| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Facebook
Hrčak je napisao/la: pa kćeri ti si samo projekcija u tuđi um kao i ja  aaa sad uvidam slicnost izmedu nas dvije.jasno da si mi onda majka, pa makar i posvojiteljska 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 17 sij, 2010 8:59 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Blah...doista jedna poluzgodna stranica koja može poslužiti kao eventualno mjesto za dogovore glede planova u bliskoj budućnosti (čitaj: izlasci i slične stvarčice), no pored toga Face ne nudi mnogo toga. Ponovni kontakt sa nekim iz srednje? Pa živimo si blizu, skoro na pišomet. Da bi željeli imati pravi kontakt, onda bi išli jedno k drugom, umjesto punjenja inboxom sa PAGDJESITI banalnostima i lajkanja statusa kao vrhunac komunikacije. A ti statusi su isto posebna priča: Idem jest. Idem spavat. JAAAAooo kAk sAm SiNOč bijo pIJan U bedu sam. . . . Koga briga?
Uništio sam fejs, jer doista ne vidim neku konkretnu funkciju tom čudu.
|
| pon 18 sij, 2010 10:38 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Fejs ima dvije funkcije:
1. Vidiš kad je kome rođendan.
2. Imaš čoporativne komparatističke poruke u kojima su tegani apsoultno svi s faksa i koji te mogu upisat ako ti se studomat zbloka.
Et voila. Dame i gospodo, fejs je logičan.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 18 sij, 2010 10:42 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ja sam odustala od pisanja svog stvarnog stanja...sada jedem, sada idem onamo itd... ...stavljam gluposti poput viceva i smiješnih slika....te ajde ako mi se neka pjesma trenutacno vrti po glavi stavim i to... 
| uto 19 sij, 2010 4:41 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Tipkam po forumu.
Ajde, brzo...svi morate lajkat moj status.
|
| uto 19 sij, 2010 11:24 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ajde kužim Mirnu... kad si na faku, dosta toga se preko facea da riješiti/srediti... no ovako...
...no way...
...gledam sestru kako zuri u to svaki dan... ...ima čak i Nevena Ciganovića na listi prijatelja... (i on prima svašta)
...vrti slike od nekih joj nepoznatih i poznatih ljudi...
...ma to je još gore nego forum...
| sub 30 sij, 2010 9:16 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...nevjerojatno, status prijatelja umjesto da raste samo pada to se vidi da se ljudi polako pocinju odvikavati od toga 
| sub 30 sij, 2010 11:18 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
To je vrlo pozitivna vijest 
| sub 30 sij, 2010 11:19 pm |
|
 |
|
fluffy
|
da da, što ih više potvrđujem to ih manje imam 
| sub 30 sij, 2010 11:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 04 vel, 2010 2:10 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ovo zvuci kao da radis kvartalna predviđanja zasnovana na podrobnim statistickim analizama.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 04 vel, 2010 2:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Gledam Facebook grupu od udruge ima dosta poznatih ali jos vise nepoznatih 
| čet 04 vel, 2010 5:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da, izgleda da se fanovima lakše izrazizi na facebooku da svi vide... nego navratiti na forumi pozdraviti nas... i reć: ''tek toliko da znate ja sam jedan od vas''... 
| čet 04 vel, 2010 5:44 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
| pet 05 vel, 2010 7:17 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| uto 09 vel, 2010 10:52 pm |
|
 |
|