Sada je: sub 22 kol, 2026 12:29 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 338 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Sljedeća
 Stargate Atlantis 
Autor/ica Poruka
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Post Re: Stargate Atlantis
:mrgreen:

Jel ona cura iz epizode sateda ..rononu cura ili nesto drugo ?

Inace stvarno se izivio na wraithima ... jos kad je rekao sheppardu da ce ga ubit ako on ubije glavnog wraitha umisto njega ...a na kraju su beckett i rodney rijesili stvar ...inace onaj teyla i sheppard razgovor o emocijama je bia smisan :lolsmjeh:

sri 23 pro, 2009 9:04 pm
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Bila mu je zaručnica mislim. :-k A epizoda... Ronon u Rambo, Die Hard stilu razvaljuje okolo sve po redu. :mrgreen: I Matrix Wraithovi FTW! 8)

Dobra epizoda. :thumbs2:

sri 23 pro, 2009 9:15 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Dobar je ronon ... ali meni je bolji tealc :mrgreen:

sri 23 pro, 2009 9:24 pm
Kingslayer
Kingslayer

captain je napisao/la:
Dobar je ronon ... ali meni je bolji tealc :mrgreen:

Indeed! :indeed:

sri 23 pro, 2009 9:25 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Ova me epizoda podsjeca na onu kad je tealc razbio mitchella jer ga je ovaj htio sprijecit da napadne jaffu koji je podmetnuo bombu za vrijeme zasjedanja jaffa vijeca ... ko i ronon ..tad je tealc bio u svom elementu =D>

sri 23 pro, 2009 9:31 pm
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Opis Stanja: manipulative and psychotic
captain je napisao/la:
:mrgreen:

Jel ona cura iz epizode sateda ..rononu cura ili nesto drugo ?

Inace stvarno se izivio na wraithima ... jos kad je rekao sheppardu da ce ga ubit ako on ubije glavnog wraitha umisto njega ...a na kraju su beckett i rodney rijesili stvar ...inace onaj teyla i sheppard razgovor o emocijama je bia smisan :lolsmjeh:

joj ja obozavam ovu epku zbog one strijele u rodneyevoj guzici :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

čet 24 pro, 2009 12:50 am
Make it so
Make it so

Da :lolsmjeh: ...a tek kako puca bez ciljanja ..mckay uopce negleda koga gađa..nego samo reseta ko lud :zubo:

čet 24 pro, 2009 1:08 am
Make it so
Make it so

Fantasticni su mi ovi asuranci ili replikatori broj dva .... wraithi su jako los neprijatelj naspram ove ekipe 8)
Odmah na pocetku epizode je super kad vidis onu masu gradova brodova na njihovu planetu a i nekako su i oni sami odmah djelovali opasno ...oberoth izgleda poprilicno arogantno ..odmah se postavio arogantno ... super je bilo vidjet lansiranje kopije atlantisa ... nazalost (ili na srecu) je taj brod unisten (ili nije :-k ) ....steta sta rodneyev plan pacificiranja replikatora nije uspio ali bolje za seriju da nije ... stvarno mi je ova ekipa strasnija od wraitha a i nekako izgledaju bolje od onih drugih replikatora koji izgledaju kao lego kockice ..doduse tek triban pogledat Sg1 epizode s njima pa cu onda procijenit ko je bolji ..ali mislin da su ovi iz pegasusa oapsniji :-k

čet 24 pro, 2009 8:55 pm
Kingslayer
Kingslayer

Aaaaa, ja ne volim te nove replikatore. Ma nisu mi uopće nešto originalni. SG-1 je imao replikatore, pa mora i SGA... :roll:

Mene nisu impresionirali. Iako, ajd, preko njih malo upoznajemo ancientsku tehnologiju. I ona scena s masu gradova je bila impresivna, moram priznati. :)

čet 24 pro, 2009 11:12 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

A meni su bili ok :)

Nista specijalno, definitivno su trebali stavit neke nove naprijatelje, a ne opet ponavljat replikatore, al bili su mi zanimljiviji od onih originalnih replikatora :neznam:

Bar su pricali :zubo: Za razliku od onih koji su samo bili mali metalni pauci koji su trcali okolo i jeli :zubo:

I onaj glavni umisljeni mi je bio cool...mislim da se oberoth zvao ili tak nest...

I bilo mi je fora kad je weirica postala "jedna od njih" :)

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

čet 24 pro, 2009 11:28 pm
Make it so
Make it so

Ona ekipa se zvala jednostavno replikatori jer su nastali iz nekakvih igracaka..dok su ovi zapravo kopija ancientsa i imaju ime (asurans)...uostalom repliciranje je tehnologija ...nije sad da ako postoji jedna rasa replikatora nemoze postojat i druga ...to je kao da sad ako su amerikanci izmislili racunalni operativni sustav koji je inteligentan...isto nemogu ucinit i japanci :wink:

čet 24 pro, 2009 11:28 pm
Kingslayer
Kingslayer

Pa nitko ne kaže da ne mogu postojati. Ali mogli su i malo originalniji biti i nešto novo, nešto divlje smisliti. :zubo:

čet 24 pro, 2009 11:32 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Pa wraithi su nesto novo .... u najboljem slucaju mogli su napravit nekakvog wraith anubisa ili supergoaulda ili kiberneticku rasu slicnu borgu :mrgreen:

čet 24 pro, 2009 11:40 pm
Make it so
Make it so

Mene ovaj atlantis sve vise odusevljava ... epizoda s todd-om (prva) je odlicna ...odmah cim su se sreli on i sheppard vidjelo se da to nije obican wraith ... ono mucenje koje je sheppard pretrpio je uistinu strasno ... na kraju je todd odrzao svoje obecanje o tome da ce se sheppard ziv vratit kuci ..iako se nahranio na njemu da bi porazio genii-e ..nakon sta je ubio vojnike genii-a i nahranio se s njima ,vratio je sheppardu zivot a sheppard je pustio todd-a da ode 8)

I sve je to super ali epizoda kasnije je presmijesna ... meredith mckay :zubo: .. sestra ga je izdala i rekla svima rodneyevo prvo ime ...jos kad su joj rekli da je rodney unistio cijeli suncev sustav :lolsmjeh:

pet 25 pro, 2009 9:20 pm
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

captain je napisao/la:
Mene ovaj atlantis sve vise odusevljava ... epizoda s todd-om (prva) je odlicna ...odmah cim su se sreli on i sheppard vidjelo se da to nije obican wraith ... ono mucenje koje je sheppard pretrpio je uistinu strasno ... na kraju je todd odrzao svoje obecanje o tome da ce se sheppard ziv vratit kuci ..iako se nahranio na njemu da bi porazio genii-e ..nakon sta je ubio vojnike genii-a i nahranio se s njima ,vratio je sheppardu zivot a sheppard je pustio todd-a da ode 8)

I sve je to super ali epizoda kasnije je presmijesna ... meredith mckay :zubo: .. sestra ga je izdala i rekla svima rodneyevo prvo ime ...jos kad su joj rekli da je rodney unistio cijeli suncev sustav :lolsmjeh:

Awwwwwwwww Captain voli SGA :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove:

A Todd je super, bas me odusevio kad je to napravio... :zaljubljen: ono, nisam mislila da ce sheppard umrijet, ali sam bila uvjerena da ce ga ovi sa atlantisa nekako spasit, todd me bas iznenadio kad ga je on spasio :biggrinlove:

I epka sam mckayevom sestrom :lolsmjeh: neprocjenjivo :lolsmjeh: :biggrinlove:

Sv. Augustin (354-430)

pet 25 pro, 2009 10:05 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 338 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: