| Autor/ica |
Poruka |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Hrvatski Sabor 6×15 - Linić i Bebić
Linić i Bebić Sezona: 6Epizoda: 15Datum premijere: 19.11.2009.Prikazano na HRT-u: 19.11.2009.Scenarist: Slavko Linić and Luka BebićRedatelj: Luka BebićStardate: Unknown (2009)Gostujući Glumci:*Kamerman 1 as HRT *Kamerman 2 as HRT *Kamerman 3 as HRT Kratak sadržaj: (preuzeto sa HRT-a)Sjednica Hrvatskog sabora koja je trebala biti odrzana zbog financijske krize i rjesavanja tog problema pretvorila se u svadu Linića i predsjednika Bebića. Ivan Suker i Darko Milinovic su novi podpredsjednici vlade[valjda xD], a Popijač novi ministar gospodarstva. Detaljnije informacije: Sabor.hr Kompletan scenarij: Sabor.hr

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| čet 19 stu, 2009 7:12 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Hrvatski Sabor 6×15 - Linić i Bebić
Ovo moze ici u stargate ...goauldi vladaju hrvatskim saborom a jaffa linic pokusava se obranit od zlih dusmana ala barba bebic 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 19 stu, 2009 7:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Re: Hrvatski Sabor 6x15 - Linić i Bebić
|
| čet 19 stu, 2009 7:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
joj..pa ne opet sam zaboravio ocjenu.. evo im ga -10 ali još se smijem na ovo scenaristi ...redatelj i gostujući glumci 
|
| čet 19 stu, 2009 7:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Najbolja epizoda, ikad... 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 19 stu, 2009 9:08 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
cak sam i ja gledala ovu epizodu danas ...jedna od boljih ...10 
| čet 19 stu, 2009 9:24 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Pa evo moram reci da je epka bila odlicna, puna humora, smijesnih scena. Ma najjace je bilo ono kada onaj neki koji nije bio u odori ustane a ovaj se dere na njega necu vam vise dati rijec, sjednite. -Necu!! - SJEDNI!...samo sto mu majku nije spomenuo.. Eh nasi politicari
9 ocjena..

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| čet 19 stu, 2009 9:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da genijalne su rasprave bile... Linić... Bebić... ...al su se dvakonja našli...
...a strgao sam se kad je Kosorica rekla da nije razumjela nešto na slovenskom... ...a komentar sljedi: a tako ste lijepo razgovarali s premijerom Pahorom...
LOL tko zna kaj su oni dogovorili i obećali... Možda nam se Pahor preseli u RH...
...a Šuker će još malo pa s kamionom na posao... jer u obićan auto neće stati...
| pet 20 stu, 2009 2:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Vi stvarno gledate sjednice sabora? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 20 stu, 2009 2:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa u dnevniku je bilo... malo poviše toga... ...a je gledam dnevnik... 
| pet 20 stu, 2009 3:11 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ja ne gledam, ali ako mi stari gleda a komp mi je u sobi a ja na njemu a onda sam i ja prisiljena slušati 
| pet 20 stu, 2009 6:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: Vi stvarno gledate sjednice sabora?  naravno treba im/nam kao priprema za skupštinu 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 20 stu, 2009 7:04 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Vi stvarno gledate sjednice sabora?  naravno treba im/nam kao priprema za skupštinu  Ajme, ovo si napisao prije skupštine Ja sam političko-pravne stvari najviše naučio/iskustio time što sam u udruzi.. Pročitao sam Zakon o udrugama, proučavao Statut, pravilnike o članarinama, sudjelovao u izradi forumskih pravila, iz prve ruke vidio kako izgledaju političke (pred)igre...  Mislim da bi u Statut trebali dodati da se udruga ne bavi samo promicanjem Tehničke kulture, već i promicanjem Pravne 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 24 stu, 2009 7:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Hrvatski sabor - Linić -Bebić
Pa govorio sam ti ja  a tvoja reakcija je bila  još malo pa bu mogao i novi podforum  "sabor-usscroatia podforum" pa ćemo tam izglasavati poslovnik i onda povrede poslovnika 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 24 stu, 2009 8:42 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Hrvatski sabor - Linić -Bebić
A nije mi nešt ova epizoda. Ima zanimljivih dijaloga, al nisam baš skužio one robote na volovima šta ujašu na kraju.
|
| pon 07 pro, 2009 11:44 pm |
|
 |
|