| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: SG Proljeće
alien she je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Uuuuuu, SG proljeće... proljećari dugo nisu proljećarili...  Stvarno bi se mogli malo aktivirati.  ajmo onda gdje ste stali s gledanjem (mislim na one koji prvi puta gledaju SG ili gledaju ponovno)? ja sam na 4.sezoni nemojte me ubiti Ma 4. sezona je OK. Istina da si to malo odužila... Ja sam stao... ja sam stao na 5. epizodi SGU-a. 

|
| pon 28 pro, 2009 10:58 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
T'Rapavi je napisao/la: alien she je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Uuuuuu, SG proljeće... proljećari dugo nisu proljećarili...  Stvarno bi se mogli malo aktivirati.  ajmo onda gdje ste stali s gledanjem (mislim na one koji prvi puta gledaju SG ili gledaju ponovno)? ja sam na 4.sezoni nemojte me ubiti Ma 4. sezona je OK. Istina da si to malo odužila... Ja sam stao... ja sam stao na 5. epizodi SGU-a.  ja sam odustala od SGU-a nakon doticne 5.epizode *smecekhmsmece*
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 28 pro, 2009 10:59 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Očito je mnogima bila prelomnica... 

|
| pon 28 pro, 2009 11:02 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: captain je napisao/la: Ja bi jos jedno Sg proljece i smajlic baal-a  (i thor-) hehe, pa mozemo nesto dogovorit Mislim, za sg proljece  smajlice brick rekao da nece dodavat narednih pol godine ja bi ovaj smajli  Neeee , necu da mi mog superlorda ubije chappa ai  ... ocu neki mocni baal smajli Citat: ajmo onda  gdje ste stali s gledanjem (mislim na one koji prvi puta gledaju SG ili gledaju ponovno)? ja sam na 4.sezoni  nemojte me ubiti Ja pozorno iscekujem epizodu s kristalnom lubanjom (sg1) i epizodu di se atlantis ekipa vraca na atlantis nakon sta su asuranci zajebali stotinjak ancientsa ..koji su preuzeli atlantis gleda san i zadnju atlantis epizodu kao i osmu i devetu a i desetu sezonu sg1-a ali mi fale sve sezone između trece i osme 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 28 pro, 2009 11:35 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 29 pro, 2009 12:33 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Hahahaha, genijalni suuuuu... A kako je bilo puno kopija, ima i smisla... 

|
| uto 29 pro, 2009 12:38 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Super su ..sad samo da je nekog nagovorit da ih stavi  ps..ovaj je pravi 
|
| uto 29 pro, 2009 12:42 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 29 pro, 2009 12:44 am |
|
 |
|
Make it so
|
|
| uto 29 pro, 2009 1:13 am |
|
 |
|
Make it so
|
|
| uto 29 pro, 2009 1:20 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Captain, nisi pravi proljećar, ako ne nosiš ovo barem tjedan dana u sigu... 

|
| uto 29 pro, 2009 1:25 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ali....ali...ali....nije proljeće još. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 29 pro, 2009 1:25 am |
|
 |
|
Make it so
|
Nemoze ..baal je bog a boga nemoze maknit jedan obican chappa ai s natpisom I mirna jos malo i prolice je 
|
| uto 29 pro, 2009 1:30 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Pa stavi ga do Baala... 

|
| uto 29 pro, 2009 1:33 am |
|
 |
|
Make it so
|
aj proban 
|
| uto 29 pro, 2009 1:35 am |
|
 |
|