Sada je: ned 03 svi, 2026 4:32 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 169 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
 Prvo gledanje Stargatea - spoiler alert - 
Autor/ica Poruka
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Post Re: Prvo gledanje Stargatea - spoiler alert -
Sheppard nema onu karizmu vođe kakvu je imao O'Neill, iako su obojica zajebanti.

Baš kad se usporede ove četvorke, vidno je zanimljivija SG1 ekipa.

O'Neil = vojničina sa smislom za humor čime skriva tragediju sinovog suicida, ali i čime razbija napetost u napetim situacijama
Jackson = stručnjak za drevne civilizacije koji uvijek dobro dođe, i uvijek je spreman na zajebanciju, i još se odvikao od kihanja svaki put kad treba na put
Teal'C = tiha mrga koji baca fore tako da ne baca fore.
Carter = tehnobabble frikuša

S druge strane...

Sheppard = vojničina sa polovičnim smislom za humor...ponekad neodlučan. Ne znamo ništa o njemu osim da je razveden
McKay = technobabble freak sa nemjerljivo velikim egoom.
Ronon = tiha mrga koji baca fore tako da ne baca fore. Iako je njegova priča o bijegu dobra.
Teyla = ?

ned 27 lip, 2010 11:47 pm
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Sheppard i Mckay su meni osobno dobri likovi ..iako je ovaj prvi malo nekompletiran ali imma dosta smisla za humor ..u biti meni je jedini malo promasen lik u cilom stargateu mitchell i to vise od nekih atlantis likova ..usput zaboravljas na carsona koji je isto dobar lik :thumbs2:

pon 28 lip, 2010 12:14 am
MINDFVCK

I još jedna stvar koja mi se ne sviđa kod SGA, je ta ista koncepcija kao u SG1.

Bila jednom jedna galaksija.
Bili tamo neki tirani koji su terorizirali jadne ljude.
Došli ljudi sa Zemlje.
Spasili su stvar.

Identičnost.

I što me posebno nervira jest to što skoro svaki planet ima samo jedno selo. :roll:

pon 28 lip, 2010 12:44 am
Make it so
Make it so

Pa to ti je skoro u cilom stargateu problem a kad bolje razmislis vise naselja ima međimurje nego planeti u sg svemiru ..kakav paradox :lolsmjeh:

pon 28 lip, 2010 12:48 am
MINDFVCK

Baš. Još svi govore tečni engleski, iako su direktni potomci Mongola, Kelta i sličnih...ili nisu čak ni to. U početku je barem bilo zanimljivo sa staroegipatskim i latinskim, poslije su svi amerikaningliš.

Miki je napisao/la:
The Prodigal - Michael i njegovi puleni zauzimaju Atlantis. Posljednja dobra epizoda. I tu se najbolje vidi Michaelova zaslijepljena osvetoljubivost.

Ma šta je meni. The Prodigal ima vidan previd koji previše bode u oči. Teyla sa bebačem u naručju trči po hodnicima Atlantisa i još uspije high-kickat aliene, a bebač ne zaplače. Onda se sakriju u neki tajni pretinac, alien prolazi i traži ih, i tek onda se bebač sjeti zaplakat. Ono eeeee.... :facepalm:

pon 28 lip, 2010 9:45 am
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.

Spol: Ženski
A Ronon i Teyla? Zakaj njih nitko ne voli? :?

pon 28 lip, 2010 4:45 pm
MINDFVCK

Ko je to reko da ih nitko ne voli?

Ja ne volim samo Teylu jer mi je bezkarakterna. Dex je ok.

Edit: auuuuu SGUUU je dobaaarrr =P~
Barem zasad...

uto 29 lip, 2010 12:20 am
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Miki je napisao/la:
Edit: auuuuu SGUUU je dobaaarrr =P~
Barem zasad...

[Odo mode]YOU'RE OUT!!![/Odo mode]

uto 29 lip, 2010 12:29 am
Profil Web stranica

sgu je dosadan kao sam vrag

uto 29 lip, 2010 12:15 pm
MINDFVCK

Pa zasad mi nije dosadan; stalno je to be continued, nemaju šta jest, pit, disat, nemaju čime rit brisat...i zasad nema šumovitih planeta na kojem je samo jedno srednjovjekovno selo. Tak da je malo drugačiji SG, iako vuče na Lost.

T'Rapavi je napisao/la:

[Odo mode]YOU'RE OUT!!![/Odo mode]

Ne kužim u kojem kontekstu je ovo natipkanu. :-s

uto 29 lip, 2010 12:52 pm

Da, ali ta pitanja su u svakoj epizodi. hoću malo raznolikosti.

uto 29 lip, 2010 12:56 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Miki je napisao/la:
Sheppard nema onu karizmu vođe kakvu je imao O'Neill, iako su obojica zajebanti.

Baš kad se usporede ove četvorke, vidno je zanimljivija SG1 ekipa.

