| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 3x01 - The Xindi
| uto 13 srp, 2010 3:45 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 3x01 - The Xindi
Ekipa se napokon nasla u prostranstvu i sada istrazuje tko i sta su xinidi a upoznajemo i nove clanove posade ..inace svi glumci u ovoj epizodi koji nisu clanovi standardne ent posade su vec glumili u star trek-u ..pa tako i macos-i i ekipa iz xinidi vijeca Potraga za xinidijima je uvela ent u zamku ..nazalost sasvim ocekivano kad kontaktiras sa sumljivim likovima ..onaj xinidi koji je izgubia prst zbog archerove potrage mi je onako bas simpa ispa ..tolika zelja za bijegom i prezivljavanjem ..na momente ko da je ferengi a ne xinidi ..ipak na kraju je bia koristan ..scena unistenog xindi planeta je strasna ..bas me sve to zaintrigiralo ..doznali smo i da su xindi zapravo ne jedna rasa ..nego vise njih evoluiranih na istom planetu .. trip ima nocne more i nemoze se lako nosit sa sestrinom smrcu a na kraju mu tpol mora pomagat ..zapravo dobar uvod u novu sezonu sa puno novih stvari 9
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 13 srp, 2010 3:45 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...meni se epizoda jako svidjela...baš sve ovo što je captain nabrojao...što smo imali prilike vidjeti me toliko zaintrigiralo da mislim da će ova treća sezona biti luda... ...ajme oni kukci su baš ...no zato kraj je bio kjutiš  trip sav u čudu bio kada mu je ova rekla da skine majicu 9
| uto 13 srp, 2010 10:40 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
KDA JE TO BILO? Ja mislio da je sabot cijli dan... Nisam gledo 
|
| sri 14 srp, 2010 1:34 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa u 14:50 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 14 srp, 2010 2:34 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
U epki 3x01 su najupečatljiviji MACOsi, s onim naprtnjačama, puškama i električnim pendrecima. Totalno zakon, prave kopnene snage.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 14 srp, 2010 11:55 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Miki je napisao/la: KDA JE TO BILO? Ja mislio da je sabot cijli dan... Nisam gledo  eh Miki Miki, moraš pažljivije pratiti program na HRT2 
| sri 14 srp, 2010 1:46 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ocjena osam. Zapravo posljednja situacija u kojoj je Archer ispao dječje naivan što ga je koštalo kupanja u alienskoj kakici  . No ipak, tek je došao u Prostranstvo i ne zna što se sve nalazi ovdje i što ga čeka i kakva su pravila.
|
| sri 14 srp, 2010 5:46 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
I naredna u nizu odlična epizoda te dobar uvod u radnju sa Xindijima
Zanimljivo je to da su Xindi zapravo 6 različitih rasa i svaka se ističe po nečem posebnom, a sve su se razvile na istom planetu Od svih njih najbolji su mi Akvatilni Xindi , najgadnije izgledaju insektoidi , a najbrutalnije reptili
Oni rudnici u koje je Archer išao da sazna više o Xindijima su fakat gadni (pogotovo njihova kanalizacija)
Iako su Archer i ekipa dali Formanu što je tražio za razgovor sa Xindijem, ovaj ih je ipak pokušao prevarit i natjerat ih da rudnicima
Zbog toga su pokušali zajedno pobjeć sa Xindijem koji im se pridružio, no isprva nisu uspjeli sve dok nisu uletili MACOsi i spasili ih. Fakat je zakon bilo vidjet MACOse u akciji
Nažalost Xindi nije preživio, al je ipak dao koordinate Xindusa Archeru Od Xindusa su nažalost ostali samo ostaci, te Archer i ekipa moraju nastavit potragu.
Trip još uvijek nemože spavat zbog sestre te mu T'Pol odlučuje pomoć. Najbolji mi je bio Tripov izraz lica kad mu je T'Pol rekla da skine majicu
Ocjena 9
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 19 srp, 2010 1:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
odlična epka..ovi MACO-i mi izgledaju premoćno....oni su prava potpora za enterprise u prostranstvu..... inače za spomenuti je da je satnika Romera ovdje glumio Marco Sanchez koji je imao jednu od glavnih uloga u SeaQuestu u prve dvije sezone.. http://en.wikipedia.org/wiki/Marco_Sanchezhttp://memory-alpha.org/wiki/M._Romero_(Corporal)10 
|
| uto 20 srp, 2010 8:51 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ko je dao jedinicu? 
|
| uto 20 srp, 2010 10:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Miki je napisao/la: Ko je dao jedinicu?  da....to je baš čudno više....pa hajde ako već daju tu jedinicu pa nek se izjasne lijepo u komentaru o epizodi..a što to zapravo nije valjalo..što vas je zasmetalo u scenariju.režiji....što bi to valjalo drukačije..čemu jedinica..pa hajde da pročitamo tu mističnu jedinicu........ 
|
| uto 20 srp, 2010 11:00 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Miroslav je napisao/la: U epki 3x01 su najupečatljiviji MACOsi, s onim naprtnjačama, puškama i električnim pendrecima. Totalno zakon, prave kopnene snage. Nekako izgledaju ti MACOsi samouvjereno, bahato i opasno... Trebalo ih je biti više i malo sposobnije su trebali poslati...
1
|
| uto 27 srp, 2010 9:59 am |
|
 |
|