| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Moderatorska mjesta... jos malo pa nestalo :)
Oces bit moderator za nesto, ako znas moderirat dobis odma!! 
| ned 09 tra, 2006 6:18 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Dijele se titule moderiranja dok vas Leo može još prizvati. Poslije nećete moći odustati
Zato nitko, ali apsolutno nitko ne postaje Administrator, čak ni predsjednik.
|
| ned 09 tra, 2006 6:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 Mozda dok naucim postati ...
Ma daj . Mozda dok naucim postati ,
Za sada sam jedva uvlio avatar.
(Red Shirt)
P.S. Jel odgovara? 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| ned 09 tra, 2006 6:27 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
hehehe... odgovara
jos da nabavis crvenu majicu i mislit cu da je to fotografija  )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 09 tra, 2006 6:30 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
 Re: moderator
Shadowmaster je napisao/la: Oces bit moderator za nesto, ako zns moderirat dobis odma!! 
Je li teško biti moderator? Ja bih bio moderator ako nije previše komplicirano.
| pon 10 tra, 2006 9:10 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: moderator
Mislav je napisao/la: Jeli teško biti moderator? Ja bih bio moderator ako nije previše komplicirano.
Evo stavljam te na probni rok pošto te još ne poznajem tako dobro. Uglavnom ako ti uvalim neku temu obavezuješ se (sorry ljudi) da ces tu i tamo citati kaj ljudi pišu gore i malo "filtrirat" stvari kaj nisu primjenjene za ovu temu koju obradzujes, a jos manje za ovaj forum. Dakle ako vidis da se netko prestao borit argumentima i presao na vulgarno onda jednostavno cenzuriras post ili ga potputno izbrises. Naravno dobijas sve ovlasti ovdje navedene, no ako mislis da korisnika treba kazniti javis se naravno adminu iliti "Q-u".
Jedina ironija je u tome sto ako brises ili editiras post moras paziti da ne stetis autorovoj poruci, pa ako nemas opravdan razlog ne diraj post! U protivnom ako dobim prituzbe na rad moderatora gubis cin! JAASNO?
Inace sad cu uvest pomicanje theredova pa ce biti lakse premjestat poruke u odgovarajuce teme. Ajde javi mi se na mail ako hoces biti moderator.
| pon 10 tra, 2006 10:36 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja bi se javio , ali je vrijeme taj čimbenik koji mi to ne dozvoljava...
...u nekom drugom kontinjumu 
| pet 12 svi, 2006 2:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Neznamo te jos, vrijeme ce pokazati. 
| pet 12 svi, 2006 10:36 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowmaster je napisao/la: Neznamo te jos, vrijeme ce pokazati. 
...ja sam mislio da nema pojam vrijeme u kontinjumu... 
| pet 12 svi, 2006 11:18 pm |
|
 |
|