|
Sada je: ned 31 svi, 2026 3:16 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Šabaonica
Cvicek je napisao/la: I znaš šta? Prebaciti ću temu, i sukladno konceptu "sve povijesne teme trebaju biti u Tgrelovom kutku" možeš uskoro tamo očekivati još nekoliko zanimljivih 'povijesnih' tema  E, tako je. Hvala, Cviček. Otvarajte koliko god povijesnih tema želite u mom kutku jer se on time bavi.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 21 lip, 2010 11:34 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Prijedlozi
T'Grel je napisao/la: E, tako je. Hvala, Cviček. Otvarajte koliko god povijesnih tema želite u mom kutku jer se on time bavi. Mogu ja otvorit temu "Ustaše i partizani" ? 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 21 lip, 2010 1:03 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Miroslav je napisao/la: T'Grel je napisao/la: E, tako je. Hvala, Cviček. Otvarajte koliko god povijesnih tema želite u mom kutku jer se on time bavi. Mogu ja otvorit temu "Ustaše i partizani" ?  Možeš ali mora bit činjenično potkrijepljena. A ne da se pretvori u svađu crvenih i crnih nego da služi utvrđivanju povijesne istine.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 21 lip, 2010 1:49 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Grel je napisao/la: Miroslav je napisao/la: T'Grel je napisao/la: E, tako je. Hvala, Cviček. Otvarajte koliko god povijesnih tema želite u mom kutku jer se on time bavi. Mogu ja otvorit temu "Ustaše i partizani" ?  Možeš ali mora bit činjenično potkrijepljena. A ne da se pretvori u svađu crvenih i crnih nego da služi utvrđivanju povijesne istine. Kako molim? Tko je tebe učinio članom osoblja, da odgovaraš na pitanja u ovoj temi? Problematika Ustaša i Partizana vezana je uz političke aktualnosti u našoj zemlji zbog čega takvu temu ocjenjujem neprihvatljivom.
|
| pon 21 lip, 2010 1:53 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
pa to je valjda njegov kutak...i o tome se može govoriti u povijesnim okvirima.... samo što je ta povijest još uvijek živa...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 21 lip, 2010 1:55 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
dašo je napisao/la: pa to je valjda njegov kutak... Bubne on i ostade živ... dašo je napisao/la: i o tome se može govoriti u povijesnim okvirima.... I o HDZ-u i SDP-u se može govoriti u povijesnim okvirima, pa nije dozvoljeno dašo je napisao/la: samo što je ta povijest još uvijek živa... Drago mi je da razumiješ srž problema.
|
| pon 21 lip, 2010 1:58 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ne znam....po meni se ta rasprava može vodit ako imas dobrog moderatora rasprave...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 21 lip, 2010 2:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ne brinite, neću ja otvarat... valjda ste primjetili krnjave smajlije. Ako niste, evo vam jedan "malo veći". 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 21 lip, 2010 2:03 pm |
|
 |
|
bubica
|
dašo je napisao/la: ne znam....po meni se ta rasprava može vodit ako imas dobrog moderatora rasprave... Misliš baby sittera koji će pazit da se klinci ne tuku? Ja sam ovdje samo volonter... Za takvo što bih očekivao minimum 60 Kn po satu... @Miroslav - 
|
| pon 21 lip, 2010 2:15 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
_Oz je napisao/la: Kako molim? Tko je tebe učinio članom osoblja, da odgovaraš na pitanja u ovoj temi? Ti se previše praviš pametan za nekoga tko je vrlo kratko vrijeme u udruzi i na forumu. Nemoj ti meni solit pamet. U mom kutku će se otvarat teme koje ja hoću. Neće mi nitko branit. _Oz je napisao/la: Problematika Ustaša i Partizana vezana je uz političke aktualnosti u našoj zemlji zbog čega takvu temu ocjenjujem neprihvatljivom. To mene nije briga što ti u mom kutku smatraš ili ne smatraš prihvatljivim. Ja znam jako dobro što će bit u mom kutku, a što ne. dašo je napisao/la: pa to je valjda njegov kutak...i o tome se može govoriti u povijesnim okvirima.... samo što je ta povijest još uvijek živa... Vidiš kako Dašo zna o čem ja pričam. To je moj kutak i tamo ću otvarat teme koje smatram da su povijesne tematike. A ova je jedna od njih. Drugi svjetski rat na našem prostoru je itekako povijesna tematika. Netko će meni branit što ću ja otvarat u svom kutku... pa taj se još nije rodio. Vrlo sam osjetljiv kad netko poteže pitanje mog kutka i petlja se u moju politiku uređivanja, a pod politikom uređivanja smatram otvaranje novih tema, pisanje postova i moderiranje.
|
| pon 21 lip, 2010 5:06 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
T'Grel je napisao/la: Miroslav je napisao/la: T'Grel je napisao/la: E, tako je. Hvala, Cviček. Otvarajte koliko god povijesnih tema želite u mom kutku jer se on time bavi. Mogu ja otvorit temu "Ustaše i partizani" ?  Možeš ali mora bit činjenično potkrijepljena. A ne da se pretvori u svađu crvenih i crnih nego da služi utvrđivanju povijesne istine. Jel mogu onda otvorit temu 'istina je voda duboka'? 
|
| pon 21 lip, 2010 5:09 pm |
|
 |
|
bubica
|
T'Grel je napisao/la: _Oz je napisao/la: Kako molim? Tko je tebe učinio članom osoblja, da odgovaraš na pitanja u ovoj temi? Ti se previše praviš pametan za nekoga tko je vrlo kratko vrijeme u udruzi i na forumu. Na forumu sam dovoljno dugo, a u udruzi nisam uopće, nit namjeravam pristupit. T'Grel je napisao/la: U mom kutku će se otvarat teme koje ja hoću. Neće mi nitko branit. O ovome smo već pričali. Ja imam jurisdikciju i u tvom, i u svim ostalim kutcima, a hoću li se na nju pozivat ovisi isključivo o tebi i tvojoj volji da u svom kutku provodiš pravila ovog foruma. T'Grel je napisao/la: _Oz je napisao/la: Problematika Ustaša i Partizana vezana je uz političke aktualnosti u našoj zemlji zbog čega takvu temu ocjenjujem neprihvatljivom. To mene nije briga što ti u mom kutku smatraš ili ne smatraš prihvatljivim. Ja znam jako dobro što će bit u mom kutku, a što ne. Što JA smatram prihvatljivim u krajnjoj je liniji nebitno. Bitno je samo da je to nešto u skladu sa forumskim pravilima. T'Grel je napisao/la: Netko će meni branit što ću ja otvarat u svom kutku... pa taj se još nije rodio. LOL Ti očito ne razumiješ koncept kutka. Kutak nije tvoj privatni forum u kojem si ti Bog i batina. U tvom si kutku voditelj i moderator te (donekle) autoritet, ali vrhovni autoritet je jedan dokument koji se zove Pravila Foruma.Protiv tog autoriteta nitko neće ići, pa tako ni ja, a ni glavni administrator. Mogu se eventualno predlagati izmjene, ali dok se one ne uvrste u pravila, svi ih imaju poštivati i točka.
|
| pon 21 lip, 2010 6:43 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
_Oz je napisao/la: ...ali vrhovni autoritet je jedan dokument koji se zove Pravila Foruma. I to kakva pravila... bezvezna. Išla ih je radit šačica ljudi koja nije konzultirala udružno članstvo. Jak mi autoritet - nisu bili u stanju taj autoritet predstavit široj udružnoj masi. _Oz je napisao/la: Mogu se eventualno predlagati izmjene, ali dok se one ne uvrste u pravila, svi ih imaju poštivati i točka. I predlagat će se izmjene. Prvi ću tu biti ja koji ću predložiti izmjene. No, još moram ta famozna Pravila s velikim P proučit, a onda nastupam ili na sastanku IO-a ili na idućoj skupštini.
|
| pon 21 lip, 2010 7:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Može li Shadowmaster promijeniti ime u Leonard, tako da T'Grelov post u temi rođendani ima smisla... ?
...hvala...
| uto 22 lip, 2010 8:11 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Grel je napisao/la: I to kakva pravila... bezvezna. Išla ih je radit šačica ljudi koja nije konzultirala udružno članstvo. Jak mi autoritet - nisu bili u stanju taj autoritet predstavit široj udružnoj masi.
Ustvaaaaaaaaaari... Meni je nekako ostalo u sjecanju da su na onoj skupstini kad je Tihana izabrana za predsjednicu (ne znam datum) Cvicek i Frenky inzistirali da bi svi trebali procitat ta pravila i onda smo glasali i pravila su usvojena nadpolovicnom vecinom. Cak mi je u sjecanju da je jedina osoba koja je imala nekih prituzbi na doticna pravila na doticnoj skupstini bio Mormi  Koji uopce nije na forumu Al možda se ja krivo sjecam, provjeri u zapisniku Ok, bile su neke izmjene pravila u međuvremenu... Ali mislim da se možemo složit da bi bilo stvarno pretjerivanje kad bi sazivali skupštinu radi svake minorne izmjene forumskih pravila  Ionak ih prečesto sazivamo 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 23 lip, 2010 4:26 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|