Sada je: sri 24 lip, 2026 4:34 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 108 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
 Istrakon 2010 
Autor/ica Poruka
Kingslayer
Kingslayer

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Post Re: Istrakon 2010
Cvicek je napisao/la:
LOL za prime time :lol:

Ma imao sam danas još i nekih gadnih stvari za obavljati... pa se odužilo... tipkam ja polako ... treba vremena za poveznice s drugim reportima, usporedne analize predavanja, filozofiju o budućnosti fandoma, utjecaju recesije na konvencije i tak...

Brzi draftlike report? Ili završeni, ali možda tek sutra? :D

I da, trkeljam bezveze, neće report biti nikakvo remek djelo :lol:
(valjda bude bar čitljiv [-o< :) )

I... i... i na kraju nisam dobio dozvolu za objavu golišavih fotki :( ... morat ću s nečim drugim upotpuniti tu komponentu :mrgreen:

Ma samo ti napiši... daj i golišave fotke... stavi ih u spojler. :zubo:

uto 30 ožu, 2010 11:04 pm
Profil Web stranica
bubica
bubica

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
shirajzl je napisao/la:
Bolje vam je da netko napiše report o malo "konkretnijim" stvarima jer bi neki "outsider" čitajući Dejanirin report mogao pomisliti da je kon izlika za dobar izlet, lokanje i piz*arije. :D

Kao netko tko je bio tamo mogu reći da bi taj neki outsider bio potpuno u pravu. :zubo:

uto 30 ožu, 2010 11:04 pm
Profil Web stranica
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
_Oz je napisao/la:
shirajzl je napisao/la:
Bolje vam je da netko napiše report o malo "konkretnijim" stvarima jer bi neki "outsider" čitajući Dejanirin report mogao pomisliti da je kon izlika za dobar izlet, lokanje i piz*arije. :D

Kao netko tko je bio tamo mogu reći da bi taj neki outsider bio potpuno u pravu. :zubo:

Mislim da je shirajzl pogodio samu esenciju, bit stvari... :zubo:

uto 30 ožu, 2010 11:06 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Opis Stanja: manipulative and psychotic
shirajzl je napisao/la:

Pa ovaj... Konovi i sluze za dobre izlete, lokanje i piz*arije :zubo:

I ne treba nama izlika za takvo sta :zubo:

Molim te definiraj "konkretnije" stvari :-k

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

uto 30 ožu, 2010 11:08 pm
fluffy

Spol: Ženski
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
T'Rapavi je napisao/la:
_Oz je napisao/la:
shirajzl je napisao/la:

Mislim da je shirajzl pogodio samu esenciju, bit stvari... :zubo:

pa ono da, zar postoji neki treci razlog :zubo:

uto 30 ožu, 2010 11:08 pm
Profil YIM Web stranica
bubica
bubica

pahuljica je napisao/la:
pa ono da, zar postoji neki treci razlog :zubo:

Misliš, "četvrti"? :zubo:

1. dobar izlet
2. lokanje
3. pizdarije

Sov bi vjerojatno rekao:

4. barenje trebi :zubo:

uto 30 ožu, 2010 11:11 pm
Profil Web stranica
PARTIJA

Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Pod "konkretnije" mislim nešto što IMA VEZE S TREKOM :mrgreen: Ovako je konvencija izgovor za masovno pijančevanje...Nije da bih se bunio :zubo:

uto 30 ožu, 2010 11:11 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Pa bilo je neko predavanje o crnim rupama, kaj ne? Jel ste naučili štogod?

uto 30 ožu, 2010 11:14 pm
bubica
bubica

Miki je napisao/la:

Yep - ako Dašo padne na šator, otvorit će se crna rupa... :zubo:

uto 30 ožu, 2010 11:16 pm
Profil Web stranica
fluffy

Spol: Ženski
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
Miki je napisao/la:

meni je vrijeme prošlo brzinom munje...tek se ufurala a tip ono imamo još 15min :zubo:

uto 30 ožu, 2010 11:16 pm
Profil YIM Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Opis Stanja: manipulative and psychotic
Miki je napisao/la:

Sta naucili.... Daso i ja otkrili crvene rupe :lolsmjeh:

U potpunosti izmjenili temelje fizike :lolsmjeh:

shirajzl je napisao/la:
Pod "konkretnije" mislim nešto što IMA VEZE S TREKOM :mrgreen: Ovako je konvencija izgovor za masovno pijančevanje...Nije da bih se bunio :zubo:

Pa... imali smo uniforme i komunikatore dok smo lokali :zubo:

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

uto 30 ožu, 2010 11:17 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Da, to je relativnost vremena u blizini crne rupe; bilo u Stargejtu...premda tamo vrijeme teče sporije kod crne rupe :lol:

uto 30 ožu, 2010 11:17 pm
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Post Recesikon
Put...
Naravno, i mi smo krenuli sat vremena kasnije nego je bilo planirano... prvo je Sov javio da kasni, pa onda i Švende... :P I have f.... mah :lol:

Samo da spomenem moje "omiljeno" razdvajanje na ulasku u Rijeku.... do sada sam redovito fulavao... no ovaj puta sam sam sretno i veselo konačno vozio i u tom smjeru Riječke zaobilaznice :yahoo:
Tako da smo na kon stigli relativno rano.

