| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Ba'al
Hehe moguce... Kao prvo, da tisucljecima covjek gleda kako netko upravlja njegovim tijelom, a ne moze nista ucinit, mislim da bi definitivno pomalo poludio A kao drugo, tu je i utjecaj sarkofaga... Kad je Apophis kao umirao, onda su nesto komentirali da bi mozda mogli spasit domacina, ali da to ionako vise nije isti covjek, nakon svih tih boravaka u sarkofagu...
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 28 stu, 2009 2:31 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa...da Ako godinama zivis defacto u istom tijelu kao i megalomanska zmija zeljna supermoci i kontrole univerzuma ..vjerojatno i sam postanes mrvicu lud ..pitanje je dal uopce taj covjek ima svoj karakter jer u simbiozi s baal-om mozda je i poprimio njegov karakter a u tom slucaju vađenje goaulda ne vrijedi nista 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 28 stu, 2009 2:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma, ja mislim da je Ba'alovom domaćinu baš cool. onako, dobio je najlegendarnijeg oa'ulda svih vremena! lik se fakat nema na što žaliti. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 29 stu, 2009 6:42 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Baal je genije cudo prirode Koji ludonja ..otme adriu a onda stavi simbionta u mocnu orici ..steta sta su ga brzo izvadili ..bas bi super bilo da je bar epizodu ili dvije baal zapravo kontrolirao vojsku ori-a ..a glupo je i sta su onog genijalnog baala koji je umetnuo goaulda u adriu ubili brzo ..zapravo di mu je sarkofag ? Car ..Car i Car ... ali kako li samo to ludo obavi ..adria is not availeble  ... ili ono kad bidna adria ko tele gleda kako li ce je baal iskoristit zivu ..bas mi nije jasno kako nije skuzila da ce joj implatirat klona baal-a u nju ( ludonja i ubia svoje klonove  ..nije mu to dobar potez ..ionako su ga prebrzo nasli tauri  ) ...stvarno steta sta nije jos veci show program napravia baal  Ma kakvi ori i wraithi ..goauldi su najzafrkaniji neprijatelj 
|
| pon 30 stu, 2009 9:03 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Hmm tesko pitanje za ljude s foruma ..Baal ili Todd ...nekako mi oba ispunjavaju ulogu najcool negativca unutar svojih rasa ? 
|
| pon 21 pro, 2009 12:24 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
captain je napisao/la: Hmm tesko pitanje za ljude s foruma ..Baal ili Todd ...nekako mi oba ispunjavaju ulogu najcool negativca unutar svojih rasa ?  uf... pretesko pitanje kad bih bas morala birat... mozda ipak ba'al... ne znam... vise se pojavljuje od todda... a i... onak... goa'uldi su u svakom slucaju vise cool od wraithova 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 21 pro, 2009 12:28 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
O Baal, definitivno najcool negativac u Stargateu. Baš je poseban, ima neki svoj šarm, promišljen je... nije ono klasika, ja sam zao i sve ću pobit. Ovaj je podmukliji pa nerijetko sklapa razne saveze, mulja naširoko i nadaleko. A ima i smisla za humor.  Jedinstven je, iako je bilo zapravo puno klonova na kraju. 

|
| pon 18 sij, 2010 10:17 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Jos nekoliko epizoda i ba'al....stupa na scenu  ..to jest gledan sredinu pete sezone
|
| sri 24 vel, 2010 2:12 am |
|
 |
|
Make it so
|
Izgleda da sad znam zasto je baal u desetoj sezoni reka da mu jedan noz koji je morao dat u epizodi quest ..ima određenu sentimentalnu vrijednost ..pa jadnog je jack-a mucia s njime 
|
| uto 09 ožu, 2010 8:54 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hehe, to je bilo zanimljivo...  Mislim da su se tu dečki malo zbližili. 

|
| sri 10 ožu, 2010 12:56 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 06 tra, 2010 1:16 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Sram te bilo takve golišave slike postati po forumu... Ti nisi prava žena. 452

|
| uto 06 tra, 2010 1:24 am |
|
 |
|
Make it so
|
|
| uto 06 tra, 2010 1:25 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
T'Rapavi je napisao/la: Sram te bilo takve golišave slike postati po forumu... Ti nisi prava žena. 452To je edukacijski materijal.  I koliko ćeš me ti još zezati na taj račun?  i onaj s ukusom?  @captain: 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 06 tra, 2010 2:12 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
epic win ideja. realizacija i nije nesto, fotka je losa pa ga se ne kuzi bas. (dodatni pus za ono "and vice president"  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 06 tra, 2010 5:36 pm |
|
 |
|