oce unistit ljude da bi napravili ljude Jel san dobro skuzija  ? a ovi što su bili danas u seriji su šta? ljudi ili cylonci? 
| pet 01 lis, 2010 3:08 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Athena i 6-ica su cylonci ..uglavnom ovi sta ih ima vise istih su cylonci a kara trace i ova ekipa sta je trazila cylonce su ljudi ..ali i humanoidni cylonci su ljudi 
|
| pet 01 lis, 2010 3:26 pm |
|
 |
|
Overlord
|
E danas mi je bila super epka I sad sam malo više prokužio šta se događa. Uglavnom captain je to dosta dobro objasnio
Ali ubili su osmicu - zbilja nisu fora
BTW ona žena koja je umirala je definitivno Nana Visitor (Kira).

|
| pet 01 lis, 2010 3:28 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ubili su i sesticu koja se isla osvetit onoj zeni koja ju je mucila ..to jest nju je ubila druga sestica da bi se zbila nekakva pravda ..zbog osvete te prve sestice 
|
| pet 01 lis, 2010 3:34 pm |
|
 |
|