Sada je: sub 05 ruj, 2026 3:36 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Sljedeća
 Formula 1 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: VOY
Naj Film: First Contact
Post Re: Formula 1
odlična utrka za VN Kine...Button prvi kolega Hamilton drugi a Nico Rosberg treći...nekako mi je žao Schumia koji je opet zavšio njima iza leđa...tek 10...

ukupni poredak:
http://www.f1-hr.com/clanak/vn-kine

ned 18 tra, 2010 12:53 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Odlična utrka. Početna panika sa vremenom; dal prijeći na intermedije ili ostati na suhom; Alonso prerano startao; Alonso i Massa će se poklat zbog preticanja pred boksom; Hamilton i Vettel se klizali i gurali u boksu; gomila gomila gomila preticanja i okršaja!

Super za Petrova, u ovoj i prethodnoj utrci kao vozač Renaulta je pokazao više nego Piquet jr. i Grosjean u protekle dvije godine zajedno. Drago mi je da je u bodovima. Što se tiče bodova; tolika je gužva na vrhu zahvaljujući novom bodovnom sustavu. Gle Massu, pao je sa prvog mjesta u prvenstvu na tek šesto!

ned 18 tra, 2010 1:08 pm
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

a mcLarren (button) Mecedes ima warp

ned 18 tra, 2010 1:10 pm
Kingslayer
Kingslayer

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Schumi je dokazao ovom utrkom da s enije trebao vraćati. No ajd, lova je lova... iako on love ima vjerojatno i previše. Mislim, ajd OK da ga Hamilton i Vettel pretiču na stazi, ali jedan Petrov koji je novak u formuli 1 i koji nema bolji bolid od njega...

Inače, vrlo sadržajna utrka. Kiša ju je učinila prilično zanimljivom. Bilo je par bezobraznih poteza (Alonso pretiče Massu na ulasku u boks). Dobra utrka.

283

ned 18 tra, 2010 3:05 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...ja sam zadovoljan kako su moji Kubica i Petrov vozili...
...Petrov je na kraju skočio za dvije pozicije... yey...

...go go Renault... \:D/

čet 22 tra, 2010 12:38 am
Profil ICQ Web stranica
MINDFVCK

Jedva čekam 2015. kad Circuit de Catalunya više neće bit u kalendaru. :evil: Jedini razlog zašto je ova dosada u kalendaru je zbog Alonsomanije.

Pored Vettelovog manevriranja bez kočnica i Hamiltonovog izlijetanja, te pokojeg lošeg poteza na izlazu iz bokseva, Španjolska je OPET ponudila ništa.

Iako, super za Webbera. :thumbs2:

ned 09 svi, 2010 9:15 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

da..ne baš posebna utrka..no eto Webber je zasluženo dobio...i Schumiev najbolji rezultat ove sezone 4.mjesto

ukupni poredak:
http://www.f1-hr.com/clanak/vn-spanjolske

pon 10 svi, 2010 12:36 am
MINDFVCK

A u Monaku zapravo vrlo sadržajna utrka, iako staza kao takva to ne bi trebala garantirati. Posljednjih 30ak krugova su bili dosadni, sve do onda je bilo vrlo dobro.

Alonso je napravio odličan strateški potez na početku kad je bio safety car, sa posljednjeg mjesta se progurao čak do šestog, par zabijanja i preticanja kroz bokseve. Impresivno jahanje Trullija na Chandoka.

Rubensovo nesmotreno bacanje upravljača pod Chandoka treba najstrože kazniti; ne samo da je Chandok mogao nastradati, već je to krajnje debilan potez nedostojan F1. I mislim da bi trebalo opalit neku kaznu za Ferrarijev pit wall; pohvalili su Alonsa kad je pretekao onog 'wankera' u Virginovom bolidu. Ajde 'wanker' može značiti slabić, a može značiti drkadžija.

Schumacherovo preticanje Alonsa u posljednjem zavoju mislim da će biti negirano na komisiji; jer nije dovršen puni krug, a i kao što su komentatori rekli, ima primjera u posljednje dvije godine gdje preticanje pod SCom ne pali. Štoviše prije dvije godine je to koštalo Hamiltona pobjede.

