| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Volim/Ne volim
pahuljica je napisao/la: :biggrinlove: volim što sam bijela  Ne volim što se glazba iz Star Warsa zloupotrebljava u političke svrhe Volim što je to zaustavljeno
|
| sri 06 sij, 2010 12:34 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
_Oz je napisao/la: [ Volim što je to zaustavljeno volim što i dalje pada 
| sri 06 sij, 2010 12:34 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ne volim ne pravedne moderatore koji primjenjuju dvostruka mjerila ili pravila.
|
| čet 07 sij, 2010 7:21 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
RAI'TARA je napisao/la: Ne volim ne pravedne moderatore koji primjenjuju dvostruka mjerila ili pravila. potpisujem 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| čet 07 sij, 2010 8:28 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Volim lignje i krumpir
volim rižoto od liganja
volim Trapov smisao za humor
volim Bozov sarkazam, al ne volim kad pretjera s njim pa ga moram bacat u spam
Volim kad korisnici napokon shvate da se oni moraju prilagodit forumu a ne očekivat da će se forum prilagodit njima
|
| pet 08 sij, 2010 1:21 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| sub 09 sij, 2010 8:33 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
I ja volim google Volim i frizerke 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 09 sij, 2010 8:41 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja volim to što se na TV-u može izmisliti dobra priča samo radi gledanosti
Jer svi vole skandale
i glupaste curice, a to donosi zaradu 
|
| sub 09 sij, 2010 8:49 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
ne volim kad su ljudi offtopic  ne volim sto znam da bi trebala ovo izmoderirat, a necu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 09 sij, 2010 8:56 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Volim svoj skandal
Ne volim one koji sve shvaćaju preozbiljno, pa to pokušavaju sakrit sarkazmom, jer misle da ih nitko ne kuži. 
|
| sub 09 sij, 2010 8:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Volim trgovinu Skandal.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sub 09 sij, 2010 10:51 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne volim baš nikoga.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 10 sij, 2010 6:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Volim što sam razmišljao da se za nešto prijavim.
Ne volim što me dočekao "hladan tuš" koji je to prekrižio kao mogućnost.
Ne volim biti razočaran.
Volim kad iz razočaranosti shvatim da je moja ideja vjerojatno bila besmislena i vjerojatno bi mi donjela samo komplikacije i probleme.
Volim zaboraviti na takve gluposti.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 12 sij, 2010 8:03 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Volim trash pjesme. 
|
| uto 12 sij, 2010 8:34 pm |
|
 |
|
|
Volim izluđivat sestru i gledati spot od Što si u kavu stavila. Volim spot od Što si u kavu stavila. Volim Juricu Pađena. 
|
| čet 14 sij, 2010 12:48 am |
|
 |
|