| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Nogomet
I koliko dajete Vahidu Valihalalihodžiću? Ja dajem dva mjeseca.
|
| uto 17 kol, 2010 11:01 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
_Oz je napisao/la: :whatever:
Baš kad sam se ponadao masovnom ismijavanju Shittenhama... A nema se tu što reći, masno su ih podcijenili i ovi su ih ekspresno natrpali. Kasnije su se Spursi izvukli klasično kako veliki klubovi rade; malo prekid, malo ovi fulaju dvije mrtve kontre, malo napadač ošine bezveze po golu i ona uđe u bliži kut i eto ti... KONAČNO sam doživio da je netko od hrvatskih komentatora rekao da su i naši bili loši, a ne "solidni", "korektni" i sl. eufemizmi...
|
| uto 17 kol, 2010 11:12 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Miki je napisao/la: I koliko dajete Vahidu Valihalalihodžiću? Ja dajem dva mjeseca. Ma jok, zna Mamić da sad ovoga ne smije mijenjat bar do kraja sezone.
|
| uto 17 kol, 2010 11:12 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Klub sa koeficijentom manjim od 8, čija je vrijednost manja od 24 mil.po TM-u povede 3:0 protiv Tottenhama nakon pola sata... Ali,yebeš to, mi smo 3 puta za redom nastupili u Euroligi,5 puta zaredom bili prvaci,a svi zaposleni imaju regres i topli obrok.
Jedino, ovo što su Švicarci napravili u prvom poluvremenu ja neću doživjet nikad.
Btw.i Žilina će u LP...
Daj,nek mi netko objasni kako Mamića ne treba prozivat i zbog rezultata jer su isti dobri,ako ne i vrlo dobri!
|
| sri 18 kol, 2010 12:03 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: Daj,nek mi netko objasni kako Mamića ne treba prozivat i zbog rezultata jer su isti dobri,ako ne i vrlo dobri! Rezultati su u nesrazmjeru sa Mamićevom zaradom na transferima. Šta Dinamo ima od svega toga? Balaban, Eduardo, Modrić, Ćorluka, Lovren, Mandžukić... Samo zbroji inkasirane milijune. S tim parama bi se dalo složit trostruko bolju momčad od ove koju imaju. A ni BBB Metković se ne slaže s tobom: http://www.index.hr/sport/clanak/bbb-me ... 07555.aspxSutra Liga UEFA. U prolaz Hajduka ne sumnjam. Trebali bi bit stvarno retardirani da izgube od kluba koji je pred gašenjem. Pitam se kakav je Gyor. Dinamo je u krizi i imao bi problema i sa jednom osrednjom momčadi. Hm, vidjet ćemo...
|
| sri 18 kol, 2010 5:41 pm |
|
 |
|
Founder
|
Ovo je bila ironija gore ....
|
| sri 18 kol, 2010 5:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...e gledatelji nogometa... jel Štimac još trener Zagreba...?
| sri 18 kol, 2010 5:51 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.bobo je napisao/la: ...e gledatelji nogometa... jel Štimac još trener Zagreba...? Nope, Ivo Šušak je trener Zagreba. EDIT: Počela je Champions League emisija... Tko je ovaj voditelj? Tip izgleda kao da će se svake sekunde onesvijestiti... Isuse na šta je ovaj HRT spao... 
|
| sri 18 kol, 2010 8:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kad pa su promijenili trenera...?
...vidio sam kako su krenuli u prvenstvo... ...ono 90% bolje nego prošle godine...
| sri 18 kol, 2010 8:40 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
Oz, što si očekivao nakon odlaska Vele i Šapita? Kad se dogodi par natjecanja/utakmica istovremeno, slušat ćemo takve genijalce jer preostali normalni komentatori bit će zauzeti... Nisam provjeravao, ali sad bi se više nego ikad kladio da ćemo na košarci i vaterpolu gledat samo našu repku, iako imaju otkupljene sve utakmice, da ne govorim da se vaterpolo igra kod nas... On topic: Odustao od Werder-Samp, nemoguće za gledat...alla prvo kolo svjetskog prvenstva 
|
| sri 18 kol, 2010 9:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
shirajzl je napisao/la: On topic: Odustao od Werder-Samp, nemoguće za gledat...alla prvo kolo svjetskog prvenstva  Upravo sam to konstatirao na kraju poluvremena i odustao Sutra držat palčeve za Dinamo! I ti Oz nemoj provocirat ako izgube! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 18 kol, 2010 10:06 pm |
|
 |
|
bubica
|
Cvicek je napisao/la: shirajzl je napisao/la: On topic: Odustao od Werder-Samp, nemoguće za gledat...alla prvo kolo svjetskog prvenstva  Upravo sam to konstatirao na kraju poluvremena i odustao 3:0 je za Werder, mnogo bolje 2. poluvrijeme Cvicek je napisao/la: Sutra držat palčeve za Dinamo! LOL
|
| sri 18 kol, 2010 10:20 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne prerano odustajat ..triba ponekad bit strpljiv 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 19 kol, 2010 12:32 am |
|
 |
|
Founder
|
Pa zašto gledate na HRT-u?... Evo ja sam gledao na SAT1 tako isto i prošle sezone.... Svako kolo jedna tekma utorkom ili srijedom i četvrtkom je obavezno Europska liga dvije tekme... Kaiser Franz stručni komentator.... Pravi 16:9 bez crnih traka ...Pogram traje od 20h do 23.30h ... Pa ti onda reci da ćeš gledat na HRT-u.... I odlična utakmica je bila u drugom dijelu, Doria sa igračem manje došla do gola što je veliki kapital za uzvrat ...
|
| čet 19 kol, 2010 1:06 pm |
|
 |
|
bubica
|
PrincMatias je napisao/la: Kaiser Franz stručni komentator.... Uistinu... Kad bih barem kužio njemački. No ruku na srce, radije bih slušao Beckenbauera kako mrmlja meni nerazumljive stvari nego ove naše specijalce kako se brukaju. 
|
| čet 19 kol, 2010 1:59 pm |
|
 |
|