Petak

Predavanje i demonstracija Teslinog bežičnog prijenosa energije je bila zanimljiva :)
Nažalost nema slika jer zaboravio sam punjive baterije od fotića doma :( (kasnije sam kupio jednokratne)
Sutradan nam se predavač pridružio (zapamtio nas je s predavanja) pa smo još kratko popričali o tome.
Čitao sam nekada o teorijama o bežičnom prijenosu, da li je stvarno ili nije, i baš mi je drago da sam mogao prisustvovati jednoj od prvih demonstracija ikada 8) :D

Nakon toga sam kao i večina ekipe otišao na predavanje od Horvatića (dr.sc na forumu :) ) na temu "Što je vrijeme?" ... ali u gužvi s vremenom sam došao tek na sredinu predavanja tako da pola toga nisam skužio....
Predavanje koje se dosta oslanja na fiziku.

Nije mi nimalo čudno da su se Dejanira i ostali napili igrajući igru "svaki put kad na predavanju nešto ne razumiješ - piješ" :lolsmjeh:
Svaka vam čast na ideji kako spojiti igru, predavanje i najdražu konovsku zanimaciju =D> :lol:

slikaslika

Iako se je i u petak navečer sakupilo ljudi, bilo je poluprazno... već tada je bio vidljiv pad posječenosti konvencije radi recesije. Bilo je ljudi, ali slabije nego inače. Ni ove godine nije bilo Bri ina pored prostora konvencije :(
Možda i bolje jer bi se onda svi raštrkali pa bi bilo još praznije...

slikaslikaslika
slikaslika

Udruge...

Udružni štand je bio standarno dobro opremljen :)

slikaslikaslikaslika

Ne mogu reći da li je i koliko bio bolji nego prošlogodišnji, no lošiji sigurno nije bio. Bilo je sve što je bilo i prošlih godina, plus "draft" verzija Star Trek konzole :)
I standarno smo opet bili jedina SF udruga koja se je službeno predstavila na konvenciji :|

Okej, na Istrakonu je ako se dobro sječam uvijek bilo manje udruga nego na Sferakonu, ali ljepše bi bilo da su i Trekeri i Warseri i Tolkienovci i Mačevi i drugi imali štand, kao što je znalo biti na Sferakonu za koji se nadam da će se više udruga pojaviti [-o<

Ant je vodio live ST RPG, i za to se je odlično pripremio ("beta verzija" u udruzi je već sama po sebi bila odlična)
Nažalost neki tehnički problemi sa igračima i njihovim promilima su imali kobni utjecaj na uspješno provođenje... :lol:
slika

Oklada na Olegov dolazak

slika

Taj popis mi je fakat uljepšao dan :lolsmjeh:
Svaka čast onome tko je došao na tu ideju =D>

Inače, za one koji možda ne znaju, Oleg je autostoper koji s ruksakom na leđima posječuje sve euro konvencije na koje uspije stići.
Da li se je na kraju stvarno i pojavio na konu ne znam, jer vratili smo se kući prije zatvaranja...

Karaoke...

Posebno treba izdvojiti hrabar nastup naše mlade pjevačke nade, Suikotrekija :mrgreen:
Nemam slike od svih izvođača, no imam kratke filmiće, koje bi mogao posložiti i uploadati na youtube čim uspijem filtrirati buku koja smeta uživanju u njihovim nastupima... :mrgreen:

slikaslikaslika

Subota

Subota obično zna biti najbolji dan kona, makar što se programa tiče nisam primjetio da je bila baš toliko bolja od petka. Meni je i u petak bilo okej :)
No bilo je zabavnije jer su nam se pridružili se pridružili i Oz i pahuljica :veselje2:

Predavanja

Drugo predavanje od drsc-a je bilo solidno, a ovaj puta je bila tema o crnim rupama. Bilo je i poprilično posjećeno...
slika

