Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
Re: Državna matura
Točkica je napisao/la:
Matematika je loše prošla. Hrvatski je bio prelagan. Mislila sam da su mi zabunom dali nižu razinu. ,,Tko je napisao Ilijadu?" Ma daj! Filozofija u ponedjeljak.
Matiša je bila lakša od hrvatskog, koji je bio zahtjevan pogotovo Ilijada ali inače osrednje težine... Trebali su dati još vremena ....
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
PrincMatias je napisao/la:
Matiša je bila lakša od hrvatskog, koji je bio zahtjevan pogotovo Ilijada ali inače osrednje težine... Trebali su dati još vremena ....
hehe, a Točkica Ilijadu valjda zna napamet
Točkica je napisao/la:
Matematika je loše prošla. Hrvatski je bio prelagan. Mislila sam da su mi zabunom dali nižu razinu. ,,Tko je napisao Ilijadu?" Ma daj! Filozofija u ponedjeljak.
Joj baš mi je drago što ti je hrv dobro prošao
ma pusti matematiku, to ti je ionak bitno samo da prođeš... Važno je da si ti hrvatski dobro napisala
I sretno u ponedjeljak
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
joj... daju početak ilijade i pitaju šta je to... ljudi su mogli pogledati i film i riješiti sve... osim heksametra možda...
utjehu kose sam znala napamet... šimić mi je bio lagan... pročitala sam noru a baraku 5be imam u malom prstu...
a zadni zadatak je bio za puknut od smijeha...
ali svejedno sam kasnije sračunala da ću imat najmanje 85% rješenosti, a najviše 87-88% jer sam bila brzopleta... nadam se da mi je esej izvukao 5 ako ovo nije dovoljno...
matematiku sam pisala višu razinu i nemam pojma kako sam napisala... nit mi se ne da provjeravat... mislim da sam je napisala tako-tako...
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Čestitam vam svima!
offtopic:
Mimi Sky je napisao/la:
utjehu kose sam znala napamet...
I ja tu pjesmu znam napamet
AGM, najveći hrvatski darker
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
PrincMatias je napisao/la:
Dobro, to je subjektivno. Nadam se da si oboje napisao onako kako si želio.
Dejanira [Bot] je napisao/la:
Joj baš mi je drago što ti je hrv dobro prošao
ma pusti matematiku, to ti je ionak bitno samo da prođeš... Važno je da si ti hrvatski dobro napisala
I sretno u ponedjeljak
Hvala! Nažalost, jedan sam odgovor pogrešno prepisala na list za odgovore, ali neće me valjda to pokopati.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
Mislim da ću dobit 4 iz matematike Kak sam ju učila super sam i napisala Iz hrvatskog imam 12 grešaka Što je okamenjena metafora? Al zadovoljna sam. Samo se nadam da nemam 0 bodova iz eseja.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
I iz latinskog jezika postoje viša i niža razina.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.