|
Sada je: ned 31 svi, 2026 2:52 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Zatvoreno - S7 -> Naomi,Tom
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Skupina 7:
# Ime lika (Ime glumca/ice) - serije i filmovi u kojima se lik pojavljivao
37. Naomi Wildman (Brooke Stephens, Scarlett Pomers) - VOY
38. Saavik (Kirstie Alley, Robin Curtis) - ST2, ST3, ST4
39. Tom Paris (Robert Duncan McNeill) - VOY
40. Travis Mayweather (Anthony Montgomery) - ENT
41. Zefram Cochrane (James Cromwell, Glenn Corbett ) - TOS, ENT, ST8
42. Zek (Wallace Shawn) - DS9

_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 09 ruj, 2006 9:26 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
E Chaky grupe su ti pre teške........jednostavno uvijek mi ostanu dva izvrsna lika. Sada se odlučujem između Toma i Zeframa..... Ne znam moram još malo razmisliti, kasnije ću glasati.
|
| sub 09 ruj, 2006 9:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Tom Paris.
nije da sam neki obozavatelj, ali mi je bezveze glasat za Cochrana ili Zeka samo zato sto su "face" u seriji.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 09 ruj, 2006 9:40 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
tom paris...
_________________ njanjanja
|
| sub 09 ruj, 2006 10:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Tom Paris. A tak mi je žao Travisa. 
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sub 09 ruj, 2006 10:55 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: ned 23 tra, 2006 5:35 pm Postovi: 358 Lokacija: Vulcan
|
Paris, odličan kormilar
_________________ http://s5.gladiatus.com/game/c.php?uid=141511
|
| ned 10 ruj, 2006 12:25 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Travis...iako teska skupina (ne kao picardova)...
Travis jer se jako dobro razumije u brodove,
Travis jer je odrastaoi u svemiru,
Travis jer je crna ovca (doslovno)
Travis Jer je faca pa lebdi naglavacke.
Travis jer su jako zanemarivali,
Travis jer nije imao puno pozornosti,
Travis jer je bolji od ostatka skupine,
Travis jer je TRAVIS, a TRAVIS je sve gore navedeno.
|
| ned 10 ruj, 2006 12:36 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|

Ovako Zeka eliminiram u početku, nije mi bio simpatičan, još je i nategnuo Quarkovu mamu, ako se ne varam!  Naomi jednostavno nema šanse u ovoj anketi, mala je slatka i simpatična ali to jednostavno neće biti dovoljno za glas, a kamoli za prolaz. Kada bolje razmislim neki pedijatar bi sigurno glasao za nju, znači ipak bi netko!  Saavik nije loša, ali previše Vulkanske logike se uvuklo u nju i počela me je iritirati. Ona jednostavno nije Spock, nema te čari koja bi ju bar malo približila njemu. No za vještine nemam riječi. Travis je odličan kormilar, tu nema dvojbe, ali u usporedbi sa šaljivim i samouvjerenim Parisom je tek neka sijena. Moram usput pohvaliti glumu Anthony Montgomerya, nadam se da ću ga vidjeti u nekom filmu ili seriji. Hehe došli smo do cara nad carevima do legende nad legendama Zeframa Cochranea! Taj film sa njime mi je bio najbolji i svakako ga je on poboljšao sa svojim boježljivim šarmom i svojim facama koje ih je nerado pravio. Šteta što se samo pojavljuje u jednom filmu, jer svakako bi me zanimalo kako je došao na tu ideju da izumi warp ship, kako je preživio 3. svjetski rat i kako je dobio to neobično ime.  (naravno to bi htio vidjeti u filmu, jer znam zašto je napravio prvi warp ship, samo mislim da bi bilo fora da naprave film o njemu poslije filma o Kirku) Definitivno najjača karika u ovoj skupini Tom Paris pokazuje da mu čak niti Zefram nije do koljena. Paris sa svojim manevrima izbjegava svaku tešku situaciju, mada se ta situacija zvala anketa ili Borg ship, njemu je svejedno. Njegove hirove sa B'Elannom sam pratio široko otvorenim očima, da mi slučajno ne pobjegne.  Imao je dobre šale, a i više je pokazivao da je čovjek nego ostali likovi u Voyageru. Njegove mane su dobro pokazane u prvim epizodama mada ih se nije manje vidjelo niti kasnije. To najbolje pokazuje da je čovjek i da griješi. On je kao lik meni najbolje prikazan u Voyageru. Njegove šale su svojevrsno osvježivale Voyager, a svojevrsno ga činile boljim serijalom. Zato Tom bez puno oklijevanja.......dobro možda sa malim oklijevanjem, ali opet to nije važno jer glas može dobiti samo jedan.
|
| ned 10 ruj, 2006 1:06 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: čet 04 svi, 2006 1:02 am Postovi: 68 Lokacija: Poreč Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
Auuu, you're killing me here.  Paris, Zefram, Paris, Zefram, Paris, Zefram, Paris, Zefram...
Ma, ipak Paris. Voyager mi je bio prvi koji sam pogledala, it brings back memories.
_________________ C.H.R.I.S. - Cylon Humanoid Responsible for Infiltration and Sabotage[/color] online vizitka
|
| ned 10 ruj, 2006 10:38 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Tom Paris, najkormilar.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 10 ruj, 2006 10:55 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Paris ili Mayweather??? Ipak glasam za vječno pijanog izumitelja warp pogona. Hik, hik...er...hip, hip, hura!
| ned 10 ruj, 2006 11:26 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Naomi Wildman ...ovo je veliko iznenađenje za ves, ali... ona mi je jednostavno odlična... ...Travis bi sljedeći dobio povjerenje...
| pon 11 ruj, 2006 2:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nemoj me zezat Borise!!!
|
| pon 11 ruj, 2006 2:14 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
naomi je i meni zakon  da nema parisa za nju bi i ja glasala..
_________________ njanjanja
|
| pon 11 ruj, 2006 2:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Je, imate pravo, Naomi je jako simpa, posebno kad gnjavi Sedmu 
|
| pon 11 ruj, 2006 2:42 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|