I za kraj predavanje od Korlevića o astronomiji, potrazi za vodom, kolonizacijom, krahu tehnoloških civilizacija, backupu civilizacije i sl :)
Još jednom je napravio odlično predavanje, neku vrstu nastavka prošlogodišnjeg predavanja o tehnološkim civilizacijama.
Demonstracija prijenosa energije je bila fascinantna za vidjet, a ovo za slušanje :)
To mi je bilo najbolje predavanje od ta 4 na kojima sam bio.

slika

Volim znanost pomješanu s futurizmom, filozofijom,.. ma hrpa toga pomješanog u odlično predavanje za koje i ako se s nekim stvarima i ne slažeš, ipak ti da o nečemu za razmišljati.
Jedino je na njegovom predavanju primječen nešto manji broj djevojaka uzrasta od 16 do 22 godine :lol:

Trenutačno Paar i Korlević vode na mojoj listi najboljih predavača na konvencijama =D> :thumbs2:
I dalje mi je najbolje ono Liburnijsko 08 "Paar & Korlević" predavanje u kojem su u dosta stvari njih dvojica imali gotovo suprotno mišljenje i bilo je taaaako gušt pratiti to predavanje :biggrinlove:

Kad sam drsc-u kasnije govorio da su mi njegova predavanja bila dobra, ali da mi je Korlevićevo predavanje bilo bolje i da je i Paar isto zanimljiviji,... nije se naljutio, štaviše složio se je s mojom konstatacijom i rekao da se nada da će ih i on kroz x godina dostići :D
Živi bili pa vidjeli :)

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 31 ožu, 2010 12:10 am
bubica
bubica

Evo, ipak odlučih natipkat report, vidim da je ta praksa popularna...

Uglavnom, sjedoh ja lijepo u autobus na Žabici točno u podne, vožnja je bila nadasve ugodna... Mislim da je bilo taman oko 13 kad sam ušao u pazinski Spomen dom u kojem sam odmah naletio na Sujka i Zvonka, i još dvoje ljudi iz udruge kojima se sad ne mogu sjetit imena, znam grozan sam... 8-[

Par minuta kasnije stižu Cviček i ekipa, Cviček pita Anta da mu pomogne sa stvarima (or something) na što mu ovaj odgovara "LOL"... Pametan čoek! :zubo:

Odosmo na picu u "Fontanu" gdje su nam se pridružili Dašo (kojeg znam još sa Liburnicona) te Trap i Dejanira koje ful oću upoznat praktički od dana kad sam se regao na forum i spoznao koliko su puknuti u mozak! Nisu me razočarali ni najmanje... Trap je zakonn, Maša je... Puknutija nego što sam mislio. Višestruko! Luda je! Za Vrapče! U Lopaču ju ne bi primili, tamo jadni ljudi ne bi znali šta s njom. :zubo:

Izađosmo van, stiže Tamara aka Pahuljica (aka Fluffy, aka Snowflake :zubo: )... Ispostavilo se da je njen pompozno najavljivan tematski outfit nekakva Adama/Roslin šiperska majica... :? Ajde, barem joj je dobro stajala... :biggrinlove:

Vratili se mi na kon i ošli poslušat predavanje o crnim rupama cijenjenog Dr.Sca koji nije razočarao. Tamo sam napokon upoznao Chrisette, koju sam već jednom vidio u Cinestaru (na premijeri ST XI-a) samo što ona tada nije skužila mene... Iza nas je sjedio Cviček... Ali Chrisette ga nije skužila... NI Pahuljica ga nije skužila... Ljudi ga jednostavno NE doživljavaju (stvar nastupa, bit će)... :lolsmjeh:

Uf, skoro zaboravih, upoznao sam svoju ljupku mladenku! Oborila me s nogu! :biggrinlove: Štrumpfastično! :zubo: Oborila bi me i bukvalno, ali borilačke vještine nisu moj đir, pa sam ju prepustio Daši da se šiba s njime... :zubo: Bilo ih je zanimljivo gledat, podsjetilo me na "Dirty Dancing"... (R.I.P. Patrick Swayze :smrc: ... Hm, jel Jennifer Gray živa, BTW? *skače do imdb-a*... Da živa je, glumi u onoj seriji di... nda... )

Dašo je zakon! Ona marama mu je stajala fenomenalno, Vidoviti Milan je banana za njega... Nadam se da će onaj dečko bit sretan sad kad mu je Dašo otkrio da je homoseksualac. Život prožet poricanjem, proveden u lažnom hetero braku... Pa onda šok i nevjerica kad djeci kaže "što god se dogodilo, znajte da vas tata puno voli, baš kao i njegov novi dečko, koji vam neće pokušat nadomjestit mamu jer zna da je nemoguće bit prefrigana kuja 24/7..." I onda klinci završe na psihijatriji, samo zato jer se kretenu prekasno upalila lampica...

