| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Seksualnost
Oz mi je naredio da otvorim ovu temu da se tu mogu prenijeti stajališta. Mislim da je to nerealno da ako se ne slažu u krevetu da će se rastati...zašto bi se radi jedne stvari rastali?
|
| pon 14 pro, 2009 10:59 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Seksualnost
PrincMatias je napisao/la: Oz mi je naredio da otvorim ovu temu da se tu mogu prenijeti stajališta. Mislim da je to nerealno da ako se ne slažu u krevetu da će se rastati...zašto bi se radi jedne stvari rastali? LOL, pa nisam naredio. Predložio sam. Uglavnom, seks nije "jedna stvar," to je (u teoriji) bitna komponenta bračnog života. Osobno mislim da oba bračna druga moraju bit barem koliko toliko zadovoljna (ako već ne u cijelosti), jer u protivnom nastaju seksualne frustracije.
|
| uto 15 pro, 2009 12:18 am |
|
 |
|
Founder
|
Pa mislim da je seks jedna od rijetkih stvari koja se nije mijenjala od vremena kada su ljudi živjeli u špiljama. A mislim da se svi problemi zajedničkim zalaganjem i trudom mogu riješiti ako se ima volje naravno.
|
| uto 15 pro, 2009 12:23 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: Pa mislim da je seks jedna od rijetkih stvari koja se nije mijenjala od vremena kada su ljudi živjeli u špiljama. Na temelju čega to misliš? Nisi čuo onu staru "mi to radimo u mraku pod dekom?" PrincMatias je napisao/la: A mislim da se svi problemi zajedničkim zalaganjem i trudom mogu riješiti ako se ima volje naravno. To stoji. Zato Tracy Cox i prodaje toliko knjiga. 
|
| uto 15 pro, 2009 12:25 am |
|
 |
|
Founder
|
A seks je tabu tema i danas radi osjetljivost društva... A knjige se prodaju, kućanice imaju puno slobodnog vremena....
I čudno da cure šute ...
|
| uto 15 pro, 2009 12:30 am |
|
 |
|
bubica
|
PrincMatias je napisao/la: A seks je tabu tema i danas radi osjetljivost društva... Kako u kojoj zemlji. PrincMatias je napisao/la: A knjige se prodaju, kućanice imaju puno slobodnog vremena.... Zašto misliš da samo kućanice sa puno slobodnog vremena žele poboljšat svoj seksualni život?
|
| uto 15 pro, 2009 12:30 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_Oz je napisao/la: princMatias je napisao/la: A knjige se prodaju, kućanice imaju puno slobodnog vremena.... Zašto misliš da samo kućanice sa puno slobodnog vremena žele poboljšat svoj seksualni život? ubit ce me sov 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 15 pro, 2009 12:32 am |
|
 |
|
Founder
|
Pa kućanice zato jer nemaju nekog posla a osobno mi je teško zamislit nekog brkatog tipa od 45 godina koji dolazi sa posla kući jede i ide čitati tu knjigu... 
I eto i mene to zanima mogao bih i ja čitati...
|
| uto 15 pro, 2009 12:33 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Čija je to knjiga? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 15 pro, 2009 12:37 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: Čija je to knjiga?  kolko sam ja cula, tu knjigu, i oni drugu (sex na brzaka za zaposlene, tak nest  ) je Danijel kupio za udrugu tak da... udruzna mislim, ne znam jel to provjerena informacija  al stoji u arhivi 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 15 pro, 2009 12:40 am |
|
 |
|
bubica
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: _Oz je napisao/la: princMatias je napisao/la: A knjige se prodaju, kućanice imaju puno slobodnog vremena.... Zašto misliš da samo kućanice sa puno slobodnog vremena žele poboljšat svoj seksualni život?  Nadam se da će napisat recenziju ovih dana! 
|
| uto 15 pro, 2009 1:43 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Napisati će, ali to će biti recenzija na slike, a ne na ona slova unutra. 
| uto 15 pro, 2009 1:45 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Go read Kinsey.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 15 pro, 2009 1:59 am |
|
 |
|
bubica
|
The Boz je napisao/la: Go read Kinsey. Potpisujem. Onaj film sa Liamom Neesonom je vrlo... Interesantan.
|
| uto 15 pro, 2009 2:01 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Samo ću reći ovo, ako seks ne valja ništa ne valja koliko god ta osoba bila dobra. Važno je jednako, barem meni i jedno i drugo.
|
| uto 15 pro, 2009 2:03 am |
|
 |
|