|
Sada je: sub 12 ruj, 2026 3:34 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Re: Vicevi
Dođe Mujo u Japan i sretne japanca i ovaj mu kaže -oćeš da ti pokažem nešto japansko..-kaže mujo .hajde može.. i japanac ga prebije... kaže mu mujo ...ma bolan šta ti je to... a japanac ..ma to ti je karate ..japanski sport.. i dođe tako sutri dan mujo opet japancu i kaže on sad njemu oćeš da ja tebi pokažem isto nešto vaše japansko... kaže japanac.ma može..hajde.. i prebije njega mujo sad.... i kaže japanac muji.ma šta ti je to..jesi ti normalan.. a mujo njemu..eee..to ti je OSOVINA OD TOYOTE...
|
| sri 03 ožu, 2010 1:20 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 03 ožu, 2010 4:14 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Sjede dvije sove na grani. Kaže jedna: "Huuuuuu" - Kad druga: "Idi u pi... materinu, prepade me!" 
| pon 08 ožu, 2010 2:36 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
|
| pon 08 ožu, 2010 2:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
sjede dva hakera u autu i ovaj jedan pali auto a auto nikako da upali..kad kaže ovaj drugi..- a šta misliš da izađemo pa uđemo.. 
|
| pon 08 ožu, 2010 2:43 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Na času biologije učiteljica pričala đacima o sisarima, te ih poče ispitivati. Učiteljica: "Perice, navedi nam jednog letećeg sisara" - Perica: "Stjuardesa" 
| pon 08 ožu, 2010 4:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...guzi Mujo neku žensku na groblju. Dolazi Haso i kaže mu: "Ej, bolan Mujo, daj i meni malo!!!" A Mujo će njemu na to: "Eno ti lopata pa si iskopaj!"
| čet 11 ožu, 2010 12:33 am |
|
 |
|
fluffy
|
Što je autobus? Prijevozno sredstvo koje ide deset puta brže kada za njim trčiš, nego kada se voziš u njemu. 
| pon 15 ožu, 2010 3:47 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 15 ožu, 2010 4:40 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Čuo pop da Lala mnogo psuje u njegovoj parohiji i odluči da popriča sa Lalom:
* Ta, Lalo, čuo sam da mnogo psuješ!
A na to će Lala:
* Znate, pope, ja sam lovac. Kad krenem u lov, jebe me nišan, jebe me puška, sve me jebe u životu!
* Nemojte tako, Bog sve čuje i vidi, kazniće Vas- kaže pop.
Sutra krene Lala u lov i pop odluči da krene sa njim i da utiče na njega. Već prve nedelje išli oni tako i naiđu na zeca. Lala ga nanišani, opali i promaši zeca pa poče psovati:
* Jebem ti i pušku, i nišan, i zeca!
A pop ga upozorava:
* Nemojte psovati, Bog će Vas kazniti.
Krenu oni dalje kad istrča lisica. Lala nanišani, opali i opet promaši i poče ponovo psovati:
* Jebem ti i pušku, nisan i lisicu, sve ti jebem!
Pop ga ponovo upozori da ne psuje, jer će ga Bog kazniti! Kad ono, poče kiša i oni se sakriju pod jedno drvo. Ne prođe mnogo, udari grom i ubi popa. Začu glas sa neba:
* Jebem ti i nišan i popa!
| pon 15 ožu, 2010 6:52 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mujo se napalio na tajnicu na poslu, ali je ova imala momka. Jednog dana joj rece: - "Dat cu ti 3000kn ako mi das da te..." Kaze ona: - "Nema sanse!" Kaze joj Mujo: - "Bit cu brz, bacit cu novce na pod, ti se sagni po njega, i bit cu gotov dok ga ti podignes." Kaze ona: - "Hmmm...moram pitat momka." Zovne tajnica momka, a on joj kaze: - "Pitaj ga 5000kn, i pokupi brzo novce i on nece stici ni skinuti hlace." Sat vremena kasnije, momak zove tajnicu: - "Sta se dogodilo?" Kaze ona: - "Gad mi je platio u kovanicama!!"
------------------------------------------------------------------- Evo jedan iz struke.....))
Stopira mlada....zgodna cura....oko 22-23....
I u tom trenutku zaustavlja se Audi i u njemu decko njenih godina, pa je pita:
- Gdje ides? - Do ekonomskog faksa. - Povezem te, ali ako te posevim.
