| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Istrakon 2010
Mislim da je ovo bio na sarkazam na moje sveopće prijetnje na tu večer... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 28 ožu, 2010 9:43 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
_Oz je napisao/la: Bilo je tako tako... Ajde, prolazna ocjena sve do crashanja u sobi... Ono što su mi Ant i Dašo učinili... Moje rane nikad neće zacijelit. Dejanira i Trap su samo gledali i nisu poduzeli ništa. Neću im oprostit dok sam živ. Pozdrav, Molestiranih forumaša 47 P.S. Odlazim s foruma A gle, sorry... šta smo mi mogli?  Ajde, nećeš valjda zbog dva pijana tukca otić sa foruma? 

|
| ned 28 ožu, 2010 9:55 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
evo otjerali ste covjeka s foruma, mislim stvarno 
| ned 28 ožu, 2010 9:56 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
ma oce meni neko objasnit o cem vi pricate? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 28 ožu, 2010 9:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira, sad se praviš da ne znaš a djelomično si to ti inicirala 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 28 ožu, 2010 9:58 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: ma oce meni neko objasnit o cem vi pricate?  ma Oz izmislja.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 28 ožu, 2010 10:03 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Dejanira, sad se praviš da ne znaš a djelomično si to ti inicirala  Djelomično? Pa sve je zapravo njeno maslo... Sado-mazo maslo (Sado-maslo, kako vam drago)... Ant je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: ma oce meni neko objasnit o cem vi pricate?  ma Oz izmislja. Nope... _Oz izmišlja, Ozu je samo jako neugodno... 
|
| ned 28 ožu, 2010 10:08 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_Oz je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Dejanira, sad se praviš da ne znaš a djelomično si to ti inicirala  Djelomično? Pa sve je zapravo njeno maslo... Sado-mazo maslo (Sado-maslo, kako vam drago)... Oz, a obecao si da neces o mojim sado mazo sklonostima na forumu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 28 ožu, 2010 10:53 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
damn, zašto se uvijek najbolje stvari dešavaju kada ja odem 
| ned 28 ožu, 2010 10:54 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Konovska brbljaonica
Da ne budem previše offtopic u topicu o upoznavanju... Hrčak je napisao/la: grlio? tko? šta? explain  Svašta si propustila svojim nedolaskom... 

|
| pon 29 ožu, 2010 7:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Trap, ti si u topicu o upoznavanju isto trebao staviti svoju apdejtanu listu... upoznao si se sa puno novih ljudi, i čini mi se da bi i tebi mogao spomenuti ponekog kog si zaboravio staviti na listu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 29 ožu, 2010 8:18 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Cvicek je napisao/la: Trap, ti si u topicu o upoznavanju isto trebao staviti svoju apdejtanu listu... upoznao si se sa puno novih ljudi, i čini mi se da bi i tebi mogao spomenuti ponekog kog si zaboravio staviti na listu  Stvar je u tome što ja nit nemam listu.  Barem mislim da nemam. Sljedeći problem je što dosta ljudi ne povezujem s nickovima. A i mnoge ljudove sam samo jednom vidio onako u udruzi ili gdje već... Problem su i moji alter egovi po forumu, moram li i njih sve pobrojati? Bojim se da bi mogli bit razotkriveni. 

|
| pon 29 ožu, 2010 11:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ako nekoga ne znaš po nicku, sigurno će se naći ljudi koji će ti pomoći  A tvoji alteregovi su već razotkriveni i pobrojani 
|
| uto 30 ožu, 2010 2:00 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Sovereign X je napisao/la: i Maša se skidala...
Bokte, ko da sam striptiz tamo izvodila digla sam majicu da se uslika ono sto mi je daso šarao po stomaku 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 03 tra, 2010 9:09 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: i Maša se skidala...
Bokte, ko da sam striptiz tamo izvodila digla sam majicu da se uslika ono sto mi je daso šarao po stomaku  A to nije bio striptiz?  Šteta... 478

|
| sub 03 tra, 2010 10:30 pm |
|
 |
|