Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Re: Nadolazeći SF/Fantasy
_Oz je napisao/la:
Ajde pogodite iz kojeg je ovo (nadolazećeg) filma: (nisam neki fan Scarlet Johanson, ali... )
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
Što nitko nije skužio ovo?
26.3. dolazi Clash of the Titans, remake filma iz 1981. pod redateljskom palicom Louisa Leterriera, a u glavnim ulogama su Sam Worthington i Liam Neeson. 3D verzija dolazi 2. travnja. Zaplet: Perseus (Sam Worthington) je sin Zeusa (Liam Neeson) i vođa grupe ratnika koji imaju misiju pobijediti Hada (Ralph Fiennes), boga podzemlja.
Glumci: Sam Worthington - Perseus, Liam Neeson - Zeus, Ralph Fiennes - Hades, Gemma Arterton - Io, Mads Mikkelsen - Draco, Jason Flemyng - Acrisius, Alexa Davalos - Andromeda, Danny Huston - Poseidon, Izabella Miko - Athena
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
Liam i Ralph?
Ajme, to se gleda, to se gleda! Dobro, gledala bih i inače, ali ovo je još dodatni poticaj.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
E to ne mogu docekat
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
REDATELJ: Zack Snyder ULOGE: Hugo Weaving, Emilie De Ravin, Sam Neill, Geoffrey Rush ŽANR: animirana avantura POČETAK PRIKAZIVANJA: 16.9.2010 ORIGINALNA STRANICA
SADRŽAJ FILMA: "Temeljen na iznimno popularnoj seriji dječjih knjiga spisateljice Kathryn Lasky, „Kraljevstvo čuvara sova“ priča je prepuna mitskih avantura o sovama čuvarima čija je misija zaštititi sve sove i cjelokupno kraljevstvo sova od nadirućeg zla, a koje žive u magičnom, velikom drvetu zvanom „GaHoole“. Priča prati Sorena, mladu sovu kojeg zajedno s njegovim bratom Kluddom otmu zle sove koje vjeruju da su superiornija bića od svih drugih i da bi kao takve trebale vladati kraljevstvom sova. Budući da vjeruje u mitsku priču o čuvarima sova, Soren pronađe hrabrosti i pobjegne. Skupa sa svojim prijateljima odluči pronaći mitsko drvo GaHoole kako bi uvjerio čuvare sova da se zlo probudilo i prijeti jače nego ikad prije…
Nedavno su objavljeni prvi traileri trećeg nastavka Narnijskih kronika, koji u kina stiže na Božić, te filmske ekranizacije popularnih Štrumpfova, u čijim ćemo pustolovinama moći uživati tijekom idućeg ljeta.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.