Pristane djevojka i krene decko, ali ne moze, nikako da mu se digne. I kaze on njoj: - Ej, sorry, ucio sam ovih dana k'o stoka, procitao sam tri knjige od petsto strana u zadnja dva dana, glava mi je puna. Ajde molim te izadji,ne mogu te od srama ni pogledati u oci.
I izadje djevojka i nedugo zatim zaustavi se stojadin, a u njemu profesor.
- Dokle ides? - Do ekonomskog fakulteta. - Povezem te, ali ako te posevim.
I pristane djevojka i krene profesor, ali ne ide, ni njemu se ne dize. I kaze on njoj:
- Ej, sorry, jutros sam ispravio devedeset ispita, jedva da sam ispavao, glava mi je puna. Ajde molim te izadji, ne mogu te od srama ni pogledati u oci.
I izadje djevojka.
I nedugo zatim zaustavi se kamion i kamiondzija kaze:
- Vozim te di 'oces, samo da te posevim.
I djevojka pristane. I krene on i sevi, prodje pola sata, sat, dva, tri, on i dalje trpa. Na isteku treceg sata, kaze djevojka polumrtvim glasom: - Majstore, jel' citas ti sta, j*bote?!?!?!
---------------------------------------------------
Prilazi sofer sanku, za sankom zgodna zena pije pivo. Naruci i on pivo pa se obrati njoj. - "Cao! Sta ima maco?" - "Ja sam lezbejka." - "Sta ti je to", zacudjeno ce on: "Sta ti to znaci?" - "To znaci da ja pijem pivo i lizem picke. A ti sta si ti?" - "Ja mislio da sam sofer."
------------------------------------------------
Sreo Mujo Hasu i zali mu se: "E, bolan, Haso, da vidis jucer: dodjem ja kuci i nadjem Fatu golu u spavacoj sobi s Japancem i crncem! "Uh, nesrece! I, sto si napravio?" "Nista, slikao ih, poslao u Benetton, pa cemo vidjeti ..."
----------------------------------------------------------------- Dobar razlog
Sredovječni čovuljak kupio novog Porschea, izađe na cestu i stisne do 160, osjećajući kako mu vjetar mrsi prorijeđenu kosu. "Ovo je mrak", pomisli dodajući još gasa. No, kad je pogledao u retrovizor, ugleda iza sebe policijski auto s upaljenim rotirakama. "Ma, mogu mu pobjeći", pomisli i stisne na nekih 210 km/hr. Tada pomisli: "Kog vraga radim, ja sam prestar za te gluposti" i zaustavi se pred ceste, čekajući da stigne policijski auto. Policajac se zaustavi iza Porschea i prošeće do njega: "Gospodine, smjena mi završava za pet minuta i rado ću vas pustiti ako mi date razlog zašto ste bježali... ali neki koji još nikada nisam čuo". Čovjek ga pogleda i reče: "Prošli tjedan moja je žena pobjegla s policajcem pa sam mislio da je vraćate". Pandur ga pogleda, vrati mu papire i reče: "Hvala, do viđenja".
------------------------------------------------------------------------ U useljeničkom uredu: Ime? Abu Dalah Sarafi. Sex? Četiri puta tjedno. Ne, ne, ne...muško ili žensko? Muško, žensko...ponekad i deva.
| pon 15 ožu, 2010 10:26 pm |
|
 |
|
fluffy
|
-Tata,kako sam se rodio?-dobro sine,znao sam da ces me to jednom pitati.Evo kako je to bilo.Tata i mama su malo chat-ovali,pa je usledio copy/paste fotografija.Tata je onda zakazao mami sastanak e-mail-om.Nasli smo se u Cyber cafeu,malo pricali i onda otisli u WC.Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om.Kad je tata bio spreman za upload,primetili smo da nemamo firewall.No vec je bilo kasno za Undo,a ni delete vise nije pomagao.Devet meseci kasnije virus je poceo da deluje.....
| čet 18 ožu, 2010 3:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. Realist vidi da je to svjetlo zapravo vlak. A strojovođa vidi tri idiota na pruzi.
| čet 18 ožu, 2010 10:10 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Mr.bobo je napisao/la: Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. Realist vidi da je to svjetlo zapravo vlak. A strojovođa vidi tri idiota na pruzi. A od kako je financijska kriza, i svijetlo na kraju tunela je ugašeno.
| čet 18 ožu, 2010 11:51 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Dogovaraju se bog i vrag gdje ce ici, kaze vrag ajmo na zemlju a bog ce na to: necemo tamo, tamo je dosadno prije 1000 godina sam spavao s marijom a ljudi jos pricaju o tom 
| pet 19 ožu, 2010 6:45 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|