O'Neil = vojničina sa smislom za humor čime skriva tragediju sinovog suicida, ali i čime razbija napetost u napetim situacijama
Jackson = stručnjak za drevne civilizacije koji uvijek dobro dođe, i uvijek je spreman na zajebanciju, i još se odvikao od kihanja svaki put kad treba na put
Teal'C = tiha mrga koji baca fore tako da ne baca fore.
Carter = tehnobabble frikuša

S druge strane...

Sheppard = vojničina sa polovičnim smislom za humor...ponekad neodlučan. Ne znamo ništa o njemu osim da je razveden
McKay = technobabble freak sa nemjerljivo velikim egoom.
Ronon = tiha mrga koji baca fore tako da ne baca fore. Iako je njegova priča o bijegu dobra.
Teyla = ?

veliki fail miki... ne veliki, ogroman.
porediti separda i o'nila je civilizaciski greh... kao da si pljunuo na 4 milijardi godina evolucije :thumbs3:
za ovo imas veliki ne facepalm nego:

slika

separd je frajer, dasa, gospodin covek, intelektualac... sa druge strane onil je poceo kao surova, mrgudna vojnicina koja je zavrsila kao klasicni tupavac i tipican primerak simson nacije koja ne zna da sabere dva prosta broja bez digitrona :thumbs3:
sta tek reci o onima kojima je takav tupson vodja najbitnijeg programa u istoriji ljudske vrste :roll:
no nebitno, ipak je sg1 nastao ranije pa ljude vuce nostalgija i simpatije kao prema prvoj ludoj cerki... samo bih skrenuo paznju svim zaljubljenicima u sg1 i dzeka onila da je njegov lik doziveo najvecu evoluciju iz prostog razloga sto je bio mracan, suicidan i DOSADAN :thumbs3:
s druge strane separd ne evoluira i ne menja se kako se menja gledanost atlantisa vec je od pocetka do kraja frajercina... u pravom smislu te reci 8)

sta tek reci o mekeju... samo jedan veliki :hail:
covek prosto od jednog iritantnog lika postaje najveci pozitivac i nosi radnju kroz celi serijal... porednjenje sa samantom... ma ajte molim vas :lolsmjeh:

ronan mi je licno iritantan i dosadan lik i bas mi je krivo sto scenaristi nisu dopustili tilku da ga isprangija u onoj epizodi kad dolazi na atlantis... on je u konacnom zbiru jedini veliki plus na strani sg1.

tejlu necu ni da komentarisem jer i mene nervira.

u konacnom zbiru ni jedan ni drugi serijal ne zaokruzuju pricu ali je sg1 dobio svoj kraj u naknadna 2 filma i iskreno se nadam da ce i atlantis saga da dobije slican epilog... za film pise i dalje u post-produkciji i zaista bih voleo da vidim to konacno finale, gde bi trebalo da vidimo i kraj wraita.

toliko od mene :sesir2:

http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view&current=IMG_1855_resize.jpg

uto 29 lip, 2010 11:27 pm
Make it so
Make it so

Meni i Jack onako smotan u tehnickim stvarima i sheppard onako spretan i cool ..su dobri pa ono :mrgreen:

uto 29 lip, 2010 11:44 pm
MINDFVCK

OGamer, poredbe Sheparda i O'Neila su nužne jer se radi o vođama timova.
Istina da je O'Neil bio mračan lik u startu, ali je evoluirao i baš zbog toga je bolji lik, pronašao je novi smisao u životu, jer radi u nečemu što je veće od života. I ako nisi skužio, u većini situacija se pravi blesav; iako Carteričin tehnobabble samo ona razumije, no on kuži kako stoje stvari i što treba napraviti, čak je i u nekoj epki SG1 to bilo spomenuto, kako se on pravi glupljim nego što on stvarno jest.

Sheppard je ista stvar kao O'Neill samo sa manje humora, manje pravljenja glupim, malo više inata. No ljepuškasti lik u ranim tridesetima mi nema karizmu prekaljenog vođe; no nekim divnim čudom, on je to uspio na Atlantisu. Čak mi i bolje Lorne djeluje kao bolji lider tima.

Pa čak i Young u ovih par epki SGUa što sam odgledao ima veći autoritet od Shepparda.

sri 30 lip, 2010 9:21 am
Über Trekkie
Über Trekkie

zaboravljas da je separd vodja tima iz nuznosti i da nije bio izor SGC... dok je homer simson bio izbor SGC sto je u startu definisalo seriju kao parodiju/komediju dok SGA ima jasno izrazen SF karakter.

u pravu si nisam skontao da se pravi blesav jer je to toliko ocigledno da nema sta da se razume... kad se samo setim kad su otvorili vrata prema onoj crnoj rupi i kad su slali nuklearku kako bi prekinuli vezu kad mu njegov dugogodisnji prijatelj i saborac kaze "nemoj ni da se pravis da si to razumeo".

jednostavno seriji bi bio potreban klovn jer je predugo trajala pa je on uzet da obavi taj rudarski posao... ja ne znam ni jednu osobu na svetu koja je presla put od mrgudne, suicidne osobe do zajebanta i saljivdzije.

http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view&current=IMG_1855_resize.jpg

sri 30 lip, 2010 7:35 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 169 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: