| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Tema o Asgardima
Ajmee  ... ovi thorovi asgardi su se samoubili  ... znaci sad samo postoje asgardi iz pegasusa 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 01 pro, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Zar si stiga vec do kraja serije?
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sri 02 pro, 2009 1:19 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
da, taj detalj zadnje epke nikad nisam prežalio. i Hermija su mi uzeli... ma... strasno.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 02 pro, 2009 1:22 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mr.Good je napisao/la: Zar si stiga vec do kraja serije? Ne ... nego ja gledan seriju od osme sezone pa nadalje ali je zadnja dva tjedna bia maraton prve sezone i druge a sad ce se prikazivat i treca ali rano ujutro ... tako da san ja paradox koji prati kraj i pocetak serije istovremeno Citat: da, taj detalj zadnje epke nikad nisam prežalio. i Hermija su mi uzeli... ma... strasno. Sad obavezno moraju stavit paradox u kojem pegasus asgardi dolaze u proslost i taman prije kolektivnog samoubojstva vade thor asgarde sa planeta orille i transportiraju ih u buducnost di im kazu kako su nasli lijek za njihovo genetsko propadanje 
|
| sri 02 pro, 2009 1:38 am |
|
 |
|
Make it so
|
Citat: -Crap. Indeed- Hermiod after McKay finds that the virus is a wraith virus Ove asgarde jednostavno moras obozavat ..kakvi carevi a tek kako ovaj asgard psuje kad mu ljudi dođu na nerve ..svejedno je car  Inace citat iz epizode atlantisa koju san gleda danas 
|
| uto 08 pro, 2009 9:03 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ma hermiod je najbolji asgard obozavam ga ostali me nisu bas posebno odusevili  mislim ok su... ali ima i puno boljih rasa ja ocu furlinge vidjet 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 08 pro, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
captain je napisao/la: Citat: -Crap. Indeed- Hermiod after McKay finds that the virus is a wraith virus Ove asgarde jednostavno moras obozavat ..kakvi carevi a tek kako ovaj asgard psuje kad mu ljudi dođu na nerve ..svejedno je car  Inace citat iz epizode atlantisa koju san gleda danas  Odlican citat. Hermiod je definitivno najzanimljiviji od svih Asgarda. Uvik je ima takvih ispada. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| uto 08 pro, 2009 11:08 pm |
|
 |
|
Make it so
|
A znate sta hermiond govori kad psuje(bar u ovoj epizodi)... e pa ovo : "These humans are infants." "The incompetence of these humans is beginning to make me angry." 
|
| uto 08 pro, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Pitan se dal trap misli o asgardima isto sta i mirror verzija mrgud Inace ... smijesno je kad se mckay i hermi svađaju .. kad mu superrodney nastoji dokazat kako je on genijalan 
|
| sri 23 pro, 2009 12:15 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
captain je napisao/la: Pitan se dal trap misli o asgardima isto sta i mirror verzija mrgud Sad san mora citat sta je moja mirror kopija napisala i mogu sve potpisat. Ocito se neke stvari poklapaju u oba svemira. 

|
| sri 23 pro, 2009 1:24 am |
|
 |
|
Make it so
|
|
| pon 04 sij, 2010 5:01 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Super mi je asgard planet i klasa o'neill ..taman eto danas gledan tu epizodu ..hrana im je jos jaca ..thor voli zutu hranu ali carterici je ruzna Smisno je kako su asgardi trazili ljude zbog toga jer nemogu improvizirat i razmisljat o koristenju slabijih tehnologija ..na kraju je glupa ideja od carterice spasila stvar  ...jos je i thor dobia zagrljaj 
|
| pon 01 vel, 2010 10:59 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni je bilo preslatko kada su brod nazvali O'Neill 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 01 vel, 2010 11:03 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
captain je napisao/la: Super mi je asgard planet i klasa oniel ..taman eto danas gledan tu epizodu ..hrana im je jos jaca ..thor voli zutu hranu ali carterici je ruzna Smisno je kako su asgardi trazili ljude zbog toga jer nemogu improvizirat i razmisljat o koristenju slabijih tehnologija ..na kraju je glupa ideja od carterice spasila stvar  ...jos je i thor dobia zagrljaj  U, O'Neill klasa je super, odlično izgleda.  A glupa ideja od Carterice... 

|
| pon 01 vel, 2010 11:06 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
joj dragi mali Asgardiči.. kako mi je bilo žao ... aa bili su super, pogotovo dok su O'Neilla znali bimnuti iz nekog shita 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 16 vel, 2010 9:16 pm |
|
 |
|