Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Re: Program za travanj 2010
Mi idemo prekosutra (1. Maj) na grah pa ako netko hoce prdit zajdeno sa nama neka bude tocno u 10:00 kod golog covjeka na "pinpekplacu" ispred dinamovog stadiona. Ponesite dekice!!!!
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
a danas dolaze slikice s kona ponesite stickove
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Shadowmaster je napisao/la:
Mi idemo prekosutra na grah pa ako netko hoce prdit zajdeno sa nama neka bude tocno u 10:00 kod golog covjeka na "pinpekplacu" ispred dinamovog stadiona. Ponesite dekice!!!!
Ok, ovo zvuči zbilja primamljivo
Sejfti
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Dejanira [Bot] je napisao/la:
Shadowmaster je napisao/la:
Mi idemo prekosutra na grah pa ako netko hoce prdit zajdeno sa nama neka bude tocno u 10:00 kod golog covjeka na "pinpekplacu" ispred dinamovog stadiona. Ponesite dekice!!!!
Ok, ovo zvuči zbilja primamljivo
Sejfti
Misli se na 1. Maj da nebi bilo zabune... dakle 01.05.
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
El Zvonko je napisao/la:
a danas dolaze slikice s kona ponesite stickove
p.s. i gledamo filmić...ja sam se potrgal
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
koji filmić?
oću i ja filmić
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
pa sa kona, donosim ga večeras budemo gledali nisam ni ja znao da postoji
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Dejanira [Bot] je napisao/la:
:roll:
ok, da nije zadnji put bilo rečeno da ćemo dobit temu unaprijed, ne bih riječi rekla
nda, ma ok, ionak me nema u udruzi večeras...
uživajte u debati
Nisi niš propustila.
Složili smo program za 5. mjesec (u biti sam se ja trudio nešto složiti a druge i nije bilo pretjerano briga )
A od debate na kraju nije bilo ništa, ni od Q continuuma, ni od predložene parlaonice,.. zapelo u krugu "ekipa nije za - ne da mu se - ja bi igrao ST Munchkin" ...
Debata je uvrštena u 5. mjesecu. Asimov rekao poslati opis... [...]
Zvonkovo najavljivani filmić bio je snimka ekipe kako sjede kraj konzola, a u Munchkinu je pobjedio Ternek.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Cvicek je napisao/la:
u biti sam se ja trudio nešto složiti a druge i nije bilo pretjerano briga
Sorry, al ja fakat nisam imao ideja ovaj put
BTW mislim da u takvim slučajevima kad nemamo baš nekih ideja za program, da je onda munchkin, neki drugi boardgame ili gledanje neke epke/filma čist ok ko alternativa
nešto sam ja razmišljao napravit nekakvo predavanje o Star Trek brodovima u udruzi, ali ću ga morat prvo dobro osmislit i pripremit se - ima tu puno stvari o kojima bi se moglo pričat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Ajde da vam bacim jednu bubu u uho... Trpko je najavio predavanje o klingonskom no tocan datum jos neznamo... to predavanje bi moglo bit jedno od EPIC predavanja...
.. u 5. mjesecu je također najavljeno jedno malo profesionalnije predavanje od jednog profesora glazbe koji ce pricati malo o glazbi u svemiru i mitu o orfeju... sigurno se pitate o kakvom sf-u je rijec ja mislim da je prije o nekom fantasyju no vidjet ce te ako dodjete na to predavanje....
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.