Volim što je skupština prošla tako dobro, što je bilo smjeha i nije bilo plača, i što je ostvareno sve što sam želio, čak i više od toga... bolje od BCS-a (best case scenarija)
Volim što se je konačno Shadowmasteru ostvario san da bude predsjednik i što mi se čini da će ovo predsjedništvo dosta dobro funkcionirati
Volim vjerovati da se Shadowmaster neće uljeniti kao predsjednik, jer to je što se mene tiče jedina njegova potencijalna mana kao člana predsjedništva

Ne volim što nije bila situacija da i Maher uđe u predsjedništvo, jer se je iskazao zadnjih 2-3 mjeseca
Volim što sam u nadzornom odboru zajedno sa Zvonkom i Sovereignom

i volim što su me prozvali predsjednikom nadzornog

Volim što su se u statutu sredile mnoge stvari i što smo sada dosta stvari konačno definirali i stavili na papir.
Volim što sam ponešto naučio o pravnom blabbleu

Volim što sam se nasmijao kad sam dobio ugovor o radu i što sam radi mjenjanja statuta i pravila foruma ovih dana, prvo pomislio "hej ovaj stavak bi se trebao promjeniti"
Volim što je konačno gotovo sve to sa skupštinom
Volim što imam filing da ćemo sada s udrugom opet krenuti još brže naprijed
Iako je zadnjih mjeseci glede foruma & stuff bilo manje više okej, volim što sad više nemam nikakvih bojazni od "izvođenja bedastoća sa strane onih iz predsjedništva" i što sam i sa svima i iz IO i NO u dobrim poslovnim odnosima

Volim što se sad osjećam nekako... hm...

.. najbolja riječ bi bila - slobodno, kao da sam on the top of the world

(hm, damnit, malo kopiram OZa

)
Opet volim slušati pjesmu "We are the champions"
...
Volim što mi je danas
KONAČNO došao ček koji čekam već 2 mjeseca
Volim što mi je prvi polupokušaj sa SEO-om bilo 10. mjesto na googleu.
Volim što mi je sljedeći pokušaj bio već 8. mjesto.
Volim razmišljati koje mjesto ću doseći sa sljedećom stranicom koju ću kroz koji dan napraviti.
Vjerujem (a i volim) da ću prije ili kasnije uspjeti ostvariti mjesto u top 5, da je to pitanje tjedana ako ne i manje.
Volim nakon toga planirati da jednom skinem prvi sajt i jednom za neku unosnu frazu skinuti s trona konkurenta i biti Top 1 na googleu
Volim natjecateljski duh.
Volim vjerovati u budući topic "U Ameriku kada pođem ja...
3"
edit:
Volim što je od svih ovih redaka samo jedan "ne volim"