| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: ŽELIM/NE ŽELIM
Želim se ludo provest noćaš
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 31 pro, 2009 1:55 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Želim novac, ne želim dugove.
|
| pet 01 sij, 2010 3:33 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
želim da mi komp radi kako treba a ne da me toliko maltretira ...no prije toga želim da mi netko sruši sve i ponovo mi postavi windowse kako treba 
| ned 03 sij, 2010 12:07 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Zbilja želim da me neki ljudi jednostavno ostave na miru
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 03 sij, 2010 5:13 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Želim da mi nos prestane zviždat. -.-
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 03 sij, 2010 5:16 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Želim da mi nos prestane zviždat. -.- uclani ga u zbor ili ga upisi u glazbenu  NHF ^^ zelim da se ljudi prestanu nepotrebno opterecivati zelim da se svi konacno malo opuste  zelim procitati V for Vendetta  zelim gledati Watchmen director's cut po treci put zelim da moja opsesija radovima Alana Moorea malo popusti 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 03 sij, 2010 5:30 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Želim se upisati na FFZG Želim imati papirnati index 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 03 sij, 2010 5:52 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
alien she je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Želim da mi nos prestane zviždat. -.- uclani ga u zbor ili ga upisi u glazbenu  NHF ^^: LOL, dobra ideja! Al prestao je zviždat. Prestao je uopće išta raditi. Pod tim mislim na njegovu primarnu funkciju. Uvlačenje zraka! Želim da me ne boli uho svaki put kad idem ispuhat nos.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 03 sij, 2010 6:01 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Mir'Na Riker je napisao/la: alien she je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Želim da mi nos prestane zviždat. -.- uclani ga u zbor ili ga upisi u glazbenu  NHF ^^: LOL, dobra ideja! Al prestao je zviždat. Prestao je uopće išta raditi. Pod tim mislim na njegovu primarnu funkciju. Uvlačenje zraka! Želim da me ne boli uho svaki put kad idem ispuhat nos. posljedice prehlade znam zelim prestati kasljati
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 03 sij, 2010 6:05 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
želim da faks ne pocne u cetvrtak 
| ned 03 sij, 2010 10:15 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Želim pjevati kao Sarah Brightman... ( yap not gonna happen but I'm still hoping ) Želim da je sutra Srijeda  Ne želim da nemam kuna na kartici 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 04 sij, 2010 9:31 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Želim da svi odu s foruma.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 04 sij, 2010 11:48 pm |
|
 |
|
fluffy
|
želim da riješim program iz betona u STAADU 
| uto 05 sij, 2010 12:10 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ne želim da ljudi odu s foruma 

|
| uto 05 sij, 2010 12:56 am |
|
 |
|
fluffy
|
ne želim da ljudi odu s foruma 
| uto 05 sij, 2010 1:10 am |
|
 |
|