Ant je najveća faca u svemiru! Tako je kul što se ne srami svoje biseksualnosti. Ipak, drago mi je da onaj tip nije pristao spavati s njime te večeri, jer dijelili smo sobu, a nije mi se baš dalo slušat muške uzdahe dok se pravim da spavam... 8-[

Muzika je bila sranje... Onaj bend... O hebote, moja nagluha susjeda bi priredila bolji show, ali tko ih je slušao anyway, right?

Eh, Sovereign i Sujko... PRAVI LJUDI, J3bačko i Mel Gibson! :zubo: U jednom trenutku nam je prilično pijani Sov krenuo pokazivat svoj (navodno) impozantni ljubavni mišić, no nešto ga je spriječilo (dal Maša, Sujko ili trenutak lucidnosti, nemam pojma)... Uglavnom, potpuno mi je razumljivo Mirnino zgražanje nad činjenicom da sam bio među njima bez ikakve prisile... No dobro, maknuo sam se na vrijeme, bio sam tamo još svega par sekundi... SVEGA PAR SEKUNDIIII!!!!

Nego, Cviček... Eh, Cviček, stari dobri Cviček... Kon nije mogao proć bez da malo pročešljamo teme vezane uz funkcioniranje foruma (divnog foruma, najjačeg foruma ikad... Can i get a hell yeah?!!!!! :yahoo: ) ...

Uglavnom, složili smo se da nam forum trenutno funkcionira odlično (neću da copram [-o< ), pa mi je žao što s nama nisu bili Brick i Bobo da zajedno podijelimo taj trenutak dostojanstvenog zadovoljstva... I napokon napijemo Bobu! :zubo:

BTW, onaj lan party, ono di klinci igraju igrice... Šta je ono Maša pitala onog malog? Jel tko slikao to možda? Zamislite pripitu curu kako stavlja klincu razjapljenih usta ruku oko vrata i pita ga: "E dečko, jel tebi treba tvoj quratz? Jel ti bed ako to ka amputiramo?" Valjda je tako išlo... :lolsmjeh: :lolsmjeh: Mali nije ni trepnuo, nije ni čudo, pawnage comes first! Dobro da joj nije rekao "TITS or GTFO," ali bio je previše zaokupljan fraganjem n00bova da bi se obazirao na tamo neke zgodne tete... :zubo:

Eh, ne da mi se više tipkat (mislim da se ni vama ne da čitat više, ako već niste negdje na pola posta odustali :zubo: )...

Samo da kažem, T'Rapavi, buraz, hvala ti na svemu, car si! Tvoj odnos s Dragicom toliko je topao da sam naprosto ostao dirnut... :smrc: BTW, gdje si išao u autoškolu, u Maranellu? :zubo: Obi Wan has taught you well. :zubo:

Do čitanja. Nadam se da se vidimo na Sferakonu, lipi moji. Oz bez crtice vas sve puno voli... _Oz (s crticom) leži onesvješten pod stolom, puknuo sam ga printerom po zatiljku... Kreten. :zubo:

sri 31 ožu, 2010 12:43 am
Profil Web stranica
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
I evo još par slika i opisa ostalih zanimljivosti :)

Već skoro pa standardna pizza u subotu popodne... :)
slikaslika

Trap i Ant koji su se htjeli slikati s dvojicom likova koje su upoznali.
slika

Dejanira i Dašo vabe nedužne promatrače da s njima plešu njihovu pjesmu o Treku :)
slika

Poslijepodne na konu, gledano iz perspektive štanda.
Stvarno pusto izgleda :(
slika

Kasnije se sakupilo više ekipe i štand je u nekim trenucima jako dobro posječen :)
slika

Red za grah :)
slika

Shadowmaster daje izjavu za medije :D
slika

Poker
slika

Zvonko
slika

Gatara dašo
Svojom prisutnosti je privukao mnoge ljude na štand da usput saznaju kakva ih budućnost čeka :)
slika

Kasnije se je preselio na pod, a Dejanira ga je opskrbljivala mušterijama :)
slikaslika

Streličarstvo
Mislim da lokacija i nije bila baš najbolja.... između strijela i mete je prolazilo puno prolaznika :)
slika

Ja i Oz + Mirna koja je slučajno uletjela pred objektiv :)
slika

Gejmeri :)
slika

Dejanira čeka prvu pomoć :)
slika

Suiki je u nedjelju na tomboli osvojio board game "World of Warcraft" =D>
slika

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 31 ožu, 2010 12:45 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 108 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: