| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Facebook

|
| uto 09 vel, 2010 10:54 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: pon 18 sij, 2010 4:30 pm Postovi: 24 Lokacija: ZG Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Napušeni Asgard
|
Se može ovog govno ikako skros obrisati?
|
| uto 09 vel, 2010 11:19 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Thor of Asgard je napisao/la: Se može ovog govno ikako skros obrisati? https://ssl.facebook.com/help/contact.p ... te_accountBrick je ovaj link postao već dva puta do sad... Read the thread, goddammit! 
|
| uto 09 vel, 2010 11:24 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
LOL, ja upravo reaktivirao svoj... malo... 

|
| uto 09 vel, 2010 11:32 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Heh i ja isto  Prije par dana.
|
| uto 09 vel, 2010 11:46 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
@Oz ... to si samo deaktivirao?
Ja inace pobrisah nedavno ... i tak nije bilo nes korisno ...
|
| sri 10 vel, 2010 1:21 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
ernesto je napisao/la: @Oz ... to si samo deaktivirao?
Ja inace pobrisah nedavno ... i tak nije bilo nes korisno ... Čuj, kad pobrišeš account, Facebook i dalje ima arhivirane tvoje podatke, u to možeš bit siguran. Tako da je deaktivacija praktički ista stvar, samo što kad pobrišeš, više nema povratka... Razlog zbog kojeg sam samo deaktivirao, heh, nikad ne znaš, može jednog dana netko postat neke slike koje ću htjet pogledat il nešto... Ma zaboli me za Fejs, iskreno... 
|
| sri 10 vel, 2010 1:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
To ti je kad ljudi ne čitaju EULAe pa se bune...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 10 vel, 2010 1:33 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
_Oz je napisao/la: ernesto je napisao/la: @Oz ... to si samo deaktivirao?
Ja inace pobrisah nedavno ... i tak nije bilo nes korisno ... Čuj, kad pobrišeš account, Facebook i dalje ima arhivirane tvoje podatke, u to možeš bit siguran. Tako da je deaktivacija praktički ista stvar, samo što kad pobrišeš, više nema povratka... Razlog zbog kojeg sam samo deaktivirao, heh, nikad ne znaš, može jednog dana netko postat neke slike koje ću htjet pogledat il nešto... Ma zaboli me za Fejs, iskreno...  Mogu da zadrže maunu, prije brisanja accounta sam promijenio sve bitne podatke tako da u svojoj šugavoj bazi podataka nemaju ništa što pripada meni.
| sri 10 vel, 2010 3:15 pm |
|
 |
|
bubica
|
Misliš da nemaju arhivirane sve izmjene?
|
| sri 10 vel, 2010 3:28 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Može bit da imaju, može bit da nemaju. edit: 
| sri 10 vel, 2010 4:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 26 vel, 2010 3:45 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ma opasan je taj facebook 
| pet 26 vel, 2010 11:28 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 01 ožu, 2010 5:49 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Misliš da nemaju arhivirane sve izmjene? Imaju... prije par godina sam ponovo aktivirala account i mogla sam slobodno klikat na back i vraćali su mi se svi podatci... Baš sam i ja razmišljala da ponovo aktiviram account ali svaki put se sjetim onih debilnih aplikacija koje ti ljudi šalju, pa 50% vremena na tom fejsu trošiš na klikanje "odbij, odbij, odbij"... ne daj Bože da klikneš "prihvati"... ubrzo se nađeš okružen mnoštvom još debilnijih aplikacija, jer... potrebna ti je promjena izgleda stranice s vremena na vrijeme... Radije bih napravila svoj blog... to onak djeluje... zdravije...
| pon 01 ožu, 2010 6:39 pm |
|
 |
|