Evo, ipak odlučih natipkat report, vidim da je ta praksa popularna...
Uglavnom, sjedoh ja lijepo u autobus na Žabici točno u podne, vožnja je bila nadasve ugodna... Mislim da je bilo taman oko 13 kad sam ušao u pazinski Spomen dom u kojem sam odmah naletio na
Sujka i
Zvonka, i još dvoje ljudi iz udruge kojima se sad ne mogu sjetit imena, znam grozan sam...
Par minuta kasnije stižu
Cviček i ekipa, Cviček pita
Anta da mu pomogne sa stvarima (or something) na što mu ovaj odgovara "LOL"... Pametan čoek!
Odosmo na picu u "Fontanu" gdje su nam se pridružili
Dašo (kojeg znam još sa Liburnicona) te
Trap i
Dejanira koje ful oću upoznat praktički od dana kad sam se regao na forum i spoznao koliko su puknuti u mozak! Nisu me razočarali ni najmanje... Trap je zakon
n, Maša je... Puknutija nego što sam mislio. Višestruko! Luda je! Za Vrapče! U Lopaču ju ne bi primili, tamo jadni ljudi ne bi znali šta s njom.

Izađosmo van, stiže
Tamara aka
Pahuljica (aka Fluffy, aka Snowflake

)... Ispostavilo se da je njen pompozno najavljivan tematski outfit nekakva Adama/Roslin šiperska majica...

Ajde, barem joj je dobro stajala...
Vratili se mi na kon i ošli poslušat predavanje o crnim rupama cijenjenog
Dr.Sca koji nije razočarao. Tamo sam napokon upoznao
Chrisette, koju sam već jednom vidio u Cinestaru (na premijeri ST XI-a) samo što ona tada nije skužila mene... Iza nas je sjedio Cviček... Ali Chrisette ga nije skužila... NI Pahuljica ga nije skužila... Ljudi ga jednostavno NE doživljavaju (stvar nastupa, bit će)...
Uf, skoro zaboravih, upoznao sam svoju ljupku mladenku! Oborila me s nogu!

Štrumpfastično!

Oborila bi me i bukvalno, ali borilačke vještine nisu moj đir, pa sam ju prepustio Daši da se šiba s njime...

Bilo ih je zanimljivo gledat, podsjetilo me na "Dirty Dancing"... (R.I.P. Patrick Swayze

... Hm, jel Jennifer Gray živa, BTW?
*skače do imdb-a*... Da živa je, glumi u onoj seriji di... nda... )
Dašo je zakon! Ona marama mu je stajala fenomenalno, Vidoviti Milan je banana za njega... Nadam se da će onaj dečko bit sretan sad kad mu je Dašo otkrio da je homoseksualac. Život prožet poricanjem, proveden u lažnom hetero braku... Pa onda šok i nevjerica kad djeci kaže
"što god se dogodilo, znajte da vas tata puno voli, baš kao i njegov novi dečko, koji vam neće pokušat nadomjestit mamu jer zna da je nemoguće bit prefrigana kuja 24/7..." I onda klinci završe na psihijatriji, samo zato jer se kretenu prekasno upalila lampica...
Ant je najveća faca u svemiru! Tako je kul što se ne srami svoje biseksualnosti. Ipak, drago mi je da onaj tip nije pristao spavati s njime te večeri, jer dijelili smo sobu, a nije mi se baš dalo slušat muške uzdahe dok se pravim da spavam...
Muzika je bila sranje... Onaj bend... O hebote, moja nagluha susjeda bi priredila bolji show, ali tko ih je slušao anyway, right?
Eh,
Sovereign i
Sujko... PRAVI LJUDI, J3bačko i Mel Gibson!

U jednom trenutku nam je prilično pijani Sov krenuo pokazivat svoj (navodno) impozantni ljubavni mišić, no nešto ga je spriječilo (dal Maša, Sujko ili trenutak lucidnosti, nemam pojma)... Uglavnom, potpuno mi je razumljivo Mirnino zgražanje nad činjenicom da sam bio među njima bez ikakve prisile... No dobro, maknuo sam se na vrijeme, bio sam tamo još svega par sekundi... SVEGA PAR SEKUNDIIII!!!!
Nego, Cviček... Eh, Cviček, stari dobri Cviček... Kon nije mogao proć bez da malo pročešljamo teme vezane uz funkcioniranje foruma (divnog foruma, najjačeg foruma ikad... Can i get a hell yeah?!!!!!

) ...
Uglavnom, složili smo se da nam forum trenutno funkcionira odlično (neću da copram

), pa mi je žao što s nama nisu bili
Brick i
Bobo da zajedno podijelimo taj trenutak dostojanstvenog zadovoljstva... I napokon napijemo Bobu!
BTW, onaj lan party, ono di klinci igraju igrice... Šta je ono Maša pitala onog malog? Jel tko slikao to možda? Zamislite pripitu curu kako stavlja klincu razjapljenih usta ruku oko vrata i pita ga:
"E dečko, jel tebi treba tvoj quratz? Jel ti bed ako to ka amputiramo?" Valjda je tako išlo...

Mali nije ni trepnuo, nije ni čudo, pawnage comes first! Dobro da joj nije rekao
"TITS or GTFO," ali bio je previše zaokupljan fraganjem n00bova da bi se obazirao na tamo neke zgodne tete...

Eh, ne da mi se više tipkat (mislim da se ni vama ne da čitat više, ako već niste negdje na pola posta odustali

)...
Samo da kažem,
T'Rapavi, buraz, hvala ti na svemu, car si! Tvoj odnos s
Dragicom toliko je topao da sam naprosto ostao dirnut...

BTW, gdje si išao u autoškolu, u Maranellu?

Obi Wan has taught you well.

Do čitanja. Nadam se da se vidimo na Sferakonu, lipi moji. Oz bez crtice vas sve puno voli... _Oz (s crticom) leži onesvješten pod stolom, puknuo sam ga printerom po zatiljku... Kreten.