Sada je: čet 30 srp, 2026 10:27 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 82 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Sci-Fi nova godina/konvencija 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Post Re: sci-fi nova godina/konvencija
Meni osobno je bilo cudno sto se i nakon hrpe postova o muzici nitko nije sjetio donjet dj-u neki stick sa boljom mjuzom... ja sam vise puta vodio razgovor sa dj-em o mjuzi i jedini njegov izgovor je da na hardu nema nis kaj bi se nama svidilo i lik je radio ono kaj on inace pusta u onim "zagusljivim" techno bar lokalima... no gospon DJ vjerujte mi i ja sam nekad pusto glazbu i ako niste znali postoji dance i house sa vokalima, cak i obrade nekih poznatih stvari.... mogli ste racunat da ce se na novoj pustat neka svjetovna glazba posto nas ocito ima svih rasa i sorta... pa se malo bolje pripremit za to no oni su zadnji cas skinuli tih par mp3.ca kaj su pustili tocno u ponoc i to je bilo to nikom se nije dalo oko toga zamarat. a poso dj-a je uvijek bio slusat kako mu ekipa dise pa makar zavrsio na narodnjacima ili reperima... šumove i škripove nitko ne voli... dj ubuduce slusajte raju jel da je mozda birc bio malo puniji vjerujem da bi cvicek ko kamikaza skocio na vas... :)

Sve drugo mi se cinilo ok usprkos da nigdje nije bilo kolaca za maznut sto bi se ocekivalo na novoj godini... jer kad se sjetih starih dana i kolaca kod Svendi odmah mi sline zacure.. no kolaca nije bilo i naravno ono kaj je najfinije bilo one gljive odmah su se pojele, no nisu ih zamjenili.. sve ostalo su bile neke jeftine kombinacije tjestenine i rize osim onih par pilecih mesa zapecenih koji su taman dobro sjeli no refil gljiva nitko nije napravio pa su konobari jednostavno pokrili tacnu i otisli... grrrrr.....

... zatim dodjele nagrada... mislim dobijem broj 1... ocekujes to ce bit neka ulatra gala nagrada... kad ono to neko stolno vino... kojih mi je pun kredenac doma jos od promocije... no pomirih se sa sudbinom i strpah ga u torbu posto vidjeh da mnogi ljudi nisu nis uhvatili dok je zvonko negdje 5 brojeva povadio... omg... zvonko kolko ti ruku imas...

od ostalog moram priznat da su kostimi od Tajane bili fenomenalni, prostor mozda malo i preskup za kolicinu ljudi koji su dosli... pica su bila zakon... konobari uvijek usluzni... znali vec kaj trebaju sipat.... i oni slani kanapeici su bili zakon... no kazem slatkom ni traga... osim u soku...

... Zatim ps3... mislim ona igra je tak dosadna... a netko je zakljucao ili odigrao sve one dobre demoje koju su bili na hardu... mislim kaj nitko nije mogo pazit na to da se mogu igrat ti demoji nego ih zakljucat do kraja... i samo stavit ovu dosadnu igru koju nitko nije skuzio... onak wipeout se mogo odigrat kao tournament ili nes slicno... pa da vidimo tko zasluzuje ps3 za uzet doma... :p Tog se nitko nije sjetio...

No na greskama se uci mozda ce sljedece godine biti bolje uvijek se kaze jer je ova godina ionako bila blesava tak da mi drago sto je konacno iza mene ostala....

sub 02 sij, 2010 12:51 pm
Profil ICQ Web stranica
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Koje si vrste?: ne
Steta sto nije ispalo bas sve tip-top.

@Cvicek .. '7/9' teta bome lepo izgleda, nije tebi bilo lose ;)

sub 02 sij, 2010 1:00 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Opis Stanja: manipulative and psychotic
Aj da i ja napisem mali reportic... :zubo:

Sve u svemu... Blah... :| Iako sam sama sebi obecala da necu puno ocekivat od novoodisnjih doceka jer se uvijek razocaram, opet sam ponovila tu gresku #-o :mrgreen:

Sto se tice prostora, bilo je manje vise sve ok, sve je bilo lijepo i krasno i shiny i fensy,jedino sto mi se, kad sam tek stgla, nije svidjelo sto je kod plesnog podija bilo onak 2 stola, svi ostali stolovi su bili dosta dalje... sto na kraju nije bio problem, jer je tamo dalje bar bila mrvicu tiša glazba :zubo:

Imali su cool star wars brodiće :biggrinlove:

Image Image Image Image Image

Sto se tice ekipe tamo... Preprepremalo ljudi... Stvarno sam ocekivala veci guzvu, ocekivala sam da cemo vidjet i neke poznate ljude s konova i tak, ali nista od toga... :neznam: Hostese su bile u tos uniformama, i jos par ljudi je imalo uniforme, komunikatore, star trek majice i tak... Nekima sam uvalila posjetnice udruge, mozda se i pojave :)

Hrana bila odlicna :mrgreen: Najbolji mi je bio Sov kak me zbunjeno pogledao kad sam se vratila s drugom porcijom i pitao: "Maso kolko ti mozes pojest?" :lolsmjeh: A sta cu, bilo je ribe i plodova mora, slaba sam na to :biggrinlove:

Glazba ](*,) Uzas uzas uzas uzas ](*,) Mislim, ja sam stvarno tip osobe koja moze slusat sve od metala do cajki, ali taj techno ](*,) Zabolila me glava nakon pol sata #-o Mislim, trebam li reci samo da sam malo terorizirala decke kad smo dosli do mene pjesmama tipa vrapci i komarci i shery shery 8-[ i da su svi komentirali da bi im bilo draze da su to slusali cijelu vecer, a ne taj glupi techno :zubo:

Na stolovima su bile neke fascinantne svijece, pa smo se malo igrali s njima :zubo:

Image Image Image Image

Evo jos malo fotki ekipe...

Image ImageImage Image
ImageImage Image Image

Neki su u kasnijim satima, svladni umorom, malo i zaspali :zubo: Ustvari, Normah je malo zaspala, ovaj frajer je prespavao pola veceri :zubo:

Image Image Image

Na kraju smo, negdje oko 4 krenuli kuci... Uzeli smo cuge na benzinskoj, pa smo Ant, Brick, Cvicek, Sov i ja otisli na after kod mene :zubo:

Ja sam cijelo vrijeme visila na forumu :lolsmjeh: Sov je cijelo vrijeme spavao :zubo: Probudio se kad sam pustila neku cajku :lolsmjeh: Pa je inzistirao da mu napravimo jeger kolu, popio 3 gutljaja i nastavio spavat :zubo:

Image

cvicek je otisao od mene oko 8, ant, brick i sov oko 10... :zubo: I onda sam spavala do 5 popodne :)

sve u svemu... Pa ne mogu reci da mi je bilo lose, ekipa je bila super, zaje**vali smo se, cugali, sve 5... Ali da je moglo biti bolje, je :) Najgore mi je sto nisam obukla savrsenu odjevnu kombinaciju jer sam mislila da ce me uzasno bolit noge u cizmicama i da necu moc plesat :zubo: Na kraju sam bila u super udobnim cizmicama i svejedno sam plesala na samo dvije pjesme :)

Hrčak je napisao/la:
ajme Mašo boja ti je prekrasna :biggrinlove: :biggrinlove:

Awwwwww hvala :biggrinlove:

Al meni je i dalje preplava :zubo:

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

sub 02 sij, 2010 2:04 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Shadowmaster je napisao/la:
... posto vidjeh da mnogi ljudi nisu nis uhvatili dok je zvonko negdje 5 brojeva povadio... omg... zvonko kolko ti ruku imas...

ma nije pitanje ruka već dobra koncentracija :lol:, jer gotovo nisam puno alkoholnih pića konzumiro (možda jednu čašu sveukupno cijelu večer) iz zdravstvenih razloga (grlobolja) :| i radilo se o 3 broja [-X .. i neke od njih sam našao na podu jer su popadali ljudima koji su bili u supijanom stanju :mrgreen:
No ipak nisam uhvatio ciljanu 31...play-ku 3 :biggrinlove: :cry:
Što se tiće ukupnog dojma, sve je bilo lijepo sređeno, klopa, cuga, ambijent ali glazba i ekipa (izuzev naše) koma ](*,) makar meni, neke su mi nove godine bile zanimljivije dočekati na Trgu [-( , uz mnoštvo ženske populacije :biggrinlove: :zubo:

sub 02 sij, 2010 3:14 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Koje si vrste?: BORG
Ma daj Zvone sto se tice zena tu nisi u pravu, meni su tjekom veceri prisle barem 3 zenske i pitali su me jel sam solo... cak smo zapoceli i neki razgovor no eto bio sam zauzet i kaj da radim.. a da ne pricam sa kolko sam se ljudi slikao samo radi uniforme... inace i ja sam skupljao brojeve po podu no uvijek su me preduhitrili ljudi... a kaj se tice playke 2 nije mi neka velika tragedija..

istina da je ps3 najeftiniji bluray player na svijetu osim toga ima wireless i utp vezu sa kompom za gledanje filmova no da se vec kupit za 2 soma kuna sto se realno uz tvoju placu moze brzo zaradit tak da ne tuguj jer znam da bus je ti prije kupil nego ja posto ja jos nemam posel....

sub 02 sij, 2010 3:37 pm
Profil ICQ Web stranica
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Dejanira [Bot] je napisao/la:
Image

Eto mu zašto onako teško diše... :zubo:

BTW. skoro ga spalili na lomači (svijeći) još jednom... :lolsmjeh:

sub 02 sij, 2010 6:21 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Svaka čast za report Dejanira =D>
Konačno nakon duugo vremena nisam jedini koji nakon eventova piše report sa slikama... Dejanirin čak ima i više teksta :D

Sto se tice ekipe tamo... Preprepremalo ljudi... Stvarno sam ocekivala veci guzvu, ocekivala sam da cemo vidjet i neke poznate ljude s konova i tak, ali nista od toga... :neznam: Hostese su bile u tos uniformama, i jos par ljudi je imalo uniforme, komunikatore, star trek majice i tak... Nekima sam uvalila posjetnice udruge, mozda se i pojave :)
To je i meni bilo čudno, da nije bilo još ljudi iz fandoma, pogotovo jer je obavijest bila i na nosfu i nešto su se spominjali i organizatori Sferakona... ja osim nas nisam prepoznao nikoga meni poznatog... :(

Hrana bila odlicna :mrgreen: Najbolji mi je bio Sov kak me zbunjeno pogledao kad sam se vratila s drugom porcijom i pitao: "Maso kolko ti mozes pojest?" :lolsmjeh:
Podržavam! Treba se dobro najesti, nakon toga možeš više piti a da ti ne bude zlo :) a i više nas je otišlo po repete :D (a neki i po tri puta tokom večeri :D)

Mislim, trebam li reci samo da sam malo terorizirala decke kad smo dosli do mene pjesmama tipa vrapci i komarci i shery shery 8-[ i da su svi komentirali da bi im bilo draze da su to slusali cijelu vecer, a ne taj glupi techno :zubo:
Ja nemam niš protiv domaćeg "trasha" :) ... uostalom često smo na tulumima kad smo pocugnuli, puštali takve pjesmuljke, ili vatrogasce ili nešto u tom stilu.. zašto ne? :D

Shadowmaster je napisao/la:
Meni osobno je bilo cudno sto se i nakon hrpe postova o muzici nitko nije sjetio donjet dj-u neki stick sa boljom mjuzom...
Što se mene tiče, ne namjeravam se baviti popravkom organizacije nečega što sam masno platio... da sam se htio baviti organizacijom, organizirao bih onda po 4. ili koji već put zaredom i ovaj doček.

Nisu fail ljudi koji nisu donjeli stikove, nego organizatori koji unatoč bojazni glede glazbe prije tuluma (između ostalog i na ovom topiku) nisu pripremili ništa osim nekolicine tehno "pjesama" (iako se meni činilo kao da vrte cijelo vrijeme istu)
Well.. kako sad stvari stoje, nemam ništa protiv da ako ne bude druge alternative, da iduće godine slavimo opet kod kod mene... za 360kn po osobi nabavimo dovoljno cuge i klope da 3 dana slavimo i ne idemo doma :mrgreen:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sub 02 sij, 2010 6:45 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 82 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: