Sada je: pon 10 kol, 2026 11:58 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 25 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
 Mordor Vs Netu 

Netu Vs Mordor
Netu 10%  10%  [ 1 ]
Mordor 80%  80%  [ 8 ]
Slicni su 10%  10%  [ 1 ]
Neznam 0%  0%  [ 0 ]
Neusporedivi su 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 10

Mordor Vs Netu 
Autor/ica Poruka
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Post Re: Mordor Vs Netu
Na chatu :mrgreen:

Sad da se vratimo malu na temu

Citat:
Netu was once an industrialized colony of Delmak. However, when the System Lord Sokar conquered that world, he terraformed the moon to resemble Hell. He changed the atmosphere of the moon by orbitally bombarding the surface, causing molten lava to rise to the surface, and filling it with barely breathable toxins. Sokar used Netu as a heavily guarded penal colony, where he sent the condemned prisoners to suffer the harsh enviroment of the moon. Sokar appointed Bynarr as the Lord of Netu. This was where Jolinar was once sent to, but managed to have escaped, the first one to ever do so, since every attempt by others failed. Jolinar had actually escaped by seducing Bynarr. Sokar also banished Apophis and Selmak/Jacob Carter there. Apophis was appointed as Bynarr's First Prime, Na'onak.
The destruction of Netu.

After Lantash/Martouf heard that Selmak was taken, he travelled to Earth and asked SG-1 to help break him out, as Carter was once a host to Jolinar. They travelled to Netu via Tel'tak. After a first failed attempt, Teal'c sent the Tel'tak to Vorash, where Aldwin sent a bomb to Netu. When the bomb was activated and sent to Netu, the core would overload and destroy the moon 12 minutes later. Apophis later led a rebellion on Netu after killing Bynarr. Knowing that Sokar would take his mothership into orbit, the bomb was set, overloaded the core and caused Netu to explode. The explosion succeeded in killing Sokar, and SG-1 and the Tok'ra were able to escape, but Apophis was able to escape as well through Sokar's ship's ring transporter. Apophis took the oprotunity to take over Sokar's forces and rose to be the most powerful Goa'uld System Lord out there until he was killed by SG-1. (SG1: "Jolinar's Memories", "The Devil You Know")

pon 14 pro, 2009 3:46 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: h+
Koje si vrste?: Da
Netu, i to mnogo. Mislim kaj je Mordor, malo suhe zemlje, malo oblačno, malo orkova tu i tamo koji trče okolo i siluju sve što se kreće(ako imaš sreće)... Ono, koji bed, preseli se.
Sa Netua se nemreš preselit. I na Netuu nema nijedne rase ili vrste kojoj je tamo zakon. Nema nikakve nade, aspiracije ili cilja.

pon 14 pro, 2009 3:49 pm
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
meh...
ja netu ne mogu nista prigovoriti...
osim kad recimo stalno puca, pa ne mogu posteno msn-ati.
ali to je stvar T-coma a ne samoga neta.
net je zakon.

:zubo:

pon 14 pro, 2009 9:26 pm
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Glasam za Mordor jer sam čuo za više različitih Mordora, ali za Net mi ne zvuči prepoznato iako sam gledao SG1 ... možda sam preskočio epizodu u kojoj se pojavljuje.

offtopic:
@Captain, lijepo da otvaraš teme, ali zašto kod otvaranja u prvi post ne napišeš malo više informacija - ako je anketa onda opis opcija za koje se glasuje, ako je za raspravu onda kratki uvod u temu?
(ajd, ovdje si dodao info u kasnijim porukama ali svejedno)

@Mirna, ako je OZ prvi, zašto pretraživanjem nailazim da si ti prva koristila riječ "Mrgud" za osloviti Mr.Gooda? :?

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 16 pro, 2009 3:37 pm
Častoljupka

Naj Serija: ENT
Naj Film: ST: XI
Oz. U chatu. Vjeruj mi. :mrgreen: Nije da ne bih voljela da sam ja to provalila, ali nisam.

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

sri 16 pro, 2009 5:18 pm
Make it so
Make it so

Cvicek je napisao/la:
Glasam za Mordor jer sam čuo za više različitih Mordora, ali za Net mi ne zvuči prepoznato iako sam gledao SG1 ... možda sam preskočio epizodu u kojoj se pojavljuje.

offtopic:
@Captain, lijepo da otvaraš teme, ali zašto kod otvaranja u prvi post ne napišeš malo više informacija - ako je anketa onda opis opcija za koje se glasuje, ako je za raspravu onda kratki uvod u temu?
(ajd, ovdje si dodao info u kasnijim porukama ali svejedno)

@Mirna, ako je OZ prvi, zašto pretraživanjem nailazim da si ti prva koristila riječ "Mrgud" za osloviti Mr.Gooda? :?

Zato jer kad otvaran teme obicno je to kratki tok misli u obliku pitanja ..nesto kao bobino komentiranje star trek epizoda ..obicno se tema sama od sebe izgradi na kraju .. ali ima tu i jos jedan problem u zadnje vrime lijencina sam :oops:

Ali dobro kritika je na mistu :sesir2:

sri 16 pro, 2009 6:10 pm
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Ja se slažem sa Mrgudom, ali i sa Bozom. Pravo kaže kad veli da sa Netua nemoš samo tako odšetati. :zubo:

uto 22 pro, 2009 3:43 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Jbt ovo ko da se curzon slaze s dax-om .... carter sa jolinar ... da i mrgud sa trapom :zubo:

Netu je planet pa nema bizanja s njega a mordor je samo regija na nekom planetu i tehnicki se iz njega moze pobjec :mrgreen:

slika

uto 22 pro, 2009 5:23 pm
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Hehehe, dobra slika Captain. :lol:

uto 22 pro, 2009 11:34 pm
Profil Web stranica
Admiral
Admiral

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :)
Koje si vrste?: Romulan
Meni su oba podjednako dobra...iako je Netu isto kotao Mordor je za mene pustoš nad pustošima naročito Gorgoroth. Inače taj predeo se pojavljivuje u produženoj verziji tačnije samo jedan delić kako Frodo i Sem hodaju kroz njega :mrgreen:
Ali ipak u knjizi je najbolje opisan tako da evo to vam ovako lepo izgleda :vrazicak1:
slika

pet 18 svi, 2012 10:56 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 25 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: