8
Fora je sve to sa vodenim svijetom...
Jedino mi se ne čini logičnim da bi itko išao isisati vodu s nekog planeta i negdje drugdje napravio zaseban vodeni svijet....
Osim ako to nije iz razloga, kako su spomenuli, radi neke prirodne katastrofe (koja je jako sporo trajala s obzirom da je proces isušivanja planeta trajao tako dugo

)
I fora je što se konačno pojavljuju famozne sestre, mislio sam da će ih do kraja Voyagera samo tu i tamo spomenuti, ne i prikazati

captain je napisao/la:
Bas me zanima tko je izgradio uređaj koji drzi vodeni planet na okupu , inace veoma zanimljiva kugla vode
Mislim nekako da je kapetanica prestrogo reagirala prema parisu jer trideset dana zatvora je jedno ali trideset dana samice je vec mrvu izivljavanje , ako uzmemo u obzir da paris nije ucinio nista destruktivno
Kako nije? Odbio je kapetanmičinu zapovijed.. ajd nije tak strašno, ali još je i prekršio Prime directive (malo strašnije) ... i išao sabotirati tuđa postrojenja - mislim da je za sve skupa zaslužio biti kažnjen.
U samici je pisao ono pismo ocu - ako je taj pad imao još kakvih knjiga ili nečeg sličnog u memoriji, meni tih 30 dana tada i ne bi bilo toliko mučenje...