|
Sada je: sub 08 kol, 2026 4:51 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Filmske adaptacije stripova
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: Američki filmovi sa superjunacima
Sori, ali Routhov Supes je govno. Evo, pljuckam po njemu sad.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pon 22 vel, 2010 4:51 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: Sori, ali Routhov Supes je govno. Evo, pljuckam po njemu sad. Po čemu je on to točno govno? Mislim Routh kao Superman, ne film. inb4 "emo" 
|
| pon 22 vel, 2010 4:53 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Hulk prvi sam gledala također, i on mi je bio ok, ali opet ništa specijalno.
Zapravo meni su najbolji oni stari Superman filmovi.
|
| pon 22 vel, 2010 5:03 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Batman jos i moze proc i to Burtonov, al ovi svi ostali sa nekakvim supermocima... uzas. Nemrem to nikak progutat, a na moju veliku zalost unazad zadnjih 10 godina su sve cesca pojava. Prica je kod takvih filmova u pravilu 0, samo je nalijepljeno mnostvo efekata i udri Mile. Najobicnije ispiranje mozga rezervirano za vec ionako zatupljene Amerikance. Siguran sam da bi europski strip junaci bili puno kvalitetniji odabir za ekranizaciju od ovih isfuranih superheroja sa alter egoima koje bi i moja baba prokuzila.  from me
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| pon 22 vel, 2010 10:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ant je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Nisam ni tvrdio da je suprotno (nisam ni znao za strip do danas), samo da je Termopilska bitka grčka legenda pa, da, ali podrijetlo legenende nema nikakve veze s time da je 300 jedna od ponajboljih ekranizacija stripa uopce. Neka je, ali je i dalje obrada... tj. još gore - obrada obrade  (iako mi se čini da se baš i ne kužimo) Miroslav je napisao/la: Uskoro će u kina stići Dylan Dog film, sa Brandonom Routhom (da,Supes  ) u gl.ulozi, Asteriksa imaš čak tri, a imaš i Alan Forda, srpskog (Maratonce). DD će biti fora... svakako ću pogledati i komentirati  Asterixa sam već komentirao, oke je ali mi nije među top euro stripovima (možda bi trebao ponovo pročitati  ), a Maratonci... budem jednom pogledao, više ljudi hvali taj film. Nisam još čuo da ga se uspoređuje s Alan Fordom  Miroslav je napisao/la: BTW. ne pljuckati po superhero filmovima, pogotovo ne po Supesu, Batsu (Nolanovim) i X-Men franšizi.  I Supermana sam gledao (neke filmove i po 2+ puta kao mali), i Batmana... I Xmane sam čak i gledao u kinu... tak da znam o čemu se radi i smanram da su bezveze - ako Xmenima makneš specijalne efekte - što ostaje?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 23 vel, 2010 4:44 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Miroslav je napisao/la: Uskoro će u kina stići Dylan Dog film, sa Brandonom Routhom (da,Supes  ) u gl.ulozi  jedva cekam ...to definitivno moram vidjeti 
| uto 23 vel, 2010 2:58 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: ako Xmenima makneš specijalne efekte - što ostaje? Molim te reci da se šališ...  Baš su Singerovi X-Meni hvaljeni zbog svoje metaforične prirode, aluzija na holokaust, bavljenja pitanjima rasne segregacije i diskriminacije itd...
|
| uto 23 vel, 2010 5:19 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: Ant je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Nisam ni tvrdio da je suprotno (nisam ni znao za strip do danas), samo da je Termopilska bitka grčka legenda pa, da, ali podrijetlo legenende nema nikakve veze s time da je 300 jedna od ponajboljih ekranizacija stripa uopce. Neka je, ali je i dalje obrada... tj. još gore - obrada obrade  (iako mi se čini da se baš i ne kužimo) analogno argumentiram da je Batman strip adaptacija dokumentarca o sismisima.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 23 vel, 2010 5:51 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ma svi ti filmovi sa superjunacima su plitki, i služe samo za zabavu. Sadržaj se ubrzo zaboravi.
Meni su X-men filmovi ok, ali što jest jest bez efekata bili bi bezveze.
|
| sri 24 vel, 2010 12:29 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Nisam ni ja baš neki preveliki fan tih superhero filmova (bio sam dok sam bio mali), al mi X-mana ne dirajte, jer je fakat odličan IMO
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 24 vel, 2010 12:33 am |
|
 |
|
bubica
|
Sovereign X je napisao/la: Nisam ni ja baš neki preveliki fan tih superhero filmova (bio sam dok sam bio mali), al mi X-mana ne dirajte, jer je fakat odličan IMO A tko bi bio taj X-man, dude? 
|
| sri 24 vel, 2010 12:45 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: _Oz je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Asterix je donekle fora, čitao nešto malo kao klinac, svijetli primjer da se komercijalno solidno ekranizirao i neki euro strip, ali i on mi nekak spada u "obične ljude koji se pretvaraju u superheroje"  (kad popiju napitak  ) Strip nisam čitao, ali je u crtiće ubačeno čak i dosta satire (npr.u "12 zadataka" ismijavaju birokraciju itd.), tako da ga baš i ne bih uvrštavao u superhero kategoriju. Istina... MISLIM da je i u Asterix stripovima bilo takvih satiri, ali nisam baš siguran.... ipak je prošlo 20 godina otkako sam čitao, i tada sam manje kužio takve stvari nego danas  Prvo, Asterix i Obelix možda nisu klasični superjunaci iz američkih filmova, al definitivno bi trebali spadati u kategoriju superjunaka jer imaju super moći. Obelix ne mora piti napitak, ne? Usporedbe radi, ni Spiderman nije rođen s nadnaravnim sposobnostima  . Drugo, strip je nebrojivo puta bolji od filma... svi stripovi od svih filmova... Treće... ništa, samo sam hvatala zalet... Batman Begins je odličan film... Čak mi je i novi Superman bio ok, a svi su ga posrali... Sin City sam gledala u kinu, i umorila sam se nakon prvih pola sata... sama priča, priča, priča... inače, ne padam na specijalne efekte ako mi priča ne štima... to što su vrhunski napravljeni, puno me ne zanima... Prva dva XMena su bila ok... i to većma poradi Stewarta i Jackmana... 
| sri 24 vel, 2010 1:07 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 24 vel, 2010 1:09 pm |
|
 |
|
bubica
|
Spet je napisao/la: Prvo, Asterix i Obelix možda nisu klasični superjunaci iz američkih filmova, al definitivno bi trebali spadati u kategoriju superjunaka jer imaju super moći. Istina, ali ih se ipak u načelu ne uvrštava u superhero žanr. BTW, da se nadovežem na Anta, ako ćemo 300 gledat kao obradu obrade, onda je i Asterix obrada obrade (Cezarova kampanja u Galiji >> Strip >> Crtić >> Film).
|
| sri 24 vel, 2010 1:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Meni je dobar Hulk samo .... Ostali :neki su srednji neki mi se ni malo nesvidaju .....
| sri 24 vel, 2010 9:47 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|