Dakle super za Webbera. Stvarno mi je drago za njega što je u životnoj formi iako sam se potajno nadao da će Kubica preoteti njegov pole position, no bio je na prljavijoj strani staze na startu i dobro da je pao samo na treće. Samo 12 bolida je završilo utrku, jedina dva koja nisu u bodovima su dva Toro Rossoa. I sve mi je više žao Sauberove momčadi. Al ajde, Monte Carlo im ne paše općenito.

ned 16 svi, 2010 4:26 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

ma monte carlo zna biti dosadan...no zato tu dolazi do izražaja sposobnost vozača.. tko je bolji ..kako održati bolid na dobroj putanji i sl....
No dobro danas smo vidjeli neke dobre situacije no ne pretjerano...eto barichelo je sa onim mogao ugrozit nekoga onako bacivši volan...hm..opasno.
He.he ..kako je Schumi prešo alonsa par metara prije kraja..no još će preispitati da li je to bilo u redu....nadam se.(pošto volim da Schumi daje lekcije ovim mladim vozačima :) )
Drago mi je zbog Webbera..čovjek je zaslužio da se bori za sami vrh...
No treba i odati priznanje Kubici koji uz onakav renault(ne baš konkurentan) uspijeva raditi dobre rezultate..

ukupni poredak:
http://www.f1-hr.com/clanak/vn-monaka

ned 16 svi, 2010 5:18 pm
Founder

Koje si vrste?: er
Pa mislim da je Schumi pretekao Alonsa i trenucima kad je SC otišao u boks tako da to bi trebalo vrijediti....

ned 16 svi, 2010 10:17 pm
MINDFVCK

Citat:
Suci Velike nagrade Monaka ipak nisu blagonaklono gledali na manevar kojim je Michael Schumacher u posljednjem krugu na posljednjem zavoju prestigao Fernanda Alonsa te su mu dodijelili kaznu od +20 sekundi koja će teretiri njegovo vrijeme utrke.

Schumacher je, podsjetimo, Alonsa prestigao nakon povlačenja sigurnosnog automobila, što je, tvrde suci, protivno članku 40.13 u kojem stoji: "Ako utrka završava s aktiviranim sigurnosnim automobilom, automobil će skrenuti u pitlane na kraju posljednjeg kruga, a bolidi će do ciljne zastave doći normalno i bez pretjecanja."

No, Mercedesov direktor Ross Brawn je ranije izjavio da su momčadi od FIA-e tijekom utrke dobili obavijest da će se sigurnosni automobil povući u posljednjem krugu, što bi značilo da utrka nije završena pod sigurnosnim automobilom.

Kako bilo, Schumacher nakon izrečene kazne pada na 12. mjesto, što znači da je posljednji bod osvojio Sebastien Buemi.

Eto.

Iskreno ne znam što misliti o tome; teško je bilo razaznati namjeru; Alonso je proklizao tak da se otvorio prostor Šumiju, a Šumiju se očito nije propuštalo natrag.

ned 16 svi, 2010 10:51 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

...gledao sam inserte s utrke...
...LOL kako su se zrokali...

...ali Kubica je došao 3. yey... :mrgreen:

ned 16 svi, 2010 11:41 pm
Profil ICQ Web stranica
Kingslayer
Kingslayer

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
E ovo je bila odlična utrka... Žao mi je Vettela, ali i to je sastavni dio utrkivanja i tog sporta. Red Bull i McLaren su bili priča za sebe. Odličan je bio i dvoboj Button-Hamilton, samo što su oni bili oprezniji od Red Bullovig dvojca. Ovi im prepustili dvostruku pobjedu.

26

ned 30 svi, 2010 5:31 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

...kako su se pokačili... Red Bullovci i i McLarenci... :lolsmjeh: :lolsmjeh:

...i za uha bi navukao Pikea kaj je popušio bodove...

...a inaće fora trka... samo da je još kiša pada...da bude dramatično malo... :D

ned 30 svi, 2010 9:40 pm
Profil ICQ Web stranica
MINDFVCK

Mr.bobo je napisao/la:

...i za uha bi navukao Pikea kaj je popušio bodove...

Jel si ti promašio sezonu ili si opet pod gasom? Pikea nema već skoro godinu dana. :roll:

Inače, čini mi se da je Webber kriv; Vettel ga je pretekao, no Vettel je pak prenaglo skrenuo udesno. Ne znam jel to bilo da cimne Webbera ili da se brže skloni sa bankine, al Webber nije stigao ili nije htio reagirati. Dosta teška situacija za proučavanje. Na postolju su pak svi bili nekakvi natmureni, Hamilton totalno kiseo; prva pobjeda sezone i još se pomirio sa onom iz Pičkagromlutka girl benda il kak se zove... nije mu drago jer zna da mu ga je Button pretekao jer je to mogao; jer je nježniji prema gumama; al nije napadao jer je slušao timske odredbe.

ned 30 svi, 2010 9:53 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: