| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Masters of the Universe
A Chris Evans je taj zgodni frajer. 
|
| ned 27 ruj, 2009 1:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miroslav je napisao/la: _Oz je napisao/la: Ja sam kategorički protiv da jedan glumac glumi više od jedne ikonske uloge, a njemu bi to bila već treća, ne (Kirk, Green lantern)?
Ryan Reynolds (Deadpool iz Wolverinea) glumi Green Lanterna. Oooops, čini se da sam posto senilan...  Evans bi definitivno bio sjajan kao Adam, onako probisvjet, playboy, ljenčina, šaljivdžija... U biti uloga Adama ne bi se trebala previše razlikovati od Johnnya Storma.
|
| ned 27 ruj, 2009 2:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 27 ruj, 2009 3:12 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Roland bi mogo bit dobar kao Beastman, il tako nešto.
|
| ned 27 ruj, 2009 3:22 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Bljak, ne on. 
|
| pon 28 ruj, 2009 12:38 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: Pitajte Oza, Ozren odgovara
Unimportant Henchman: "At last! Greyskull is ours!" Skeletor: "No! It's mine!"
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 18 pro, 2009 3:49 pm |
|
 |
|
bubica
|
The Boz je napisao/la: Unimportant Henchman: "At last! Greyskull is ours!" Skeletor: "No! It's mine!" Loš film. Jedino što valja je Dolph Lundgren. Also, this: http://www.sfcentar.com/vijesti.php?id=404
|
| pet 18 pro, 2009 3:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Al ja ipak vjerujem da je to neprocjenjivo zakon primjerak treš cinematografije. 
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 18 pro, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
bubica
|
The Boz je napisao/la: Al ja ipak vjerujem da je to neprocjenjivo zakon primjerak treš cinematografije.  To i jest žalosno. MOTU zaslužuje puno više od trash ekranizacije.
|
| pet 18 pro, 2009 4:04 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Evo sad je bilo na RTLu...Dolph Lundgren, kreštavi Skeletor, bucmasta Courtney Cox i mlađahni rocker sa fudbalerkom i polumutiranim glasom...poručnik Tom Paris Stvarno trashy film. Ko klinac sam bio lud za time.
|
| pet 01 sij, 2010 2:42 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
E film ima lošije efekte od originalne trilogije SW-a, a nekih 10 godina je noviji film...
| pet 01 sij, 2010 2:52 pm |
|
 |
|
bubica
|
Suikotreki je napisao/la: E film ima lošije efekte od originalne trilogije SW-a, a nekih 10 godina je noviji film... Pa ovi Mastersi su niskobudžetni film, kako uopće možeš uopće vuć paralele sa originalnim SW-ima koji su za svoje vrijeme imali najbolje efekte dotad viđene...
|
| pet 01 sij, 2010 3:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: E film ima lošije efekte od originalne trilogije SW-a, a nekih 10 godina je noviji film... Pa ovi Mastersi su niskobudžetni film, kako uopće možeš uopće vuć paralele sa originalnim SW-ima koji su za svoje vrijeme imali najbolje efekte dotad viđene... Tako je, budući su ga producirali Yoram Globus (poznat i kao "Jerry Bruckheimer B produkcije"  ) i Menahem Golan, slavni i kao producenti trasha zvanog Superman IV: The Quest for Peace.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 05 sij, 2010 10:53 am |
|
 |
|
bubica
|
Bacite pogled na ovaj thread (pogotovo na filmić): http://www.he-man.org/forums/boards/sho ... p?t=180986Mislim da bi lik totalno rasturio kao He-Man!
|
| pet 15 sij, 2010 2:21 am |
|
 |
|
bubica
|
Mastersi stižu! Valjda... Gotovo dvije pune godine prošle su od naše zadnje vijesti vezane za He-Mana i taj nesretni filmski reboot od kojeg holivudski producenti bježe kao vrag od tamjana. Optimistično smo objavili kako su Gospodari svemira sletjeli u ruke Columbia Picturesu, nadajući se da će stvari napokon krenuti s mrtve točke, no od svega ništa. Barem se tako činilo. Sad nam pak oni iz Sonyja govore da je scenarij pri kraju.
|
| čet 30 lip, 2011 10:08 am |
|
 |
|