| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
 Re: Da li ste gledali ENTERPRISE ?
Vecinu epizoda nisam gledao mislim da je vrijeme da pogledam od prve pa do zadnje epizode 
|
| čet 11 vel, 2010 12:21 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Naravno da jesam =))...I to sve, odnosno skoro vecinu 2 put =))..

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| čet 11 vel, 2010 9:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
gledo sam ga većinom..no ipak nisam pogledo par epki..zato sad čekam na hrt-u.. da nakon voyagera puste ga.....e to bi bilo super.... 
|
| ned 14 vel, 2010 1:23 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
fali opcija "gledao nekoliko puta" inace, treba istaknuti FAIL HRT-ovih titlova... koji su zaista poprilicno losi, stovise, ponekad zaista nemaju veze sa izrecenim tekstom.  ali inace, ok je serija za pogledati i bilo bi lijepo da ju puste nakon Voyagera.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 15 vel, 2010 3:35 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sam se nadam da će pustit Enterprise nakon Voyagera... jer ipak je bio samo jedamput prikazivan.
| pon 15 vel, 2010 7:36 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: sri 01 srp, 2009 1:07 pm Postovi: 13 Spol: Ženski Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Jedina serija koju sam dvaput pogledala i pogledat ću ju još stoput. Odlična 3. sezona sa Xindijima, a ništa lošija nije ni 4. - sviđa mi se što je prikazan duhovni razvoj Vulkanaca, a tu su i Andorijanci (moja najdraža vrsta) i Shran  . I naravno moj najdraži par - Trip i T'Pol  . Nikad neću prežalit što su ju prekinuli snimat 
|
| pon 15 vel, 2010 11:07 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Sjećam se da sam gledala ,,Enterprise" kad je bio na televiziji, ali to je bilo daaaaavno pa sam većinu zaboravila, a mislim i da su prekinuli s emitiranjem ili tako nešto. Nadoknadit ću propušteno.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 15 vel, 2010 11:59 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Jadzia Dax je napisao/la: Ja tu su i Andorijanci (moja najdraža vrsta) i Shran  I meni su oni najdraži. Totalno su cool, časni i odlični saveznici.
| uto 16 vel, 2010 12:02 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Kad se ENT emitirao kod nas, emitirao se velikom dijelom na HRT-U PLUS koji nije hitalo puno ljudi.
|
| sri 17 vel, 2010 12:50 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
RAI'TARA je napisao/la: Kad se ENT emitirao kod nas, emitirao se velikom dijelom na HRT-U PLUS koji nije hitalo puno ljudi. ja sam cijeli Ent pogledao na HRT-u, a uopce nisam primao plus, tako da ti izjava bas i ne drzi vodu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 22 vel, 2010 2:14 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ant je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Kad se ENT emitirao kod nas, emitirao se velikom dijelom na HRT-U PLUS koji nije hitalo puno ljudi. ja sam cijeli Ent pogledao na HRT-u, a uopce nisam primao plus, tako da ti izjava bas i ne drzi vodu. Ja također sam ga skoro čitavog pogledao na HRT-u
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 22 vel, 2010 2:19 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ant je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Kad se ENT emitirao kod nas, emitirao se velikom dijelom na HRT-U PLUS koji nije hitalo puno ljudi. ja sam cijeli Ent pogledao na HRT-u, a uopce nisam primao plus, tako da ti izjava bas i ne drzi vodu. Nope, stvarno je bilo epki (iz 4. sezone) koje su išle samo na plusu. Možda ne puno (4-5 komada), ali bilo ih je ziher, sjećam se da sam šizio zbog toga.
|
| pon 22 vel, 2010 2:23 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Bilo je puno epizoda koje su išle samo na HRT Plusu, posebno u zadnje 2 sezone.
Sjećam se jer sam ih tada snimala na VHS, pa se vidi po logu. 
|
| pon 22 vel, 2010 4:24 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Ant je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Kad se ENT emitirao kod nas, emitirao se velikom dijelom na HRT-U PLUS koji nije hitalo puno ljudi. ja sam cijeli Ent pogledao na HRT-u, a uopce nisam primao plus, tako da ti izjava bas i ne drzi vodu. Pa dosta velik dio se i je emitirao na Hrt-u plus. Negdje barem pola 2. sezone.
| pon 22 vel, 2010 4:41 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Imao sam HRT plus, gledao sam cijeli, neke epizode i dvaput. Možda većinu epki čak dva puta. Namjera je u neko skorije vrijeme i ponovit jer nisam već dosta dugo gledao, pa se dosta toga zaboravilo.

|
| pet 26 vel, 2010 2:44 am |
|
 |
|